۱۷-فروردین-۱۳۹۰, ۲۲:۰۱:۴۸
۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۱:۳۱:۰۹
سلام دوستان
مرسی بابت مطالبی که گزاشتین
من به یه مشکلی بر خوردم در ساخت درایور جریان بالا اونم اینکه که :
من از l297 استفاده می کنم چون می خوام مستقیم با pc کنترل شه از یه طرف به جای L298 می خوام از مافست استفاده کنم تا 8 امپر جریان بکشه الان موندم چطوری L297 رو با مافست ها ترکیب کنم .
در ضمن من مکانیکی هستم
مرسی بابت مطالبی که گزاشتین
من به یه مشکلی بر خوردم در ساخت درایور جریان بالا اونم اینکه که :
من از l297 استفاده می کنم چون می خوام مستقیم با pc کنترل شه از یه طرف به جای L298 می خوام از مافست استفاده کنم تا 8 امپر جریان بکشه الان موندم چطوری L297 رو با مافست ها ترکیب کنم .
در ضمن من مکانیکی هستم
۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۳:۱۷:۴۹
یه سری درایور پل های ماسفتی هست ولی باید حتما pwm داشته باشی تا کار کنه در کل یکم برای مکانیکی ها سخته 
8 آمپر هم کار راحتی نیست حتی طراحی PCB هم مشکل داره یعنی از روی PCB به راحتی نمی شه این آمپر رو رد کرد

8 آمپر هم کار راحتی نیست حتی طراحی PCB هم مشکل داره یعنی از روی PCB به راحتی نمی شه این آمپر رو رد کرد
۲۲-مرداد-۱۳۹۰, ۰۳:۰۸:۱۰
فایل ها خرابن ! دانلود نمی شن
بی زحمت دوباره آپلودش کن .
خیلی می خامت .
خیلی می خامت .
۲۲-مرداد-۱۳۹۰, ۱۳:۳۰:۰۱
نقل قول: فایل ها خرابن ! دانلود نمی شن
خیلی می خامت .
یاشاسین
فایل پیوست درست کار میکنه
اما بازم برای اطمینان اینجا میذارم:
[attachment=6648]
----------------------------------------------------------
نیکی و سود خویش را در زیان دیگران مخواه(زرتشت)
۲۵-مرداد-۱۳۹۰, ۲۰:۰۷:۲۰
نقشه مدار
جهت جریان تا 5 آمپر ترانزیستور های دوقطبی را TIP127 قرار بدهید
جهت جریان تا 10 آمپر ترانزیستور های دوقطبی را TIP147 قرار بدهید
ماسفت را یکی از مدل های زیر قرار بدهید
کد:
http://roboticseng.persiangig.com/image/h%20bridge.BMP
جهت جریان تا 5 آمپر ترانزیستور های دوقطبی را TIP127 قرار بدهید
جهت جریان تا 10 آمپر ترانزیستور های دوقطبی را TIP147 قرار بدهید
ماسفت را یکی از مدل های زیر قرار بدهید
کد:
IRL2505
IRL1004
IRL3103
IRL3713
۲۸-مهر-۱۳۹۰, ۱۲:۲۹:۴۵
سلام
من این مدارو درست کردم اما وقتی که میخوام به ریموتم وصلش کنم مشکل دارم
من به این صورت مدارمو وصل کردم
![[تصویر: iilo0yg9c5xbp9xpk1l.png]](http://up4.iranblog.com/images/iilo0yg9c5xbp9xpk1l.png)
بعد از طریق input 1 که داخل مدار هست موتور هامو تنظیم میکنم که چپ گرد باشه یا راست گرد
اما یه مشکلی که دارم اینه که موتور ها تک به تک جهت چرخششون عوض میشه یا هر دوتاشون رو به جلو میرن اما رو به عقب نمیان
من وقتی که مثل این عکس input هارو وصل میکنم فقط میتونم یه موتورمو بچرخونم و خیلی سریع ماسفت ها داغ میکنن تا حدی که میخوام هت سینک رو آب کنن
اگه کسی میدونه چجوری میشه این مدارو تجزیه و تحلیل کنه از لحاظ کنترل
ممنون میشم کمکم کنه
من این مدارو درست کردم اما وقتی که میخوام به ریموتم وصلش کنم مشکل دارم
من به این صورت مدارمو وصل کردم
![[تصویر: iilo0yg9c5xbp9xpk1l.png]](http://up4.iranblog.com/images/iilo0yg9c5xbp9xpk1l.png)
بعد از طریق input 1 که داخل مدار هست موتور هامو تنظیم میکنم که چپ گرد باشه یا راست گرد
اما یه مشکلی که دارم اینه که موتور ها تک به تک جهت چرخششون عوض میشه یا هر دوتاشون رو به جلو میرن اما رو به عقب نمیان
من وقتی که مثل این عکس input هارو وصل میکنم فقط میتونم یه موتورمو بچرخونم و خیلی سریع ماسفت ها داغ میکنن تا حدی که میخوام هت سینک رو آب کنن
اگه کسی میدونه چجوری میشه این مدارو تجزیه و تحلیل کنه از لحاظ کنترل
ممنون میشم کمکم کنه
۲۹-مهر-۱۳۹۰, ۱۳:۰۹:۱۵
سلام عزيز
آيا منظور شما از ريموت ، جويستيك از راه دور ( وايرلس ) هست يا جويستيك متصل با كابل ؟
در هر دو صورت لطفا يه شماتيك ساده از مدار متصل به پايه هاي درايور بذار تا عيب يابي كنيم
آيا منظور شما از ريموت ، جويستيك از راه دور ( وايرلس ) هست يا جويستيك متصل با كابل ؟
در هر دو صورت لطفا يه شماتيك ساده از مدار متصل به پايه هاي درايور بذار تا عيب يابي كنيم
۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۳:۲۸:۰۴
آره من منظورم همون ریموت کنترلر رادیویی است دیگه جوی استیک رو به صورت ماژول با اون وصل میکنن
من میخواستم ببینم چجوری بدون میکرو میتونم اینو به صورت چپ گرد و راستگرد تنظیمش کنم؟؟؟
کلا میخوام 4 تا کانال بگیرم ازش که یکی برا رباتم بره جلو یکی بیاد عقب یکی چپ یکی راست
من میخواستم ببینم چجوری بدون میکرو میتونم اینو به صورت چپ گرد و راستگرد تنظیمش کنم؟؟؟
کلا میخوام 4 تا کانال بگیرم ازش که یکی برا رباتم بره جلو یکی بیاد عقب یکی چپ یکی راست
۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۳:۴۱:۳۲
سلام
ببخشيد وسط بحثتون مزاحم شدم
ولي اگه از ميكرو طلاعي ندارين برين ، يه ماشين كنترلي بخرين ، البته اونا به قول شما دو تا كاناله هستن ، ولي ميتوني اون كاري رو كه ميخواي انجام بدي...
كافيه يكي از كانل ها رو براي فعال يا غير فعال سازي هر كدوم از موتورها انتخاب كني و يكي ديگه رو براي جلو و عقب ...
ولي اگه از ميكرو طلاعي ندارين برين ، يه ماشين كنترلي بخرين ، البته اونا به قول شما دو تا كاناله هستن ، ولي ميتوني اون كاري رو كه ميخواي انجام بدي...
كافيه يكي از كانل ها رو براي فعال يا غير فعال سازي هر كدوم از موتورها انتخاب كني و يكي ديگه رو براي جلو و عقب ...
۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۷:۴۰:۱۳
(۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۳:۴۱:۳۲)علي برقي نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون از راهنماییتون
میدونم با میکرو کارم راه میفته ولی من نمیتونم از میکرو استفاده کنم{به دلایلی}
اگه کسی تجزیه و تحلیل input های این مدار رو بلده بی زحمت به ما کمک کنه
![[تصویر: 6yb3h0h5sgaojk1stub.png]](http://up7.iranblog.com/images/6yb3h0h5sgaojk1stub.png)
من به این صورت توی input 1 ارتباط بر قرار کردم:
حالا مثلا طبق شکل اول اگه a به b وصل بکنی موتور ها ساعتگرد میچرخن {مثلا}
اما من هر کاری کردم کلا تونستم 2 حالت بگیرم ازین مدار یعنی ساعتگرد و پاد ساعتگرد