ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با USBasp
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت تمامی دوستان
من به تازگی پروگرامر USBasp رو درست کردم به کامپیوتر هم که وصل میکنم به نام USBasp هم میشناسش کرسیتالشو 12 MHZ خارجی گذاشتم و از بسکام برای پروگرم کردن استفاده میکنم.
اما زمانی که Atmega16رو با هاش پروگرم میکنم و بعدش آیسی رو روی سخت افزارم میزارم کار نمیکنه.
اما زمانی که با پروگرمر دیگه ای این کارو میکنم درسته!!!
به نظر شما دوستان مشکل از کجا هستش؟؟؟؟
مهندس با خود نرم افزار USBASP استفاده کن و ببین با اون هم نمیشه پروگرام کرد !!!!؟
آقا نشد که نشد .
به نظر شما لازم هست که براي پايه هاي SPI مقاومت 220 اهم بزارم؟
اگه فيوز بيتاش درست تنظيم نشده باشه چطور؟
من فقط کريستالو 12مگ تنظيم براي ميکرو تنظيم کردم
راستي من براي ميکرو اي که از طريق USBasp پروگرم ميشه کريستال خارجي 4MHZ گذاشتم آيا ايرادي داره يا نه؟
در ضمن من فقط میتونم فیوز بیتای میکرو رو با این پروگرمر تغییر بدم.
سلام

من یه usbasp دارم که باید روی کریستال خارجی باشه سویچی رو که روی برد هست عوض کرد

ماله شما از این سویچ ها نداشته باشه ؟
مهندس منظورت از سویچ چیه؟
میتونی یکم توضیح بدی ؟
تو پروگرمر من دو تا دیپ سویچ هستش که برای کریستال خارجی باید اونو خاموش و اون یکی رو On کنم !
آره مهندس ماله منم درسته اونو داره !
که یکیش برای کم و زیاد کردن فرکانس هستش یکی دیگه هم برای آپدیت کردن CPU خوده پروگرمر هستش.
اما با همه این حرفا باز هم ماله من درست پروکرم نمیکنه؟
تو پروگرمر من دقیق یادم نیست ولی وقتی یکی آن یکی آف میشد کریستال خارجی یا داخلی رو تنظیم میکرد !

حالا میکرو شما رو پروگرمر میشناسه ؟
خیلی چیز بی خودیه، منم یکیشا دارم همیشه خراب می شه...
آره به عنوان USP asp میشناسش مشگل من این که وقتی مبکرومو پروگرم میکنم پیغام OK میده اما زمانی که روی سخت افزار میبندم کار نمی کنه