ايران ويج

نسخه‌ی کامل: JPS 1.0 With Shell
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
امروز یه ورژن دیگه از JPS ارائه کردم که بیشتر به درد کسایی می خوره که از یه سیستم شل میگیرن و از طریق خط فرمان بهش دسترسی پیدا می کنن.
این ورژن کار رو برای این افراد آسون می کنه و به راحت میتونن به اطلاعات مهمی از سیستم قربانی دست پیدا بکنن.

ضمن اینکه به غیر از اطاعات سیستمی میتونن به اکانت های ADSL , Dialup ,VPN و حتی پیدا کردن پسورد یاهو مسنجر در تمام ورژن ها و یا تمام کلید های زده شده در سیستم قربانی نیز دست پیدا کنن.

لازم به ذکره که تمام قسمتها و امکانات مختلف این ورژن رو به همراه یه فایل help به صورت جداگانه در برنامه قرار دادم.
برنامه رو می تونید از وبلاگم دانلود کنید.

http://www.jeyjey.blogfa.com

اگه پیشنهاد یا انتقادی داشتید می تونید تو همین تاپیک برام ارسال کنید.

با تشکر.
سلام آرش میتونی در باره عملکردش توضیح بدی؟ از چه روش هایی استفاده کردی برای کد نویسی و پنهان موندن ویروست ، و یا روش خاصی برای پنهان شدن از آنتی استفاده کردی؟
ویروستو با casit آنالیز کن نتیجشو اینجا بزار ;)
یه توضیح هم درباره
*
Retrieve Accounts (Dialup , ADSL , VPN) .
*
Spy Yahoo! Messenger Accounts .
*
Spy Logged Victime Keys .
*
Get System Informations .
*
Get Memory Informations .
*
UnHook SSDT Functions .
*
Kernel Mode Terminate Process .
*
Get Installed Services and informations.
*
Get Current Process .
*
Get Installed AntiViruses & FireWalls .
*
Search Victime Computer To Find Specific Files .
*
Exit Windows With Reboot or ShutDown Computer .
*
Disable Windows Registry Editor .
*
Disable Windows Task Manager

برای ما بیسواد ها بزار.
متشکر
آقا اینو آنتی مثل پلنگ خفتشو گرفت
خیلی ممنون آرش جان

فقط با انصاف اون عنوان تاپیک لامروت رو درست تر بنویس بابا! این سایت SSL دار رو باز کردم تو نتایج جستجو عنوان

تاپیک رو دیدم " Jps White Shell " ، هی می گم خدایا این شل گرفتن سفید عجب چیز جدیدیه تا حالا به گوش

من نخورده!! دمش گرم آرش اومده شل گیری جدید به کار برده!... خلاصه بعد 5 دقیقه که صفحه لود شد کلی یخ کردمWink
حسین جان توضیحات رو توی فایل help.chm به طور کامل نوشتم فقط یه نگاه بندازی حله.
پیوست: چرا آنایز کنم؟ مگه قراره واسش آنتی بنویسیم؟!!!

محمد جان به امید خدا تو ورژن بعد آندتکت میکنم راستش یه خرده با عجله نوشتمش و فقط تونستم پلاگین یاهو رو آندتکت کنم.

چطوری داش مهدی؟
بابا عنوانش همون اسم برنامشه دیگه!
این که شل نمیگیره فقط زمانی که از یه سیستم شل گرفتی بهت کمک می کنه که کلی اطلاعات از سیستم قربانی بکشی بیرون حالا از اطلاعات سیستمی بگیر تا بدست آوردن اکانت یاهو و دیال آپ وADS L و کیلاگر و کلی چیزای دیگه.

اگه با نحوه شل گرفتن هم آشنا نیستین بگین یه آموزش تصویری واستون آپلود بکنم.
بیخیال آرش جان!

خودم عنوان تاپیک رو تصحیح کردم! ( JPS 1.0 White Shell ==> JPS 1.0 With Shell )

در ضمن هر کسی اینجا مقاله آموزشی قرار بده ازش استقبال می شه شما که جای خود دارد.
مهدی جان عنوان تاپیک درسته منظورم همون White به معنی سفید هستش کپشن تروجان هم یه نگاه بنداز بعد عنوان تاپیک رو تغییر میدادی قربونت.