(۲۵-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۵۷:۲۴)رسول نوشته است: [ -> ]حالا این حالت در YA XUN 702 هم وجود داره؟
منظورت همین حالتی که ترموستاتش داره ؟؟؟؟ حتما اینم مثل ya xun 700 این حالتو داره
اگه از من میپرسی همون Gordak رو بگیری بهتره هم 20% ارزون تره وهم کارایش بهتره
مال من اونجوری که دلم میخواد نیست و تازگی هم کمپرسورش صداش عوض شده البته اینم بگم که صدای مدل های جورداک خیلی کم هستش
راستی نگفتی برای چی می خوای هیتر بگیری منظورم اینه کارت چیه ؟
نه ... من قبلا یدونه YA XUN 702 خریدم ... فقط میخواستم ببینم اینم حالت اتومات خاموشی رو داره یا نه ... من بیشتر از 1 دقیقه بادشو خیلی کم کردم اما خاموش نشد ... راستی دسته اینا فکر کنم زود میسوزه!!!
سللام . . . ببخشید من یادم رفته بود پستی که یه ماه نوشته بودم رو براتون ارسال کنم و تو این چند وقت فکر میکردم که پست منو نخوندیدن . . .
حالا اگه دوست دارید بحثو ادامه بدیم . . .
در مورد دسته هیتر فکر نکنم به این راحتی بسوزه حداقل از مال جورداک خیلی بهتره
تو جعبه هیتر یاکسون یه چیزی گذاشته بودن که نمیدونم چیه ... عکسشو میذارم ببین چیه:
سلام به همه
ببخشید من رمزمو فراموش کرده بودم و نمیتونستم جواب بدم خلاصه تا یادم اومد خیلی طول کشید
اما در مورد این عکسی که گذاشتی کافیه اونو سر هم کنی و بعد خودت متوجه میشی مربوط به چه کاراییه ، بدون اینکه کسی چیزی بهت بگه
این ابزار ساده برای برداشتن چیپ های بزرگ و پهنه ، مثل چیپ های روی مینبرد که اگه وکیوم پیکاپ نداشته باشین( مثل من ) به درد میخوره البته فکر کنم وکیم پیکاپ رو هیتر خراب کنه چون بیشتر برای بی جی ای ماشین استفاده میشه
این جور قطعات رو نمیشه با پنس های معمولی ورداشت چون اگه بهشون فشار وارد بشه و حرارت هم که هست ، هم ممکنه خم بشن هم اینکه عیب پیدا کنن
سلام
من امروز یه هویه هوای گرم خریدم با مارک Super Gordak 952 دیجیتالی به قیمت 125.000 تومن
فروشنده گفت که آنالوگ این مدل 70.000 هست که تنها تفاوتش با دیجیتال در اینه که دیجیتالیه علاوه بر هوای گرم هویه داره ولی انالوگ فقط هوای گرم داره!
حالا کسی میدونه واقعن چه فرقی بین انالوگ و دیجیتاله؟ یعنی یه هویه باعث یه چنین تفاوت قیمتیه؟
نکنه انالوگ رو به اسم دیجیتال فروختن؟!
اینم عکسشه:
هیچ فرقی نداره من آنالوگ همین رو پارسال خریدم60تومن
فقط نمایشگر نداره
ممنون ولی این تفاوت قیمت باید یه دلیلی داشته باشه؟ به خاطر فقط نمایشگر این همه اختلاف قیمت؟
وقتی من داشتم اینو میخریدم اون مدل نمایشگردارش بود 85تومن
هادی جون پیشنهاد می کنم این تاپیک رو با دقت مطالعه کنی تا به مراد دلت برسی
(۲۰-آذر-۱۳۹۳, ۱۹:۵۱:۳۴)رسول نوشته است: [ -> ]هادی جون پیشنهاد می کنم این تاپیک رو با دقت مطالعه کنی تا به مراد دلت برسی
اتفاقا داشتم میخوندمش
آقا رسول هنوز همین رو دارین؟