۰۲-تير-۱۳۸۹, ۰۲:۰۱:۳۶
سلام
قبلا تو یه مداری دیده بودم میکرو AVR رو بیشتر از سرعتی که براش تعریف شده راش انداخته بود !!
و امروز اومدم با یه GLCD مدل 240*128 کار کنم و تو فرکانس 1 مگ داخلی که افتضاح بودش !
سرعت اسکن تابلو دیده میشد !
حداقل تو 128*64 اینقدر ضایع اسکن نمی کرد !!!
و به فکر افتادم سرعت میکرو رو بیشتر کنم !
رو 11.0592 مگ عملکرد میکرو عالی بود و اسکن بهبود خوبی داشت !
رو 16 مگ میکرو بعضی وقت ها هنگ میکرد ولی سرعت اسکن مناسب بود !
رو 18 و 20 مگ میکرو به هیچ عنوان کار نکرد !!!
آیا بقیه دوستان این قضیه رو تست ردن !!
و نتیجه کلی که تا حالا کسب کردم:
اگه می خوای میکرو رو با فرکانس بالا راش بندازین و هنگ هم نکنه از فرکانس زیر 12 استفاده کنین !
گزینه مناسب 11.0592 مگ هستش که خطای سریال هم صفر هستش !!!
این فرکانس رو بنده به یه عالمه مدار ( بیش از چند صد تا ) گذاشتم و ماه ها بدون هیچ مشکلی کار کرده !!!
درسته حداکثر فرکانس میکرو 16 مگ تعریف شده ولی به تغییرات ولتاژ و دیگر نویزهای محیطی خیلی حساس میشه و واسه کارهای مهمی که هنگ کردن میکرو خیلی گیرون تموم میشه اصلا پیشنهاد نمیشه !!!
قبلا تو یه مداری دیده بودم میکرو AVR رو بیشتر از سرعتی که براش تعریف شده راش انداخته بود !!
و امروز اومدم با یه GLCD مدل 240*128 کار کنم و تو فرکانس 1 مگ داخلی که افتضاح بودش !
سرعت اسکن تابلو دیده میشد !
حداقل تو 128*64 اینقدر ضایع اسکن نمی کرد !!!
و به فکر افتادم سرعت میکرو رو بیشتر کنم !
رو 11.0592 مگ عملکرد میکرو عالی بود و اسکن بهبود خوبی داشت !
رو 16 مگ میکرو بعضی وقت ها هنگ میکرد ولی سرعت اسکن مناسب بود !
رو 18 و 20 مگ میکرو به هیچ عنوان کار نکرد !!!
آیا بقیه دوستان این قضیه رو تست ردن !!
و نتیجه کلی که تا حالا کسب کردم:
اگه می خوای میکرو رو با فرکانس بالا راش بندازین و هنگ هم نکنه از فرکانس زیر 12 استفاده کنین !
گزینه مناسب 11.0592 مگ هستش که خطای سریال هم صفر هستش !!!
این فرکانس رو بنده به یه عالمه مدار ( بیش از چند صد تا ) گذاشتم و ماه ها بدون هیچ مشکلی کار کرده !!!
درسته حداکثر فرکانس میکرو 16 مگ تعریف شده ولی به تغییرات ولتاژ و دیگر نویزهای محیطی خیلی حساس میشه و واسه کارهای مهمی که هنگ کردن میکرو خیلی گیرون تموم میشه اصلا پیشنهاد نمیشه !!!