ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بررسی برد طراحی شده برای AT91SAM7S256
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
میشه از شماره ی پین ها برای اشاره استفاده کنید؟(قاطی کردم Shy"اون" مثبت رو میگید یا زمین رو؟)Amaze
1- مثبت خروجی !!
2- زمین مدار و یا همون منفی خروجی !!
3- لازم نیست جایی وصل کنید ! ( ولی می تونین به زمین وصلش کنین ! ) ولی اگه باتری دارین زمین باتری رو به این پایه وصل کنین و از پایه 2 خروجی بگیرین !
اگه سوکت وصل بشه برق باتری قطع میشه !!

هر موقع سوکت وصل بشه ارتباط 2 و 3 قطع میشه و در حالت معمول بهم ارتباط دارن !!
چند روز روی همون برد قبلی کار کردم تا بشه ازش به طور مستقیم تو بردبرد استفاده کرد.

[attachment=5156]
pcb_3d:
{البته چندتاشون مدل 3 بعدی نداشتن | p2 ,p3 از پایین قراره لحیم بشن، تا چند روز دیگه عکس برد مونتاژ شده هم میزارم}
[تصویر:  1278979341.jpg]
مهندس جان پرسیدم !

دو عدد برد متالیزه تو اندازه شما حدود 30 تومان در میاد !!
شاید هم کمتر بشه !!! ( و یا بیشتر )
سلام
با هزار مکافات برد به دستم رسید.Tongue
اشکالاتش:Whistle
فقط یکی هست اونم اینکه hole size وسط،مادگی آداپتور صفر هست و اونو درست کنید، الان می خوام برم با دیرل کوچولو ترتیبشو بدمBiggrin

عکس برد چاپ شده:Heart
[تصویر:  1279745277.jpg]

در مورد مقیاس هم که از پست های قبلی معلومه(اون آرم وسطی 12 میلیمتر هستش)

تاحالا فقط at91sam7s256 رو لحیم کردم باقیش می مونه تا کریستال 18.432 بدستم برسه(تبریز نبود!ClapAmaze سفارش دادم بیارن!!)

هرینه ی چاپ برد هم شد 35 هزار (البته دو عدد از برد) با چاپ سبز
دوستان اگر چاپ سبز نزنید خیلی ارزانتر میشه(20 هزار فقط چاپ سبز)
):SadSad
اشکالی پیش اومده!
D+ و D- در usb جابه جا شدن!

تا اطلاع ثانوی خواهش می کنم ، به هیچ عنوان از نقشه PCB درست نکنید
سلام

درستش کردم(با فلاکت بسیار! و رشته سیم!!)Wink

بقیه ی برد درست کار می کنه.Happy

عکسهای برد مونتاژ شده لینکشون آخر پست.

فایل اصلاح شده pcb ضمیمه شده.

کم کم شروع به یاد گرفتن برنامه نویسیش می کنم .Cool

دیشب یه چشمک زن درست کردم(با LEDروی برد) ، درست کار کرد ، برنامه رو هم با SAM-BA پروگرام کردم.(سرعتش خوبه!، خیلی هم راحته)

می خوام یه پست دیگه بزنم برای برنامه های مورد نیاز راه اندازی
اسمشون که اینا هستش:
HJTAG - KEIL uVISION - SAM-BA
ادامه اش در تاپیک دیگهWink
[attachment=5212]
عکس ها:
img1
img2
img3
(۰۴-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۲۵:۲۴)salehjg نوشته است: [ -> ]سلام

درستش کردم(با فلاکت بسیار! و رشته سیم!!)Wink

بقیه ی برد درست کار می کنه.Happy

عکسهای برد مونتاژ شده لینکشون آخر پست.

فایل اصلاح شده pcb ضمیمه شده.

کم کم شروع به یاد گرفتن برنامه نویسیش می کنم .Cool

دیشب یه چشمک زن درست کردم(با LEDروی برد) ، درست کار کرد ، برنامه رو هم با SAM-BA پروگرام کردم.(سرعتش خوبه!، خیلی هم راحته)

می خوام یه پست دیگه بزنم برای برنامه های مورد نیاز راه اندازی
اسمشون که اینا هستش:
HJTAG - KEIL uVISION - SAM-BA
ادامه اش در تاپیک دیگهWink

عکس ها:
img1
img2
img3

ایول مهندس Wink Happy
کارت درسته خودمونیم قیافش که خیلی قشنگ شده !!!!
اگه داره درست کار میکنه یه نسخه نهایی و بی عیب و نقص ازش بزار تا ما هم استفاده کنیم .

با تشکر
(۱۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۵۸:۰۴)amiraliforoozandeh نوشته است: [ -> ]ایول مهندسWinkHappy
کارت درسته خودمونیم قیافش که خیلی قشنگ شده !!!!
اگه داره درست کار میکنه یه نسخه نهایی و بی عیب و نقص ازش بزار تا ما هم استفاده کنیم .

با تشکر

سلام
ممنونم

مشکلات کنونی:

تجربه به من ثابت کرد که کاری سخت تر از عوض کردن جامپر اون هم 3 بار برای یک بار! پروگرام کردن وجود ندارد!!!

باید یجوری بجای جامپر های پر استفاده کلید بزارم ، تا چند روز دیگه حل مکنمش.... شایدم یه کنترل برد کو چیک بسازم تا با پین هدر مادگی به جای جامپر ها وصل بشه (این طوری برد بزرگ تر نمیشه)
.
.
.
و به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم تا بدون چاپ سبز بزنید چون ممکنه با یکم غفلت مسیر های مسی قطع بشوند.Biggrin
.
.
.
باید سوراخ های باکس هدر و پین هدر های کناری بزرگ بشن تا 3 ساعت وقت صرف سمباده کردن آنها صرف نشودAmaze
.
=======================================
خودمونیم هنگام برنامه نویسی برای آرم تمام اجزای میکرو رو تو کلت(کلّه ات! Biggrin ) حس می کنی ولی اصلا به راحتی bascom نیست.

چند روزیه برای یه ال سی دی کاراکتری معمولی می خوام خودم هدر بنویسم ولی تا حالا که فقط چند تا از موهام سفید شده ...Angry ولی درست می کنم تا یاد بگیرم از این به بعد خبری از مفت خوری و توابع آماده نیستAmaze
========================================
قسمت jtag برد نمی دونم درست کار می کنه یا نه چون امکان خرید پروگرامر رو حالا حالا ها ندارم(jlink) و کامپیوتر پورت موازی نداره .

مقاومت های پول آپ برای jtag در هر سایت یه مقدار داشتند(یکی 100 کلیو و دیگری 10 کلیو! یکی هم 47k بود)
ولی برد کویر الکترونیک که 100 کیلو بود منم 100 ک . گذاشتم.
========================================
ممنون که این تاپیک رو گرد گیری !Sad کردید.
سلام
به نظر من برنامه نویسی یعنی همین
بسکام بچه بازیه Biggrin
موقع برنامه نویسی آدم باید بدونه کدو رجیستر چه موقعی چه بلایی سرش میاد کدوم بیت ....
به نظر من اگه برای مقاومت های پول آب مشکل پیش اومد کمش کن حدود 40-50 کیلو اهم
موفق باشی
آفرین داری arm کار میکنی؟! Biggrin
خیلی خوبه! منم چند روزیه افتادم دنبال ARM. بزودی تو تاپیک های arm شرکت میکنم. اگه خدا بخواد و راه بیفتم...
(البته فعلا فقط یه jlink سفارش دادم که به هیچ دردم نمیخوره! Biggrin)

قبلا که بیسکام کار کردی، الان با چی واسه arm برنامه می نویسی؟

الان آخرین و کاملترین بوردی که طراحی کردی کدومه؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5