ايران ويج

نسخه‌ی کامل: UnpackMe پروتکتور حفاظ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با عرض سلام و وقت به خیر خدمت دوستان گرامی
بعد از مدتی نسخه پیش نمایش 1.8 پروتکتور حفاظ تولید شد ، از این رو خواستم یک نمونه UnpackMe از نسخه استاندارد این پروتکتور در اینجا قرار بدم تا دوستان انشالله قبول زحمت کرده و میزان امنیت اون رو بررسی کنن.
خود Loader پروتکتور ؛ توسط پروتکتورهای خارجی محافظت شده ولی معمولا" تجربه نشون داده که این موضوع تاثیر چندانی تو آنپک شدن یا نشدن فایل نداره ، برای همین اول این رو عنوان کردم تا خدایی ناکرده دوستان دچار سوء تفاهم نشن.

با تشکر - نیک جو
نورتون فايل اصلي را ويروس تشخيص داد؟؟؟؟؟؟
False Detection هستش ، علتش این هست که آنتی ویروسها اگر نتونن کدهای اجرایی رو تحلیل کنن اون رو به عنوان Riskware تشخیص میدن ، این مورد هم جزو اونها هستش.
جای نگرانی نیست.
سلام
خوب هستيد عزيز روي دستگاه من هم اصلا اجرا نشد .
و ايراد گرفت
به اميد ديدار
میشه متن خطا رو بگید ؟
چون اگر روی سیستم شما هر نوع دیباگری رو پیدا کنه ( Ring3 یا Ring0 ) برنامه اجرا نمیشه ، اگر پیام شامل متنی بوده ممنون میشم اون رو عنوان کنید تا معلوم بشه که این خطا مربوط به آنتی دیباگ سیستم هست یا خیر.

ممنون
سلام
خوب هستيد
اين يكيش
The exception unknown software exception (0x0eedfade) occurred in the application at location 0x7c812afb
كه بعد از اوكي ميرنه
Exception EOleSysError in module UnpackMe.exe at 00067F69.
Class not registered.
و اين هم بعد از اوكي از برنامه خارج ميشه
به اميد ديدار
(۱۷-تير-۱۳۸۹, ۰۲:۱۹:۵۰)saeedsmk نوشته است: [ -> ]سلام
خوب هستيد
اين يكيش
The exception unknown software exception (0x0eedfade) occurred in the application at location 0x7c812afb
كه بعد از اوكي ميرنه
Exception EOleSysError in module UnpackMe.exe at 00067F69.
Class not registered.
و اين هم بعد از اوكي از برنامه خارج ميشه
به اميد ديدار
سلام
ممنونم ، فکر کنم مشکل رو پیدا کردم ، از یه OCX استفاده کرده بودم که اون رجیستر نشده.

ممنونم که تست کردید.