ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكلات سيستم!!!l
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همگي
من لپ تاپم يه سري مشكلات پيدا كرده كه نميدونم چطوري بايد درستشون كنم ميخوام بپرسم كه اگه بقيه اطلاع دارن و ميشه خودم درستش كنم اگه نه بدم بيرون سرويسش كنن Sad

Windows installer از وقتي office 2010 را نصبيدم و پاكش كردم هر دفعه كه سيستم را روشن ميكنم مياد روي صفحه error ميده و هيچ office چه 2007 و چه2010 را ديگه نمينصبه!!!!Sad

Screen saver من وقتي فعالش ميكنم يه صفحه مشكي مياره كه روش نوشته قادر به نمايش اسكرين سيور نيست!!!!!Sad

بعضي مواقع شده hibernate كردم و رفته به حالت sleep اول فك كردم اشتباه خودم بوده اما الان مطمئنم بعضي مواقع كه هايبرش ميكنم روشن نيمونه و به حالت اسليپ ميره!Sad

اگه كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم
اگه اشتباه نکنم اریک ریموند بود می گفت باید اینو تایپ کنی تا درست بشه Biggrin
کد php:
format c
البته قبلنا کار می کرد الان همینشم درست کار نمی کنه Biggrin
سلام.
نمیبنین دخترمون مشکل داره عوض اینکه کمکش کنین مسخره بازی در میرین....خدا نمیبخشتتون.BiggrinBiggrin

بیگی جون این کارو بکن ایشالله درست میشه اگه نشد بگو تا یه کار دیگه بگم بکنی:
دوباره رجیستر کن اینجوری:

start--------->run---------->msiexec /unreg
(توی run اینو تایپ کن msiexec /unreg و اینتر بزن)
بعد دوباره توی run:
start--------->run---------->msiexec /regserver
اینتر.
این دستور رو هم تو CMD تست کن !

کد:
sfc/scannow

و بعدش cd ویندوز رو بذار !!!
برای سوال اولتون باید بگم مشکل ناشی از ثبت تنظیمات فراوان Office هست که حتی پس از حذف کامل اون در سیستم باقی می مونن و احتمالا پاسخ سوالتون رو در قسمت ساپورت سایت ماکروسافت پیدا کنید وگرنه Format C: /q !!

Screen Saver ممکنه برای اجرا رم یا گرافیک کافی در اختیار نداشته باشه یا اینکه به درستی رجیستر نشده باشه، از یک Screen Saver دیگه استفاده کنید.

این مشکل یه چیز معمولی مخصوصا در XP و Vista اما اگه در Seven هم همچنان این مشکل رو دارید احتمالا مشکلتون سخت افزاری باشه اما خیلی بعیده.