ايران ويج

نسخه‌ی کامل: 2 سوال سی پلاس پلاس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

میشه لطفا این سوالا رو حل کنید؟ امتحام دارم خیلی فوریه لطفا

1) برنامه ای بنویسید که موجودی اولیه حساب یک مشتری بانک و نرخ بهره ی بانکی و تعداد ماه هایی که حساب بوده است را از ورودی خوانده و بهره ای را که پس از
آن مدت به حساب مشتریا تعالق میگیرد را بدست آورید و در خروجی چاپ نمایید

2) 2 آرایه 20 عنصری a و b و آرایه 40 عنصری c را در نظر بگیرید آرایه c را به این صورت پر نمایید که 20 خانه اول آن عناصر آرایه a و 20 خانه دوم آن عناصر آرایه b باشد(با یک حلقه نوشته شود)

مرسی مرسی مرسیییییییییییییییی
لطفا سوالتون رو تو بخش درخواست پرو‍ژه مطرح كنيد !‌Wink

در صورت داشتن هرگونه مشكل بياين اين قسمت ما بهتون كمك كنيم !‌

موفق باشيد
برنامه ی دومی که خیلی سادست.اول اونو نوشتم.سعی میکنم اگه فرصت بشه اولیو هم بذارم.

(۲۲-خرداد-۱۳۸۹, ۱۵:۱۳:۵۱)ali.vpn نوشته است: [ -> ]2) 2 آرایه 20 عنصری a و b و آرایه 40 عنصری c را در نظر بگیرید آرایه c را به این صورت پر نمایید که 20 خانه اول آن عناصر آرایه a و 20 خانه دوم آن عناصر آرایه b باشد(با یک حلقه نوشته شود)

مرسی مرسی مرسیییییییییییییییی
کد:
for (int i=0 ; i<40 ; i++)
      if (i<20)
           c[i]=a[i];
      else
           c[i]=b[i-20];
(۲۲-خرداد-۱۳۸۹, ۱۵:۱۳:۵۱)ali.vpn نوشته است: [ -> ]سلام

میشه لطفا این سوالا رو حل کنید؟ امتحام دارم خیلی فوریه لطفا

1) برنامه ای بنویسید که موجودی اولیه حساب یک مشتری بانک و نرخ بهره ی بانکی و تعداد ماه هایی که حساب بوده است را از ورودی خوانده و بهره ای را که پس از
آن مدت به حساب مشتریا تعالق میگیرد را بدست آورید و در خروجی چاپ نمایید

من از حساب کتاب بانک سر در نمیارم.مطمئن نیستم که چطوری بهره ی پول را حساب میکنن!!!!!ولی حدودی بخوای اینه که نوشتم:

کد:
int firstAccount,rate,month,interest;
cin>>firstAccount>>rate>>month;
interest=firstAccount*rate*month;
cout<<"the interest rate is:"<<interest;
firstAccountحساب اولیه ی شخصه.
rateنرخ بهره ی بانکی در یک ماه.
monthتعداد ماهها.
interest سود بانک در آن زمان.