ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جایگزین رله
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اینو یه نگاهی بنداز:
http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=17079
سلام
ممنون از همتون چون وقت نداشتم و این رقص نور عجله ای بود از رله استفاده کردم در مورد اپتو ترایاک هم بعدا مزاحم میشم و مفصل بحث می کنیم.
اما تو استفاده از رله به یه مشکل خوردم. من 20 تا رله گذاشتم برای 20 تا ریسه با درایور uln2803 اما نمیدونم چرا میکرو بعد از یه ذره کار کردن ریست میشه؟ ریسه ها هم روشن میشه ولی میکرو ریست میشه و برنامه ی رقص نور رو از سر میگیره میشه بگید مشکل کار کجاست؟ برای تغذیه هم از منبع تغذیه سوئیچینگ 5 ولت 2 آمپر استفاده می کنم.

با تشکر.
وجود نویز رو بررسی کن گذاشتن خازن و...

تغذیه ات رو هم یه نگاهی بنداز رنجشو یکم تغییر بده ببین چی میشه
مهندس تغذیه ات کم میاره !!
وقتی همه رله ها روشن میشن یعنی بیشترین جریان از مدار کشیده میشه که خوب تغذیه افت می کنه و میکرو ریست میشه !!!

در ضمن رله هات فکر نمی کنم 3 ماه کار کنه !
چون قطع و وصل رقص نور خیلی زیاده و احتمالا جریان ریسه هم بالاست و رله خیلی زود خراب میشه !!!
من خیلی تست کردم مثلا
رله ها رو از مدار خارج کردم ولی باز هم ریست شد (با LED)
زمانی که بار وصل میشه یا نمیشه فرقی نمیکنه میکرو کار خودش رو میکنه و ریست میشه.
وقتی که هیچ برنامه ای به میکرو نمیدم جز اینکه یه دفعه تمام رله ها رو باز کنه کارش رو درست انجام میده و ریست نمیشه
من که گیج شدم اگه از ولتاژه پس چرا وقتی که تمام رله ها رو توسط میکرو روشن میکنم(برنامه دیگه ای بهش نمیدم فقط تمام پورت ها رو 255 میکنم) میکرو ریست نمیشه و رله ها هم همون طور روشن میمونه (تا 10 دقیقه تست کردم روشن موند و بعد خودم خاموشش کردم).
حالا اگه از تغذیه باشه باید چی کار کرد؟
مهندس ممکنه از برنامه ات هم باشه !!!

آیا فقط در یه مرحله خواص این اتفاق میافته !

مدار رو بدون رله ها تست کن و خروجی میکرو رو بده LED و با اون تست کن !!

فیوزبیت واچ داگ رو غیر فعال کن !!

واسه تست هم همه پورت ها و خروجی رو یک و صفر کن !! ( مثلا 1 ثانیه همه خروجی ها وصل بشن و یه ثانیه قطع بشن ) !!
1- دقیقه روشن موندن خالی سودی نداره چون تو لحظه روشن شدن رله ها جریان صدم ثانیه خیلی میره بالا !!!!

اگه از تغذیه باشه اینکارها رو بکن :

یه خازن 100 نانو دقیقا زیر پایه های تغذیه میکرو زیر برد بچسبون !!

یه پاور آمپر بالاتر بذار !!

تغذیه میکرو رو اگه بشه جدا کرد عالی میشه !!!

ظرفیت خازن های تغذیه رو هم بیشتر کن !! ( یا مثلا یه 2200 میکرو با تغذیه موازی کن )
همه ی اینا رو که گفتید امتحان کردم جز خازن ظرفیت بالا و واچ داگ اما برنامه ی همون مدار رو تغییر دادم به صورتی که تو هیچ کدوم از برنامه های رقص نور کل ریسه ها تو یه لحظه روشن نمیشه حداکثر نصف ریسه ها تو یه لحظه روشن هست این کار رو که کردم مشکل حل شد. فکر کنم منبع کم میاورد فعلا هم داره کار میکنه.(از دیشب روشنه).
از شما ها هم ممنونم که تو حل این مشکل من رو یاری کردید.
صفحه‌ها: 1 2