سلام . دوستان چه طوری میشه پکت های یه برنامه دیگه اول بیاد تو برنامه شما بعد شما تصمیم بگیرید ارسال بشه به سرورش یا نه. یا اینکه بتونید پکت های اون برنامه رو قبل از ارسال به سرور تغیر بدی بعد بفرستی.
(۱۴-خرداد-۱۳۸۹, ۰۴:۳۵:۱۳)mohamadpk نوشته است: [ -> ]سلام . دوستان چه طوری میشه پکت های یه برنامه دیگه اول بیاد تو برنامه شما بعد شما تصمیم بگیرید ارسال بشه به سرورش یا نه. یا اینکه بتونید پکت های اون برنامه رو قبل از ارسال به سرور تغیر بدی بعد بفرستی.
منظورت از پكت برنامه چه نوع پكتي هست ؟
گاهي وقت ها ممكنه پكتي كه ارسال ميشه مربوط به شبكه باشه !!پس بايد بري پروتكل اون شبكه رو بخوني و بر اساس قوانيني كه اونا قرار دادن شما بسته ها رو كنترل و يا هر كاري كه خواستي سرشون بياري !!!
اگه بتوني سورس يه اسنيفر رو پيدا كني و پروتكل رو هم بلد باشي فك كنم مشكلت حل بشه !
اما بايد كار دشواري باشه !!
موفق باشيد
باید توابع WSAsend و WSAsendTo رودر برنامه مورد نظر هوک کنی
اسنیفر که فقط اسنیف می کنه نمیتونه قبل از اینکه پکت ارسال بشه تغیرش بده. با پروتوکل هم مشگلی ندارم.
نقل قول: باید توابع WSAsend و WSAsendTo رودر برنامه مورد نظر هوک کنی
ممنون بگردم ببینم چی پیدا میکنم.
(۱۴-خرداد-۱۳۸۹, ۱۰:۱۵:۳۲)mohamadpk نوشته است: [ -> ]اسنیفر که فقط اسنیف می کنه
من گفتم سورس اسنيفر رو پيدا كن چون احتمالا اون از همون توابعي كه آقا مبين گفتن استفاده كرده و شما با يه ذره كد زدن بتونيد كاري كه مي خواين رو روش اعمال كنيد
موفق باشيد
سلام دوست من.
توضیحات شما کامل نبود ولی با این وجود ....
اگر پروژتون محرمانه نیست بیشتر توضیح بدبد؟
نه محرمانه نیست . ببینید . یه برنامه مسنجر هست که اسمش رو نمی برم. که معروف نشه.شما هم اگر فهمیدید کدوم رو میگم اسمش رو نبرید که تو گوگل ایندکس نشه. کلا این برنامه اطلاعات زیادی از سخت افزار رو ارسال می کنه. برای سرور . که اطلاعات شماره سریال های سخت افزار هست. بعد تو این مسنجر وقتی admin آدم رو ban می کنه. دیگه id هات لوگین نمیشه. من می خوام بیام بشیبنم تو برنامم زمانی که این برنامه سریال ها ی سخت افزار هارو ارسال می کنه رندومش کنم. که اگر admin من رو ban کرد . وقتی مسنجر رو می بندم و باز می کنم. بتونم دوباره برم توی مسنجر.
البته چون برنامه نویس این مسنجر بیشتر کار هارو روی گردن کلاینت گذاشته از خیلی محدودیت های دیگه هم میشه جلو گیری کرد. مثلا وقتی از یک روم شما رو بیرون میندازن. یه پیغام به کلاینت می رسه و کلاینت پنجره روم رو می بنده. یعنی اگر این پیغام به کلاینت نرسه admin روم هرچی شما رو سعی کنه بندازه بیرون نمیتونه.
و خیلی چز های دیگه.
به نظرم راحت ترین راه اینه که مسنجر رو دیباگ کنید و به مسنجر به صورت دستی سریال سخت افزار رو بدید.
با Ollydbg این کار به راحتی امکان پذیر هست.حتی میتونید بهش بگید سریال رو از تو یه فایل TXT بخونه البته این یکم پیچیده تر هست ولی باز راحت تر از اینه که بخواهید سوکت رو کنترل کنید.
احتمال خطا توی این روش کمتر هست.(به نظر من)
نقل قول: به نظرم راحت ترین راه اینه که مسنجر رو دیباگ کنید و به مسنجر به صورت دستی سریال سخت افزار رو بدید.
با Ollydbg این کار به راحتی امکان پذیر هست.حتی میتونید بهش بگید سریال رو از تو یه فایل TXT بخونه البته این یکم پیچیده تر هست ولی باز راحت تر از اینه که بخواهید سوکت رو کنترل کنید.
احتمال خطا توی این روش کمتر هست.(به نظر من)
حرف شما در این مورد درست . ولی من یه نمونه از کار رو گفتم .با این مسنجر خیلی کار دارم . می خوام ازش برای ارسال اسپم استفاده کنم.
یه مقداری دردسر داره چون باید مستقیم با درایورها کار کنید.(البته حدس میزنم)
اگر پاکتهای ارسالی رمزنگاری نمیشن بنظرم راحت ترین راه اینه که اسپم رو با برنامه خودتون و پروتکل مشخص شده ارسال کنید.
کار با درایورها نیاز به یک تحقیق اساسی داره.اگر اشکالی نداره اسم مسنجر رو برام پیغام خصوصی کنید تا یه نگاهی بهش بندازم اگر هم محرمانه هست اطلاعات دقیق تری از کارتون و پرتکل مسنجر مورد نظر و سرور بدید شاید بشه یه جوری دورش زد؟