ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يه پيشنهاد 20
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
يه پيشنهاد بيست دارم :
ايجاد CD يكساله ايرانويج
پره برنامه و سرسش و آموزش و . .........................
چطوره ؟
آقا خيلي عاليه .
دوستان اگه زحمت بكش و هنگام ارسال برنامه يه مقاله كوتاه در مورد برنامه بنويسن اينطوري مي شه اين كار رو كرد . بعد هر سي دي رو هم به مبلغ ده هزار تومان فروخت . اينجوري مي شه يه درآمد خوب براي آقا اشكان
ممنون توكسيك جان ، زحمت تو واسه سايت كاملا محرزه.
قربونت پيشنهاد جالبي هست كه قطعا بايد روش فكر كنم.
فقط يكم اشكالاتي داره :
1- مرام سايت سورس بازه و پول در آوردن از اين راه رو من چندان جالب نميدونم.(البته نظر جمع دوستان براي من شرط لازم و كافي هست اگه همه بگن آره من نه نميگم)
2- اگه برنامه هاي خودم بود حرفي نبود ولي اينجا دوستان ديگه اي هم برنامه زدن شايد رضايت براي فروش اون نداشته باشن(بخصوص هم كه نفعي ازش نميبرن)
3- هزينه اين سايت بيشتر زمان هست و من مشكل در همكاري دارم .
منم با اشکان موافقم منم زیاد راضی نیستم البته تا وقتی که کپی رایت رعایت بشه
آقا من تو اين مدت كه كار ميكردم تو سايت ، چندين بار از طرف بيعضيها ازم خواسته شد برنامه اي براشون بنويسم يا كسي رو معرفي كنم كه برنامه براشون تهيه كنه(راستش رو بخوايين بخاطر مشغله كاري بيخيالشون شدم-فقط يه مورد رو به دوستان ايميل زدم ولي جوابي نگرفتم.) از لحن و نوع گفتار حس ميكردم اينها دانشجو هستن و پروژه اي دارن ميخوان انجام شه و حاضرن بابتش يه پولي هم بدن .(هرچند كم)
حالا نظر من اينه : آيا اگه من بيام و در اينجا يه مكانيزمي ايجاد كنم كه طرف بتونه برنامه درخواستي خودشو بزنه (يعني مشخصات برنامه درخواستيش رو بزنه) و مبلغي هم كه حاضر به پرداختشه اعلام كنه و من اينو به شما دوستان كه اينجا پست ميزنيد بدم
1- اولا اصلا حاضر هستيد اين كارو بكنيد؟
2- اصلا فك ميكنيد پيشنهاد خوبي هست؟
3- شماها كه دانشجو هستيد و تو دانشگاه هستيد چقدر فك ميكنيد اين كار مفيد باشه؟؟؟ و بشه جذب افراد انجام داد.
4- آيا فك ميكنيد اگه هزينه و وقتي كه صرف ميشه به اينجور كارها ميرزه(البته چون خودم زماني دانشجو بودم ميدونم كه بلاخره پروژه ها اكثرا تكراري هستن و شايد اولش يكم سخت باشه ولي خوب بلاخره وقتي سورسات كامل شد ديگه مشكلي نيست).
5- البته اين قول كاملا پاربرجا هست كه سايت حداقل 6 ماه برنامه اي رو كه درخواست شده تو سايت نزنه و به كسي هم نده .
اقا من هستم میخواستم این پیشنهاد رو بدم حتی اگه مجانی باشه هم من هستم :wink:
مهدي جون سلام ، مجاني كه نميشه حتما بايد پولي باشه ولي خوب دوستان ديگه هم بيان نظر بدن اگه خوب بود من اقدام كنم .
ديگه نظر نبود ، ده بابا نظر بديد ديگه.
خيلي ايده خوبيه اشكان خان . من موافقم كه يه همچين سي دي درست كنيم اما اين كار در مرحله اول به بازاريابي هم نياز داره .
ممد جون نظرت راجب پروژه دانشجويي و انجام اون چيه ؟؟؟؟ تو خودت دانشجويي بنظرت ميتونه مفيد باشه،ميشه بازار داشته باشه ؟ ميشه كار رو گرفت و انجام داد؟ كلا نظرت رو بگو.
اگه سايت يه خبرنامه بزنه خيلي پر بيننده تر مي شه . ( به نظر من )
صفحه‌ها: 1 2