سلام
چرا سیستمم رمش 1 گیگه اما مموریم تا بیخودی بالای 2-3 گیگ میزنه بالا... هیچ برنامه خاصی هم اجرا نیست...
تمام برنامه ها رو بستم(فقط مدیا پلیر و فوکسیت اجراست) و از پروسس ها عکس گرفتم هم با تسک منیجر هم با برنامه خودم... ببینید چیز مشکوکی پیدا میکنید؟
نا گفته نماند که 2-3 روز پیش نمیدونم از کجا ویروسی شدم(فکر کنم لینک آلوده یا یه برنامه آلوده) موقعی فهمیدم که دیدم یهو مسنجرم خود بخود سند تو آل کرد منم سریع پروسه ها رو نگاه کردم و ویروس رو شناسایی کردم که البته دستی تونستم ویروس رو حذف کنم اما از اون به بعد سیستمم همش ممری زیادی میکشه که سیستم کند میشه...
اون ویروس رو هم براتون ضمیمه کردم:[
attachment=5087]
که این فایل اجرایی توسط این فایل محافظت میشد :[
attachment=5088]
که من مجبور شدم این دو پروسه رو با هم ببندم و از توی استار آپ بیرونش آوردم و کپی هایی که توی پوشه سیستم 32 بود حذف کردم...
سلام
حسین جان اون قسمت در Task Man مقدار PF با همون Page File مورد استفاده سیستم رو نمایش می ده.
عکس اولی که گذاشتی 34 تا پروسس رو نمایش می ده و دو عکس بعدی 35 تا که البته زیاد مهم نیست، برنامه
مزاحم کاملا مشخص هست! Nod32!!!
احتمالا در درایو C یا یکی دیگه از دریاوهات یک فایل چند گیگابایتی پیدا می کنی که دقیقا مشکل از همون جاست
در واقع همون زمان که برنامه ویروسی روی سیستم اجرا شده Nod به اون شک و احتمالا یکی از فایل های
مربوط به ویروس رو اسکن کرده و در اثر یک باگ در این آنتی ویروس حجم فایل به میزان قابل ملاحظه ای زیاد شده
برای اینکه از شرش خلاص بشی باید Nod رو حذف یا دیزیبل و اون فایل داغون شده رو حذف کنی.
بله دیدی جان با یه سرچ سه تا فایل حجم بالا پیدا کردم یکی مربوط به hibernate بود که طبیعی بود یکی هم که همون pf بود که بازم طبیعی بود یکی هم که حجمش حدود 700 مگ بود توی قرنتینه نود بود که البته بدون حذف یا غیر فعال کردن نود پاک شدند. فعلا که سیستم در آرامش نسبی قرار داره اما اگه خبری شد همینجا اعلام میکنم.
نه آقا انگار مال اون نبود ، الانم پیج فایل رفته روی 1.5 گیگ هیچ فایل انقدری هم روی هاردم ندارم جز چند تا ایمج که ربطی نداره به قضیه
رست که بکنم یواش یواس آسه آسه پیج فایل یکی یکی اضافه میشه تا ..... جایی که کار بیخ پیدا میکنه میشه دو سه گیگ که دیکه هنگ میشم.
بعدشم رستارت و لوگ آف هم از کار افتاده یعنی وقتی لوگ آف میخام بکنم میره که لوگاف شه اما همینطور وایمیسته منم خسته میشم پاور رو میزنم....
یعنی علتش چیه؟ وین عوض کنم؟ اذیت میشم
نه حسین جان
اونی که تو قرنطینه نود رفته دیگه مشکلش حل شده، الان نود داره روی یک یا چند تا فایل دیگه کار می کنه که
به احتمال زیاد بخاطر باگی که داره روی آنپک کردن اونها دچار مشکل شده و همینطور حجم اونها رو افزایش می ده
این نتنها باعث کند شدن سیستم می شه بلکه به مرور باعث بزرگ و بزرگتر شدن اون فایل می شه و معلوم
نیست کی نود هندل اون فایل رو ول کنه، مثلا یکی از فایلها رو زمانی آزاد کرده که حجمش به 700 MG رسیده
بعدی احتمالا تا چند گیگ هم بالا بره.
بهتره قبل از هر کاری نود رو حذف کنی و بعد از ریست سیستم یه جستجو در تمام درایوهات انجام بدی تا موارد
مشکل دار رو به صورت دستی حذف کنی.
سلام
دی دی جان یعنی میگی الان سیستمم ویروسیه؟ دیروس این ویروس رو رپورت کرده بودم امروز آپدیت کردم شناختش ... و راحت پاکش کرد پس مشکل چیه
فایل مورد دار یعنی فایل حجیم؟
من یه رست کردم و اومدم بالا بعد پیج فالت ها رو چک کردم(خطای نبود صفحه) دیدم یه پروسه با سرعت خیلی زیادی داره پیج فالت میده فهمیدم کار همین پروسه است منم بستمش و دیدم یهو پیج فایل به حالت طبیعی برگشت حالا این پروسه چسه و کارش چی هست رو نمیدونم فقط میدونم که اسمش BCMWTRY.EXE است و درون پوشه سیستم 32 است : (عکس)
کد:
http://www.neuber.com/taskmanager/process/bcmwltry.exe.html
مبین جان ظاهرا لینک مفیدی بود ولی من هیچی ازش نفهمیدم ، فقط فهمیدم اون پروسه مربوط به درایور وایرلسمه ، مرسی