سلام
میخوام درمورد خرید هیتر راهنمایی کنید
دو مدل معروف دربازار هستن به نامهای GORDAK 952 و XUN
البته همونطور که میدونین اینا استیشن هستند
اما یه مدل دیگه ای هم هست که لیستر سوئیس هستش وشبیه سشوار عمل میکنه ...
حالا دوستانی که تجربه کار با اونا رو دارن کدومشو ارجح وبادوام میدونن؟؟؟
انگار من اینو دارم GORDAK 952
یه بار فقط نصف شب ترکید من فکر کردم سقف داره می یاد رو سرم تو عمرم این قدر نترسیده بودم
به خازن پلی استر داشت وقتی خاموشش می کنی ظاهرا برق توش هست و این خازنه خلاصه ترکید ولی در کل بد نیست ولی چینی اصله
اگه کل فروشگاه های اینترنتی ایرانو بگردی بیشتر از دو سه نوع هیتر نمیتونی پیدا کنی ...
بعنوان مثال لینک زیر رو ببینین که یه فروشگاه خارجیه:
انواع هیتر
همونطور که میبینید فقط 3 الی4 تا صفحش مختص انواع هیتر هستش...اما اگه تمام فروشگاه های اینترنتی مارو ببینین کل لوازم لحیم کاریشون (البته هیتر رو به تنهایی نمیگما) یک صفحه هم نمیشه وآدم مجبوره که ازهمین دو سه مدل به اجبار یکیشو انتخاب کنه ...
(۰۴-تير-۱۳۸۹, ۲۲:۰۵:۲۱)ha_60 نوشته است: [ -> ]به خازن پلی استر داشت وقتی خاموشش می کنی ظاهرا برق توش هست و این خازنه خلاصه ترکید ولی در کل بد نیست ولی چینی اصله
دردش چی بود که ترکید؟!
برام یه سوال پیش اومد ...
تو بعضی از مدارا من با این برقی که تو خازن پلی استر میمونه مشکل دارم
برای حلش چیکار کنم
مثلا مداریه که با دوشاخه به برق وصل میشه وبعد از درآوردن از برق اگه به دوشاخه دست بزنم یکمی برق منو میگیره و ول نمیکنه
حالا برای رفعش یه سری راه هایی هست مثل گذاشتن مقاومت به دوسر خازن که برقشو رفع کنه ...
اما من یه راهی میخوام که بطور اتوماتیک باشه ووقتی دوشاخه رو از پریز درآوردم خودش سریع این مشکلو رفع کنه ... یعنی یه مدار کوچولویی متشکل ازمقاومت و ... باشه که برق موجود درخازنو بگیره(البته بعد از قطع برق)!!!
من از یه SMD کارپرسیدم تفاوت بین GORDAK و YA XUN رو ....
گفت که GORDAK بهتر از YA XUN هستش ودلیلشم اینه که هوای خروجیش کمتره وقابل کنترل هست
حالا من یکم توشک افتادم آخه امروز یدونه YA XUN سفارش دادم!!!
حالا کس دیگه ای با YA XUN 702 کارنکرده که یکمی منو امیدوارتر کنه؟؟؟؟؟؟
GORDAK نسبت به پولی که میده عالیه
باهاش ای سی های smd و ... زیاد عوض کردم..
از تعمیر کار که استادم هست اون هم بهم این مدلو پیشنهاد داد.
والا تو کلاسهای ما که نوت بوک تعمیر میکنیم از صبح تا شب روشنه تا حالا خراب هم نشده
موفق باشید
یه سر هیتر جالبی در دفترچه YA XUN دیدم .. میخواستم بدونم توبازار پیدا میشه ...دیگه چه مدلهایی داره !!!
اینم عکسش که این مدل مختص SMD های مربعی شکل هستش:
سلام.
نقل قول: میخواستم بدونم توبازار پیدا میشه
من که تبریز ندیدم.
میشه کمی در مورد هویه های هوای گرم توضیح بدید؟(سوال خیلی چرتیه؟
)
{یه هفته پیش هویه 40 وات و یه نوک smd خریدم امروز زدم برق کار نکرد ، خلاصه 2 ساعتی الافم کرد آخرشم انداختام یه گوشه}
مثلا هویه های هوای گرم با
این چه فرقی دارن؟
(میدونم کمپروسور فرقشونه :) :) اما این چطور قطعه رو بلند میکنه؟ چه ربطی به هوای گرم داره؟)
ببخشید وسط بحث پریدم
/فکر کردم یک تاپیک باشه بهتره
هویه هوای گرم یا همون هیتر دوبخش داره یکیش مثل هویه معمولیه اما نوکش ظریفه وبرای لحیم کردن قطعات SMD روی بردخوبه
بخش دومشم که هیتر هستش در داخلش یه کمپرسور(مثل پمپ آکواریوم) داره که هوا تولید میکنه که البته این هوا درابتدا همین درجه حرارت اتاق رو داره وخنک تره اما وقتی داخل شلنگ میشه واز قسمت المنت موجود در دسته هیتر رد میشه هواش داغ میشه ..
از این قسمت هوای گرم هم برای بلند کردن (برداشتن) قطعات SMD از روی برد استفاده میشه ..یعنی طوریه که وقتی هوای داغ رو روی قطعه SMD میگیری ازجاهایی که روی برد لحیم شده کنده میشه..
نکته:
انتخاب سرمناسب باید متناسب با قطعه SMD روی برد باشه.. اگه زیاد هوای داغ رو روش بگیری ممکنه قطعات سالم کناری هم ازجاشون کنده بشه ویا اینکه بسوزند ..پس باید دقت کافی داشته باشی وتو این کار باتمرین روی بردهای سوخته به درد نخور مثل برد موبایل مهارت لازم را بدست آوری
این عکسی هم که شما گذاشتین فقط قسمت هویه رو داره وهیتر نیستش..
خب همون روزهای اول به فروشندش میگفتی دیگه ..
شاید ازداخل قطعی داشته باشه وشایدم مشکل از المنتش باشه!!!