ايران ويج

نسخه‌ی کامل: انتخاب هیتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
(۱۸-تير-۱۳۸۹, ۰۰:۰۱:۲۰)رسول نوشته است: [ -> ]یه سر هیتر جالبی در دفترچه YA XUN دیدم .. میخواستم بدونم توبازار پیدا میشه ...دیگه چه مدلهایی داره !!!

اینم عکسش که این مدل مختص SMD های مربعی شکل هستش:

[تصویر:  kafmqo5bjfcwpm4bzclo.jpg]

جالبه تو بازار من این مدل سر رو دیدم و خیلی هم ازش خوشم اومد !!!
[تصویر:  16126.jpg]

[تصویر:  GOOT_XFC_200_Convection_Rework_System.jpg]

[تصویر:  QUICK704.jpg]

[تصویر:  quick702.jpg]

[تصویر:  xfc-210.jpg]

[تصویر:  FR-801.jpg]

[تصویر:  850.gif]

[تصویر:  hanstar856b.jpg]

[تصویر:  9766.jpg]
میگم تو سایت مهندس خزاما khazama.com یه مقاله ای درباره محاسبه هیت سینک وجود داره
مهرداد جان اگه تونستی اون مقاله رو اینجا بذار!!!
ممنون
هیتر های لیستر که همه چیز در دسته شان هست ..شبیه سشوارن .... البته گرانتر از هیتر هستند وجای کمی میگیرند..

یعنی دمنده هوا داخل دستشونه درست مثل سشوار

[تصویر:  fohn-leister.jpg]

[تصویر:  leistertriac.jpg]

[تصویر:  Ghibli.gif]
سلام دوستان این اولین پست من تو سایت شماست امیدوارم برای هم دوستان خوبی بشیم

من چند ماهیه که اومدم تو کار تعمیرات موبایل و یه Ya xun 700 دارم
قابلیتی که این مدل داره ولی Gordak نداره (نه که اصلا نداره ، اینجوریشو نداره ) اینه که اگه باد هیترو خیلی کم کنی بعد از چند ثانیه ( از یه دقیقه بیشتر) هیتر خودکار خاموش میشه و وقتی کاملا سرد شد خود به خود دوباره شروع به کار میکنه
دوستی نوشته بود gordak بهتره ، بله درسته تا جایی که من دیدم باد این هیتر تا حد بالایی قابل کم کردنه ولی مال من حتی اگه باد رو کامل ببندی هم بازم خروجیش بالاست اونم راهی داره که من بجای بستن باد ، شیلنگ هیتر و با دستم میگیرم وتا میکنم تا باد کمتر وارد دسته بشه ولی فقط برای یه مدت خیلی کوتاه که نه المت خراب بشه نه کمپرسور .
ایراد جورداک و مدل های اینشکلی اینه که وقتی باد هیترو کم میکنی بعد از یه مدت نه چندان زیاد دسته هیتر ( چون پلاستیکی) آب و از رده خارج میشه
سلام

challenger عزیز به خونه خودت ایرانویج خیلی خیلی خوش اومدی Happy

امیدوارم که فعالیتتو در ایرانویج بیشتر کنی Clap

راستی این که گفتی فقط درباره Ya xun700 صادقه ؟... درباره Ya xun702 چطور؟؟

البته فکر کنم منظورتون همون Ya xun702 هستش!!

حالا اینو با چه درجه ای امتحانش کنم ...
سلام ، خیلی ممنونم

نه مدل هیتر من دقیقا Ya xun 700 هستش . ببینین دوست من اصولا تمام هیتر های موجود در بازار چون چینی هستن ( چینی ها معمولا اجناسی که میسازن شباهت های ساختاری زیادی دارن ولی دقیقا یکی نیستن ) تقریبا مشابه هم هستن خصوصا شرکت یاکسون مدل های زیادی تو بازار داره که اکثرا قطعات یکسانی داره . این مدل 702 و 700 تفاوت ظاهریشون فقط تو داشتن دما سنج و پنل جلویی و گرنه من که فکر نکنم از نظر کمپرسور که اصلیترین قسمت دستگاه هستش فرقی داشته باشن

(۲۱-مرداد-۱۳۸۹, ۱۵:۳۷:۱۷)رسول نوشته است: [ -> ]حالا اینو با چه درجه ای امتحانش کنم ...

متوجه منظورتون نشدم . . . !Whistle

راستی یه سری دیگه هیتر هم هست که بین هیتر های معمولی و لیستر هستن
به بعنوان مثال Ya xun 858 D

منظورم اینه که گفتی باد رو وقتی کم کنیم بطور اتوماتیک خاموش میشه وبعد از سرد شدن دوباره روشن میشه ... حالا وقتی بادشو کم کردیم درجه حرارتشو هم کم کنیم یا هر درجه ای باشه فقط با کم کردن باد خاموش میشه؟؟!!
(۲۳-مرداد-۱۳۸۹, ۰۵:۳۳:۳۷)رسول نوشته است: [ -> ]منظورم اینه که گفتی باد رو وقتی کم کنیم بطور اتوماتیک خاموش میشه وبعد از سرد شدن دوباره روشن میشه ... حالا وقتی بادشو کم کردیم درجه حرارتشو هم کم کنیم یا هر درجه ای باشه فقط با کم کردن باد خاموش میشه؟؟!!

نه .... نه .... فکر نکنم منظور منو اشتباه متوجه شدی دوست من Wink
ببین دوست من درجه حرارت بستگی به اون کاری داره که میخوای انجام بدی ، مثلا برای اکثر کارها باید روی 360 درجه که همون دمای ذوب قلع هستش باشه و باد هم باید به نسبت وزن قطعه ای که میخوای برداری تنظیم بشه مثلا برای برداشتن یه مقاومت باید از سر هیتر ریز و باد کم استفاده کرد ولی برای برداشتن جوی استیک باید از سرهیتر درشت و باد زیاد استفاده کرد
وقتی داری روی قطعات ریز و بسیار سبک مثل خازن ها و مقاومت های روی برد موبایل کار میکنی باید از یه سر هیتر ریز استفاده کنی( که این خودش خروج هوا از هیتر رو کم میکنه و باعث گرم شدن دسته هیتر میشه ) و باد رو تا حد ممکن کم کنی ، که این کار باعث داغ و داغ تر شدن دسته هیتر میشه که تو مدل های یاکسون قسمت فلزی دسته هیتر از شدت گرما سرخ میشه تو این حالت که تهویه و خنک شدن المنت درست انجام نمیشه دستگاه به طور اتوماتیک خاموش شده و با فشار باد موجود در منبع کنار کمپروسر رو خالی می کنه تا المنت خنک بشه و بعد از سرد شدن کامل المنت دوباره شروع به کار میکنه البته هیتر های جورداک هم یه اینطور حالتی دارن ولی با این تفاوت که خیلی دیر تر داغ میشه و بعد از خنک شدن دیگه خودکار روشن نمیشن
حالا این حالت در YA XUN 702 هم وجود داره؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4