۱۶-تير-۱۳۸۳, ۱۴:۴۳:۰۶
صفحهها: 1 2
۱۸-تير-۱۳۸۳, ۰۲:۰۱:۴۳
سلام.منم بعنوان يك دانشجوي كامپيوتر با اين ايده موافقم كه در نوشتن پروژه هامون از اونايي كه بلدن كمك بگيريم
۱۸-تير-۱۳۸۳, ۰۹:۳۹:۵۳
ashkan نوشته است:آقا من تو اين مدت كه كار ميكردم تو سايت ، چندين بار از طرف بيعضيها ازم خواسته شد برنامه اي براشون بنويسم يا كسي رو معرفي كنم كه برنامه براشون تهيه كنه(راستش رو بخوايين بخاطر مشغله كاري بيخيالشون شدم-فقط يه مورد رو به دوستان ايميل زدم ولي جوابي نگرفتم.) از لحن و نوع گفتار حس ميكردم اينها دانشجو هستن و پروژه اي دارن ميخوان انجام شه و حاضرن بابتش يه پولي هم بدن .(هرچند كم)من موافقم~!
حالا نظر من اينه : آيا اگه من بيام و در اينجا يه مكانيزمي ايجاد كنم كه طرف بتونه برنامه درخواستي خودشو بزنه (يعني مشخصات برنامه درخواستيش رو بزنه) و مبلغي هم كه حاضر به پرداختشه اعلام كنه و من اينو به شما دوستان كه اينجا پست ميزنيد بدم
1- اولا اصلا حاضر هستيد اين كارو بكنيد؟
2- اصلا فك ميكنيد پيشنهاد خوبي هست؟
3- شماها كه دانشجو هستيد و تو دانشگاه هستيد چقدر فك ميكنيد اين كار مفيد باشه؟؟؟ و بشه جذب افراد انجام داد.
4- آيا فك ميكنيد اگه هزينه و وقتي كه صرف ميشه به اينجور كارها ميرزه(البته چون خودم زماني دانشجو بودم ميدونم كه بلاخره پروژه ها اكثرا تكراري هستن و شايد اولش يكم سخت باشه ولي خوب بلاخره وقتي سورسات كامل شد ديگه مشكلي نيست).
5- البته اين قول كاملا پاربرجا هست كه سايت حداقل 6 ماه برنامه اي رو كه درخواست شده تو سايت نزنه و به كسي هم نده .
۱۸-تير-۱۳۸۳, ۱۰:۵۷:۳۷
يعني واسه اعضا يه مجله الكتريكي بزنه ( خبرنامه )
۲۰-تير-۱۳۸۳, ۱۹:۳۵:۵۹
اي بابا من مثل اينكه اولين سفارش دهنده هستم. بابا يه وبلاگ دارم به انگليسي تو آپلود كردن موندم. يه برنامه فارسي به انگليسي ترجمه كن ميخوام. يه طرح هم دادم كه يه جور صندوق براي اينكار درست بشه. آخه مفتكي كاركردن خيلي خيلي مسخرهاس
خواهشا بدادم برسيد. بابا 10000 تومان ميدم. من مطمينم همه اگه اينو بفهمند پول ميذارند و اين زحمت اشكان خانو زياد ميكنه؟! دمش گرم.
خواهشا بدادم برسيد. بابا 10000 تومان ميدم. من مطمينم همه اگه اينو بفهمند پول ميذارند و اين زحمت اشكان خانو زياد ميكنه؟! دمش گرم.
۲۱-تير-۱۳۸۳, ۱۲:۳۰:۱۹
دوست گرامي سلام .
مترجم اونم فارسي به اينگليسي . خوب اگه ميشه براي من يك ايميل بزن و مشخصات دقيقتر مترجمت (نيازهاي مترجمت بصورت دقيق) رو با مشخصات خودت مثل نام و نام خانوادگي و شماره تماس و ايميل تماس(ايميلي كه با اون سريع بشه بهت دست رسي داشت) و هر مشخصاتي كه فك ميكني شايد لازم شه و اينكه به چه زبون برنامه نويسي ميخوايي باشه و چه مدته نياز داري اين برنامه رو (يعن تا كي لازمش داري) و ... ،اگه شماره تماس نداشتي حتما يه ايميل خوب بده .
مترجم اونم فارسي به اينگليسي . خوب اگه ميشه براي من يك ايميل بزن و مشخصات دقيقتر مترجمت (نيازهاي مترجمت بصورت دقيق) رو با مشخصات خودت مثل نام و نام خانوادگي و شماره تماس و ايميل تماس(ايميلي كه با اون سريع بشه بهت دست رسي داشت) و هر مشخصاتي كه فك ميكني شايد لازم شه و اينكه به چه زبون برنامه نويسي ميخوايي باشه و چه مدته نياز داري اين برنامه رو (يعن تا كي لازمش داري) و ... ،اگه شماره تماس نداشتي حتما يه ايميل خوب بده .
صفحهها: 1 2