ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رادیو اینترنتی؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
چند سوال:Amaze

رادیو اینترنتی چگونه کار میکنه؟Sad
نیاز به سخت افزار خاصی داره؟Rolleyes
نرم افزار چطور؟Confused

نیاز به حجم بالا و سرعت بالای اینترنت داره؟017

میشه با 128کیلو انجامش داد؟At

میشه چند تا لینک رو به عنوان نمونه بزارین؟Heart
ممنونClap
هیچی نمی خواد فقط یه ip مستقیم می خواد همین. برنامه هاشم که تو اینترنت ریخته. یه چند تا می شناسم لینک پیدا نکردم . اگر لینک شون رو پیدا کردم می زارم برات.
پیدا کردم http://www.radio-iran.de امتیاز این رادیو واسه رفیقمه . اسمش رضا عاملیه . البته الان دیگه رفیقم نیست . اینو قبلا از تو خونش پخش می کرد. یه وبلاگ هم داشت. شب ها هم با کنفرانس های یاهو بحث های مختلف میگذاشت. الان نمی دونم از کجا پخش می کنه .
ipمستقیم چیه؟
میشه یه نمه توضیح بدی؟چقدر از ترافیکت استفاده میشه؟

من به رادیو صدای امریکا و... نیاز دارم.
ip مستقیم دیگه. اگرم نداشته باشی . سرویس دهنده هاش هستند که ip مستقیم رو مجانی یا پولی میدن. مثل سایت no ip .

نقل قول: من به رادیو صدای امریکا و... نیاز دارم.
ها؟ یعنی چی؟. مگه نمی خوای رادیو اینترنتی راه بندازی؟. یا می خوای گوش بدی؟.
بابا میخام گوش بدم.

نکنه انتظار داری رادیو راه بندازمو وفرداش درشو تخته کنند بعدم به جرم مفسدفی الارض دارم بزنند.
نقل قول: بابا میخام گوش بدم.

نکنه انتظار داری رادیو راه بندازمو وفرداش درشو تخته کنند بعدم به جرم مفسدفی الارض دارم بزنند.
والا من تا حالا ندیدم و نشنیدم به خاطر رادیو کسی رو دار بزنند.!!!!!!!!!!!!!! .شما هام انگار فکر کردید تواین کشور هی راه میرن هی اعدام می کنن؟؟؟!!!!!!!!!!!. بابا این خبر ها نیست . تا کسی کار خلافی نکرد باشه کسی کاریش ندلره.
برا گوش دادنش با بیشتر برنامه های player می تونی گوش کنی. ولی کلا برنامه مخصوص این کار real player هست.

تو اون جیغ آمریکا و رادیو های دیگه ها یه قسمت هست تو سایتشون که زده live از اونجا می تونی گوش کنی. البته من سایت ای ن جیغ آمریکا نرفتم . نمی دونم داره یا نه.
لطفا کسی اینجا بحث غیر علمی نکنه مخصوصا این که به سیاست ربطش بدین...
تاپیک قفل شد چون این سایت باید مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران باشه نه اینکه راه رسیدن به صدای امریکا آموزش داده بشه