۱۱-تير-۱۳۸۹, ۰۲:۳۱:۴۴
۱۱-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۲۹:۴۷
سلام
تو ویبی 6 ؟
یه لیبل ایجاد کنید ؛ بعد همون رو کپی کنید با همون نام ؛ یعد دومی رو پاک کنید : الان اولی به صورتی که میخوایین میتونید صداش کنید ؛
---
تو دات نت نمیشه اینکار ؛ باید کلک زد
تو ویبی 6 ؟
یه لیبل ایجاد کنید ؛ بعد همون رو کپی کنید با همون نام ؛ یعد دومی رو پاک کنید : الان اولی به صورتی که میخوایین میتونید صداش کنید ؛
---
تو دات نت نمیشه اینکار ؛ باید کلک زد
۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۰:۵۲:۰۸
خاصیت Index همون شماره آرایه است. اونو مقدار دهی کنید.
(تو دات نت باید دستی ساخت)
(تو دات نت باید دستی ساخت)
۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۲۱:۵۲
سلام! من تا حالا با Index کار نکردم اگه میشه یه کد بنویسید
۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۴:۲۹:۳۱
(۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۲۱:۵۲)scott200 نوشته است: [ -> ]سلام! من تا حالا با Index کار نکردم اگه میشه یه کد بنویسید
index (آرایه) در ویژوال بیسیک:
در مورد متغیر ها =>
کد php:
Dim var1(2) as Long
var1(0) = 0
var1(1) = 5
var1(2) = 25
msgbox var1(0) & var1(1) & var1(2)
(در ویژوال بیسیک 6 {تا چند سال پیش باهاش کار می کردم، به همین دلیل شاید اشتباه بگم} شما می توانید توسط دستوری که الان در ذهنم نیست index شروع آرایه را از صفر به یک یا از یک به صفر تغییر دهید.)
در مورد اشیاه واسطه ی کاربری(همان label,picturebox,list,...) =>
همون طوری که دوستمون بالا گفتن هستش،خودتون میتونید با استفاده از index موجود در پنجره ی property هر شیء از آن مثل آرایه استفاده کنید:
*در حالت عادی اشیاء(label1,list1,...) ، در مقابل index آن ها هیچ چیزی نوشته نشده اما اگه شما یه عدد در مقابل آن بنویسید (مثل 0) آنگاه برای دسترسی به آن باید مثل آرایه ها رفتار کنید(در بالا توضیح داده شد.)
مثال:
در حالت عادی:
کد php:
label1.caption = "Hello Word1"
در حالتی که label1 دارای index صفر هست:»
کد php:
label1(0).caption = "Hello World2"
۱۳-تير-۱۳۸۹, ۰۴:۵۸:۴۲
سلام اگه بخوایم چند متغیر رو پشت هم بذاریم باید چطوری بنویسیمش مثل leabel(0),lebel(1 که برنامه ایراد نگیره