ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی درایور قدرت آمپر بالا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
سلام اول من دوتا نکته رو بگم بعد جوابتون رو میدم.
'-----------------------------------------------------------
برای عکس گرفتن از مدار باکیفیت بالا در نرم افزار پروتئوس بافرمتbmp یا pdf که بهتره همین باشه باید اینجوری رفتار کنیم:
File>Export Graphics
حالا در این منو فرمت و کیفیت مورد نظر رو انتخاب کنید.
'------------------------------------------------------------
این مدار چیه !؟ از کجا پیداش کردی!؟ چرا اینقدر پیچیده!؟
این دیود ها چیه توش؟
picturs

حا-یادم اومد !!
نکته دوم این مداری که گذاشتی المان های اصلیش چقدر جریان جواب میده؟
سلام ممنون جواب دادی.
صفحه اول همین تاپیک ارسال پنجم یکی این مدارو گزاشته یه عالمه هم توضیح داده واسش فایل پروتوس و همه چیزش هس اما نگفه میشه ارتقاش داد یا نه؟؟

راسش خودمم نمیدونمم واسه چی!!
فک کنم واسه 20 آمپر طراحی شده!
سلام
درایور علی تریپ رو بستم و با میکرو sam7s256 باهاش کار میکنم.
ولی میکرو خیلی داغ میکنه، حتی یکبار میکرو سوزندم.

تا حالا همچین بلایی سرم نیومده.

چیکار کنم تا درایور از میکرو جریان نکشه؟
مقاومت بین مسیر بگذارم ؟
اگه مقاومت بزارم، برای pwm مشکلی پیش نمیاد؟

1 هفته اس کارم خوابیده. کمک لطفا
سلام.
من با اين درايور كار نكردم، اما ...

نقل قول: چیکار کنم تا درایور از میکرو جریان نکشه؟
مطمئني درايور از ميكرو جريان مي كشه ؟!!
احتمال اينكه جريان از سمت درايور به ميكرو باشه بيشترهه !!

خط PWM رو چطور به درايور وصل كردي ؟
مستقيم زديش ؟!
PWM آرم ، حتي نمي تونه جريان 1 lED معمولي رو هم تامين كنه ...
شما pwm رو مثلا روي 50% بذار ، يك بار وقتي به درايور وصله ولتاژش رو بخون و يكبار وقتي به درايور وصل نيست.

به نظرم اگر از pwm جريان زيادي كشيده بشه براش مشكل پيش بياد.
براي مثال وقتي با l298 كار مي كني ، pwm رو روي 100% بذار و مستقيم بدش به درايور ، سطح ولتاژش افت مي كنه و 2 و خورده اي ولت مي شه. اما اگر سر راهش يه مقاومت 10K مثلا بذاري سطح ولتاژش همون 3 و خورده اي هست ...
در هر دو حالت بالا جواب مي گيري ، اما مقاومت گذاشتن عاقلانه ترهه ...
راستي يه آمپر متر بذار سر راه ميكرو و خط PWM . ببين جريان كدوم سمتي دارهه جاري مي شه !

اگر مي خواي خيالت به كل راحت باشه ، زمين مدار درايور و ميكرو رو از هم جدا كن.چطور ؟
با استفاده از يك اپتو كوپلر. ---> اگر اين كار رو كني 100% جواب مي گيري ، حالا درايور هر چي مي خواد باشه ...
خبرش رو هم بدهه ...

موفق باشي.
سلام
ممنون sharin جان بابت جواب سریع :)

خطوط کنترل جهت حرکت موتورها رو از cd40106 به درایور دادم تا از قضیه ی awex خلاص بشم.یعنی با 1 پایه میکرو ( با 0 و 1 کردن) جهت حرکت هر موتور کنترل میشه.

pwm رو مستقیم از میکرو به درایور وصل کردم.

الان سیم pwm رو جدا کردم، دیگه میکرو داغ نکرد.

بله. با آمپرسنج تست کردم، جریان از درایور به میکرو هست.
مقدارش هم متوسط 100 میلی آمپره!!!! :-O

پیداش کردم /
اون دوتا جامپر وسط درایور که pwm رو همیشه 1 نگه میداره، روی پین هدر ها بودن......

الان که جامپر ها رو برداشتم جریان متوسط از میکرو به درایور 0.25mA هست.

به نظرتون باز هم مقاومت بزارم؟

pwm میکرو صفر میشه در حالی که پین pwm درایور همیشه 1 هستش، به همین دلیل جریان از درایور به میکرو بود؟
------------
sharin جان قضیه این جدا کردن زمین مدار ها چیه؟
نقل قول: اون دوتا جامپر وسط درایور که pwm رو همیشه 1 نگه میداره، روی پین هدر ها بودن......
چند وقت پيش كه داشتم يه روبات تعقيب خط آموزشي مي زدم ، دقيقا همين مورد برام پيش اومد ميكرو داغ مي كرد ، اون قدر بهش ور رفتم تا پيداش كردم !!
فكر نمي كردم توي اين مدار هم از اين جامپر ها گذاشته باشن Biggrin

-------------
نقل قول: الان که جامپر ها رو برداشتم جریان متوسط از میکرو به درایور 0.25mA هست.
جريان خيلي كمي هست ، اما اگر افت ولتاژ دارهه به نظرم بذار ، اگر هم ندارهه كه هيچ.

نقل قول: pwm میکرو صفر میشه در حالی که پین pwm درایور همیشه 1 هستش، به همین دلیل جریان از درایور به میکرو بود؟
دقيقا !!
چون پين هاي PWM سمت ميكرو در واقع خروجي هستن ، ولتاژ DC اش در duty sycle صفر درصد معادل 0v هست.
از اون طرف به خاطر اون جامپرها پايه ها به VCC وصل هستن و جهت جريان از پتانسيل بيشتر به كمتر هست. ( يعني خيلي ربطي به خود درايور هم نداشته ... ) ( براي وقتيه كه نخوايم از PWM استفاده كنيم. )

نقل قول: sharin جان قضیه این جدا کردن زمین مدار ها چیه؟
آره ديگه ، به مفهوم ايزوله كردن مدار هم هست.
يكي از مزيت هاش اينه كه اگر يكي از مدار ها دچار مشكل شد ( اتصال كوتاه ، ولتاژ زياد و ... )
به جايي كه كل مدار بره روي هوا ، فقط مداري كه داراي يك زمين مشترك هست دچار مشكل مي شه و به بقيه ي مدار آسيب نمي رسه. ( مثلا همون اپتوكوپلر مي سوزهه )
مورد ديگه تو مداري كه موتور و لرزش و ... هست ، زمين ( آنالوگ ) ، بهترهه كه زمينشون به زمين ميكرو ( زمين ديجيتال ) وصل نشه ! ( البته رعايت هميشه نياز نيست ، اما بعضي وقت ها خيلي مهم مي شه !! )
جدا كردن زمين مدار هم همونطور كه گفتم با اپتو كوپلر هست ( طرز استفاده اش دقيقا مشابه پك هاي مادون قرمز هست ،‌مثل CNY70 )
يك بخش ديود و بخش مستقل ديگري فتو ترانزيستور هست. ( كار باهاش راحته. )

موفق باشي.
سلام
من یه سوال داشتم
درایور های سروو موتور ها به چه صورتی هستن؟
با درایور های موتور یز فرق داره یا میشه از همون استفاده کرد؟
اگر کسی مدارشو داره لطفا بذاره
ممنون
سلام
ممنون بابت اطلاعات
کسی مداری که اول این تاپیک گذاشتن رو بسته؟
اگه کسی بسته و جواب گرفته لطفا بگه ما هم ببندیم
لطفا جریان دهی شو هم تست کنه.
مرسی
من دارم یه 1000 وات طراحی میکنم کردم شمانیک رومیزارم.
(۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۱۸:۳۹:۴۹)oxygen_91 نوشته است: [ -> ]کسی مداری که اول این تاپیک گذاشتن رو بسته؟
اگه کسی بسته و جواب گرفته لطفا بگه ما هم ببندیم
لطفا جریان دهی شو هم تست کنه.
بله.
عملکردش عالیه/هیچ مشکلی نداره.
جریان هم که به ماسفت مربوطه.
با سلام ذرواقع من یک سوال دارم.می خوام یک بوبین رو هر 3 ثانی یک بار تغییر جهت در جریان عبوری بدم می دونم که باید از پل h استفاده کرد ولی چه ماسفتهایی استفاده کنم ؟ولتاژکاری 24 تا 36 وجریان از 2 تا 5 آمپر هستش با یک میکرو می خوام کنترل بشه از لحاظ شکل کلی مدار و قطعاتی که میتونم استفاده کنم راهنمایی کنید ممنون.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6