ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در اتصال به پایگاه داده Access در VB 2010
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
آقا تورو خدا ما رو کمک کنین
من میخوام توی VB.net 2010 از پایگاه داده access استفاده کنم.
بهش وصل بشم، بتونم توی جدولهاش اطلاعات وارد کنم و برعکس بتونم اطلاعاتشو بخونم.
من هرکاری میکنم نمیتونم به پایگاه وصل بشم و اطلاعاتشو بخونم و یا توش اطلاعاتی ذخیره کنم.
فقط توروخدا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه
من توی VB 6 بلدم چطوری وصل بشم و سالهاست با Vb 6 دارم برنامه نویسی می کنم. تازه VB 2010 رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم نمیشه!! گیج شدم بخدا...
اگه میشه کامل منو راهنمایی کنین از اولش مراحلشو توضیح بدین فقط خواهشی که دارم اینه که نگین برو توی فلان سایت یا توی انجمنها سرچ کن آخه همشو گشتم و اون چیزی که میخواستم نتونستم پیدا کنم.
بهم بگین چطوری میتونم از دستورات sql استفاده کنم توی vb.net و خلاصه هرچیزی که میدونین لازم دارم رو بهم بگین
در ضمن من از data grid نمیخوام استفاده کنم که source دیتا گراید رو بذارم مثلا فلان دیتابیس و خوش قرارش بده توی جداول، میخوام تک تک از اطلاعات ستون های جدول ها استفاده کنم و خودم با کد نویسی تیو یک لیست باکس اختصاصی قرارشون بدم.
تورو خدا منو راهنمایی کنین 2 ماهه دارم دنبال این مطلب میگردم و 2 ماه پروژم عقب افتاده. خدا خیرتون بده!!!!
مرسی از همکاریتون.
با سلام دوست عزیز
شما باید از کنترل ADODC خودمون استفاده کنید همین
موفق باشید...
من خودم تازه دیروز vb2010 رو نصب کردم ولی هیچگاه هیچ زبانی رو بهتر از همون vb6 خودمون قبول ندارم...
اگه مشکلش این بود که تم ویندوز دو نداشت من مشکلش رو حل کردم و دارم باهاش حال میکنم
خوشحال میشم باهاتون در ارتباط باشم...
لینک زیر را دانلود کن احتمالا مشکلت رو حل کنه یه برنامه تو همون مایه هاییه که میخوای
http://royalvb.persiangig.com/VB/Database.zip