۰۳-تير-۱۳۸۹, ۱۱:۴۹:۰۸
۰۳-تير-۱۳۸۹, ۱۶:۲۴:۱۹
موتور یخچال های فوت پایین می تونه گزینه خوبی باشه !!
۰۳-تير-۱۳۸۹, ۱۸:۴۸:۴۵
دادش 2 میل که خود آب می ره بالا موتور می خوای چی کار؟!!
۰۳-تير-۱۳۸۹, ۱۹:۳۰:۲۲
موتور آبپاش شیشه پاکن پیکان خوبه
قیمتش هم زیاد نیست
قیمتش هم زیاد نیست
۰۳-تير-۱۳۸۹, ۲۲:۲۰:۵۹
این ساکشن های دندانپزشکی و پزشکی هم خوبه !!!
۰۴-تير-۱۳۸۹, ۰۰:۰۶:۰۸
در لوازم آکواریوم هم یه سری پمپ های آبشاری هست که از یکطرف آبو میگیره واز طرف دیگه خارجش میکنه درست مثل همین موتور آبپاش شیشه پاک کنی که مهدی جون گفتن عمل میکنه اما موتورش قویتر از اونه ...
۰۵-تير-۱۳۸۹, ۰۲:۰۷:۰۹
با تشکر از همه دوستان.من یادم رفت بگم که این موتور را برای تخلیه هوای یک محیط کوچک مثل فاصله بین دو شیشه میخواهم. ولی به صورت آرام. آیا موتر آبپاش ماشین یا دیگر موتورها که پیشنهاد نموده اید می توانند این کار را بکنند؟
در آخر از همه دوستانی که پاسخ داده اند تشکر می کنم.
در آخر از همه دوستانی که پاسخ داده اند تشکر می کنم.
۰۵-تير-۱۳۸۹, ۱۱:۵۲:۰۲
مهندس توجه داشته باش شما هوا رو می خوای مکش کنی !
پس از اونهایی که با چرخش آب رو انتقال میدن ( مثل موتور پمپ کولر و پمپ برف پاک کن و ... نمی تونی استفاده کنی )
ولی از پمپ آکواریوم میشه چون اون واقعا هوا رو میکشه !!!
موتور یخچال و ساکشن هم میشه !!!
پس از اونهایی که با چرخش آب رو انتقال میدن ( مثل موتور پمپ کولر و پمپ برف پاک کن و ... نمی تونی استفاده کنی )
ولی از پمپ آکواریوم میشه چون اون واقعا هوا رو میکشه !!!
موتور یخچال و ساکشن هم میشه !!!
۲۸-دى-۱۳۹۰, ۲۲:۴۴:۵۱
سلام
این پمپ آکواریوم و یخچال و .... گه میگین اندازه موتور مکنده چقدر است ؟؟؟ مثلا اندازه یه موتور 12ولت گیربکس دار میشه یا بزرگتره... من یه موتور مکنده قوی میخوام که اندازش حدودا اندازه یه موتور گیربکس دار 12ولت باشد ؟؟؟
این پمپ آکواریوم و یخچال و .... گه میگین اندازه موتور مکنده چقدر است ؟؟؟ مثلا اندازه یه موتور 12ولت گیربکس دار میشه یا بزرگتره... من یه موتور مکنده قوی میخوام که اندازش حدودا اندازه یه موتور گیربکس دار 12ولت باشد ؟؟؟
۲۹-دى-۱۳۹۰, ۱۲:۵۱:۴۰
(۲۸-دى-۱۳۹۰, ۲۲:۴۴:۵۱)tishab نوشته است: [ -> ]این پمپ آکواریوم و یخچال و .... گه میگین اندازه موتور مکنده چقدر است ؟؟؟ مثلا اندازه یه موتور 12ولت گیربکس دار میشه یا بزرگتره...
مال آکواریوم که کمی بزرگه و تقریبا اندازه یه لامپ کم مصرف شصت وات میشه (چه مثالی زدم!!) ... اما اگه کوچیک می خوای میتونی از پمپ آب برف پاک کن ماشین استفاده کنی که تقریبا هم اندازه موتورهای 12 ولت هستش (اما قدرتش به اندازه جثه شه دیگه ... )
-----------------------------------------------------
هر چه صبر بیشتر , دقت و موفقیت بیشتر (فارلو)
۳۰-دى-۱۳۹۰, ۰۱:۲۰:۲۰
ok....
mamnoon
mamnoon