ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغییر در تنظیم کانکشن win app ها توسط sql server2005
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
روی یکی از سرور هامون یک sql سرور 2005 نسخه Enterprise نصب کردیم بعد با یک win app که برنامش قبلا داشتم خواستم بهش وصل بشم اما اجازه ورود بهم نداد متاسفانه پیغام خطای لاتین برنامه وجود نداره که بذارمش و یک پیغام فارسی به این صورت ظاهر میشه ----امکان اتصال به سرور وجود نداره------به همین خاطر اومدم به یک سرور دیگه که همون بانک سرور اول بود کانک شدم و جواب گرفتم
پس مشکل ارتباط در شبکه ندارم (چون برنامه رو روی خود سروراول هم نصب کرده بودم و باز اجازه ورود بهم نداد)
win app هم مشکلی نداره چون به سرور دوم وصل شد
به نظر خودم مشکل از کانکشن برنامه و عدم اجازه ورود برنامه به سرور میباشد
متاسفانه چون سورس برنامه رو هم ندارم نمیتونم این رو چک کنم
با این توضیحاتی که دادم سوال من اینه که
ایا تو sql server2005 تنظیمی وجود داره که کانکشن دریافتی برنامه های دیگه رو تغییر بده مثلا نام سرور ورمز عبور و دیتابیس رو بگیره و بقیه موارد رو صرف نظر کنه
اگه اینکار امکان نداره پس مشکل سرور من چیه که اجازه ورود بهم نمیده
لطفا هر نظری دارین بگین چون ممکنه کمکم کنه
مشکل از user ای هست که می خواین باهاش به سرور وصل شید.
به SQL Server نصب شده روی سرور دوم مراجعه کنین، اونجا نام کاربری و رمز عبور User ها وجود داره. همچنین Permission هر user هم تعریف شده. عین اون user ها رو روی سرور اول بسازین.
راستی، شایدم دیتابیس رو روی سرور اول نساخته باشین!! این موضوع رو هم چک کنین.
در ضمن عموماً نرم افزار های ایرانی، چون پیام فارسی می دن، یه فایل errorlog کنار برنامه درست می کنن و متن پیام ها رو توی اون می نویسن. اگه وجود داشت متن پیام رو بنویسین برامون.
یوزرم sa هستش تو sql server management studio میتونم با همین رمز و نام وارد سرور بشم یک نرم افزار دیگه هم از همین شرکت دارم که به همین سرور و همین بانک وصل میشه و نرم افزار دوم بهم جواب داد و تونستم به بانک وصلش کنم پس یوزرم درسته و بانکم هم که از قبل restor کرده بودم و بهش با برنامه دوم
هم وصل شدم فایلی errorlog هم چک کردم کنار برنامه نبود Permission که باید برای sa بیشترین مقدار باشه اما باز هم چک میکنم شما هم اگه با توضیحات بنده چیز دیگری به نظرتون میرسه لطف کنید بفرمایید
ممنونم