ايران ويج

نسخه‌ی کامل: انجمن؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
سلام
میگم نتیجه این فیلتر و ارشاد و اینا چی شد؟
الان یه سر به ارسال های امروز بزنید امروز و دیروز با هم 10 تا پست داشته انجمن که نصفش بخش آزاده.
اگه همینطور ادامه پیدا کنه فاتحش خوندس که.
فکر نيکنم کم دليل کم شدن پستا فيلتر و ... باشه
منم چند وقته دارم به اين مسئله فکر ميکنم
کلاً 20 نفر هم نيستيم که به پستا جواب ميديم يا اصلاً پست ميزنيم، يعنی forum شده چت روم خصوص
خب دلیل اصلیش همین فیلترشدنه دیگه که باعث بی روحیه شدن بچه ها شده...
البته سایتی که فیلتر میشه دیگه ازفیلتر دراومدنش با کرام الکاتبینه ....
بهتره همونطور که بعضی ازدوستان گفتن کلیه مطالب این سایت رو به یک فروم جدیدی انتقال داد
حالا شاید بگین که این کار به این راحتیا هم نیست اما چاره چیه!!!!

من بارها گفتم الان هم میگم که این سایت حیفه با اون همه اعضا که داره و اونهمه بارعلمی ...

هستند کسانی که به عشق ایرانویج کارهای زیادی کرده اند بعنوان مثال شکلهای زیر را ببینید:

ربات علی
این ربات علی جون هستش

ربات شیتونک
اینم ربات شیتونک عزیزه ...

البته زیادند دوستانی مثل اینها که به ایرانویج عشق ورزیده اند و تلاش چندین روزه خودشون رو با نام ایرانویج مزین نموده اند...
اینها همه عشق به ایرانویج رو نشون میده

این آمارو هم خوبه ببینیدکه روزگارانی بود که اعضا ایرانویج کنارهم یک خانواده گرمی رو تشکیل داده بودند:
نمونه ای از آمار ایرانویج
تقریبا تمام کار ها شده و نامه ها رو هم فرستادم البته ایمیل رو اشتباه داده بدن که مشکل حل شد
برسی کردن می گن مورد سایت سیاسی بوده و هنوز هم کامل پاک نشده
نمونش هم اینه https://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=15293
گفتن باید کامل پاکسازی کنین سایت رو اینو خودم پاک می کنم مدیرا یه زحمت بکشن بخش آزاد رو یکم پاک سازی کنن تا دوباره بگم برسی کنن
پاک کردن پست های بخش آزاد هيچ مشکلی رو درست نميکنه. اين همه ساله درگيره اين بحث هستيم
به نظر من بخش آزاد رو قفل کنيم فقط واسه کاربرانی که ميشناسيم که اصلاً ايندکس نشه

يا اينکه من يه forum ميزنم واسه بخش آزاد جداش کنيم کلاً
من یه دستی به بخش آزاد کشیدم !

ولی بقیه هم یه نگاهی بندازن تایپیکی از قلم نیفتاده باشه !!
نقل قول: پاک کردن پست های بخش آزاد هيچ مشکلی رو درست نميکنه. اين همه ساله درگيره اين بحث هستيم
به نظر من بخش آزاد رو قفل کنيم فقط واسه کاربرانی که ميشناسيم که اصلاً ايندکس نشه
فعلا با پاک کردن پست های قدیمی تر از ۲ ماه کسی مشکلی نداره؟ فعلا مشکل رو حل می کنه کیفیت فروم رو هم می بره بالا بعد هم یه فکری برای گوگل باید بکنیم که بفهمه این پست ها پاک شدن و حذفشون کنه
بعد هم یه فکر اسای می کنیم
فعلا اگه کسی با پاک کردن مشکلی داره بگه چون نمی خوام عدم تایید بزنم کلا می خوام پاک کنم
من که مشکلی نميبينم
اگه کل بخش هم پاک بشه بازم مشکلی ندارم
از اونجا که اينجا همه يه جور فکر نميکنن (درستش هم همينه) اين بخش آزاد هميشه باعث مشکل ميشه
من خودم سعی ميکنم که خيلی پستا جواب ندم، ولی بازم نميشه ساکت بود هميشه.
و همين جواب دادن ها باعث ميشه که بحث به ... کشيده بشه.
اون وقت فلان وزارت با نظر شخصی مثلاً من مشکل داره
آخرش هم که فيل تر و فيل تر تر
کجا؟ توی بخش آزاد فقط دیگه؟
اگه مستقیم از db پاک میکنید با پستای اول موضوع ها چیکار میکنید؟ مثلا این چت باکس فک کنم اولین پستش بیشتر از دو ماه داشته باشه ؟
بچه ها من ی پیشنهادی دارم به خود مهندس هم گفتم...
بخش آزادا مثل پیغام خصوصی محدودش کنید، یعنی مثلا اگه کاربرحداقل50 تا پست داشت بتونه اونجا را ببینه!
این طوری خیلی خوبه، چون مسلما برادرها نمی آن 50 تا پست در مورد کامپیوتر و الکترونیک بذارن که بعدش بیان ببینن تو بخش آزاد چه خبره!!!
(۲۹-خرداد-۱۳۸۹, ۱۶:۳۷:۵۵)koorosh.k نوشته است: [ -> ]بچه ها من ی پیشنهادی دارم به خود مهندس هم گفتم...
بخش آزادا مثل پیغام خصوصی محدودش کنید، یعنی مثلا اگه کاربرحداقل50 تا پست داشت بتونه اونجا را ببینه!
این طوری خیلی خوبه، چون مسلما برادرها نمی آن 50 تا پست در مورد کامپیوتر و الکترونیک بذارن که بعدش بیان ببینن تو بخش آزاد چه خبره!!!

آره فک کنم بهتر از حذف کامل باشه.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5