ايران ويج

نسخه‌ی کامل: همفکری برای طراحی بازی برای مسابقه تلوزیونی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام...
من میخوام از دوستان برای طراحی 5 و 6 بازی برای نوجوانان کمک بگیرم...
مسابقه های تلوزیونی رو دیدن همتون!!! مسابقه ای که فیزیکی باشه ....
الکترونیکی هم باشه...
شاید مسابقه های که تو کشورهای دیگه اجرا میشه رو دیده باشین...
ایده ای دارین بگین...
ممنون از همه بچه های ایران ویچی که همیشه به من کمک میکنن..
بازی که من برای شبکه 5 طراحی کرده بودم عبور از خطوط لیزر بود که اگه به این خطوط برخورد کنه از امتیازش کم میشه...
دوستان هیچ ایده ای ندارند؟؟؟؟؟
سلام
ابکا جان میتونی از همین لیزری که گفتی بازیهای مختلفی بسازی

مثلا فرستنده لیزر رو توی یه تفنگ پلاستیکی جا سازی کن طوری که وقتی کلید شلیک زده شد به جای گلوله لیزر نورشو بیافکنه وهمچنین اونطرف هم به جای سیبل تیراندازی و... گیرنده لیزر بذار که اگه هدف گیریش درست باشه بهش امتیاز داده بشه
مدارشم طوری باشه که بصورت لحظه ای فقط هنگام شلیک لیزر روشن بشه ودر خروجی گیرنده هم هرچی دوست داشتی(چراغ/آژیرو...) بذار.

یامثلا فرستنده لیزر دریه جایی ثابت باشه ونورشو بفرسته و یدونه دستگاه گیرنده هم باشه که فرد مسابقه دهنده ازفاصله زیاد دریک مدت زمانی اگه بتونه گیرنده روطوری بگیره که نورلیزر رو دریافت کنه اونموقع امتیاز بگیره.

همچنین میتونی از مدارهای ردیاب واسه بازی استفاده کنی...
مثلا در یک حوضی پر از توپ داخل چند تا توپ فرستنده ردیاب بذار(که میتونه رادیویی/مادون قرمز/آلتراسونیک و....) باشه
بعدش بازیکنان تو یه مدت خاص اگه بتونن با استفاده از گیرنده ردیاب اونو پیدا کنند بهشون امتیاز داده بشه.

ازمدارهای uv متر استفاده کن و اسمشو مسابقه جیغ زدن بذار ...هرکسی بتونه led های بیشتری رو با جیغ زدن روشن کنه امتیاز اون بیشتر میشه.
همین طرحو میشه با وسایل زورآزمایی و... هم انجام داد.

فرستنده گیرنده ای بساز که گیرندش ویبره داشته باشه
یعنی چندتا فرستنده درمسیر وصل کن ویدونه گیرنده که خروجیش به ویبره متصله ومثلا فرد مسابقه دهنده بطور سریع از کنار اون فرستنده ها(که بصورت نزدیک به هم قرار دارند) ردبشه ودرحین دویدن که یکی از فرستنده ها روشنه وباعث لرزش ویبره میشه ...اون فرد اگه تشخیص داد که فرستندش کدومه امتیاز بگیره.

با همین ویبره ایده های مختلفی میتونی ایجاد کنی...

بامادون قرمز هم میتونی کارهای زیادی بکنی
مثلا یه کنترلی درست کن وعدد گذاری کن ویه گیرنده ای بساز که خروجیهای مختلفی داشته باشه واون فرد مثلا با هوش و محاسبه ویا بصورت تصادفی بتونه با کلیدهای فرستنده رمز گشایی کنه و.... وامتیاز بگیره.

کلا طرحهای جالب زیادی میشه پیدا کرد اما من الان هیچ چیز به درد بخوری به ذهنم خطور نمیکنه...
مطمئنم که دوستان دیگه ایده های جالب زیادی واسه بازی مسابقه ای دارن که میان واینجا میگن.
ممنون رسول جان!!!
ایده ای در مورد هر نوع بازی دارین بگین !!!!
طرح و ایده بازی خوب با قیمتی رضایت بخش خریده میشود...