ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هر کی اینو کرک کنه یا کیجن بسازه اخره کرکر هست
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
(۲۳-تير-۱۳۸۹, ۰۰:۲۲:۴۰)hamed2006 نوشته است: [ -> ]
(۲۲-تير-۱۳۸۹, ۲۳:۴۶:۵۸)joker نوشته است: [ -> ]هرچند که اسپمر ها هر چیزی حقشونه :)
به جای این که شما به عنوان استاد بیای یه حالی به ما بدی و کار یادمون بدی ایه یس میخونی

حرف جوکر تایید میشه عزیزم !‌ Biggrin

اگر وقتت رو روی برنامه های دیگه ای بزاری یا بر همین کرکینگ رو یاد بگیری از اسپمر نوشتن بهتره !‌ Wink

نظر دیگه ای ندارم !‌Biggrin
خود منم امروز تونستم پچش کنم
سلام
اون برنامه ای که اینجا گذاشتین و کرک شد یه کوچولو نامردی بود !!!
چون کسی که برنامه رو نوشته بود واقعاً براش زحمت کشیده بود و کلاه برداری نمیکرد !!!!
ولی من ، معروف به امیرو !!! که توی عمرم برای هیچ برنامه ای پول نداده بودم !!!!! یه دفعه اومدم یه برنامه رو خریدم !!! که نامرد عوضی سرم کلاه گذاشت و پول رو بالا کشید و کد فعال سازی رو برام نفرستاد !!!!!!!
اگر کسی میتونه کی جن برنامه رو پابلیک کنه که جلوی سوءاستفاده های آینده این فرد کلاه بردار گزرفته بشه و نتونه سر هموطنان دیگه رو هم کلاه بگذاره !!!!!!!

حتی اگر نمی خواید پابلیکش کنید به من تو پیام خصوصی کیجنش رو بدین که حداقل بتونم از برنامه ای که براش پول دادم استفاده کنم و یه مقدار سوزش من کمتر بشه !!!!

این لینک دانلود برنامه هست :
http://free-themes.persiangig.com/spamer...-setup.exe

منتظر پاسخ اون هم وطنهای با معرفت هستم.

چاکر شما
امیر
سلام دوستان مثل اینکه بحث اسپمر این روزها خیلی پر طرف دار شده.پس یه سری هم به سایت من بزنید و اسپمر من رو هم یه تست بکنید.فعلا نسخه 1.1 که باید کد امنیتی رو خودتون وارد کنید رایگان هست و نسخه 1.2 که کاملا اتوماتیک شده و تو 2 دقیقه نظر شما رو به حدود 35 تا وبلاگ ارسال میکنه 20.000 تومان هست.

www.progp30.com
(۰۶-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۳۷:۳۰)lolohacko نوشته است: [ -> ]سلام دوستان مثل اینکه بحث اسپمر این روزها خیلی پر طرف دار شده.پس یه سری هم به سایت من بزنید و اسپمر من رو هم یه تست بکنید.فعلا نسخه 1.1 که باید کد امنیتی رو خودتون وارد کنید رایگان هست و نسخه 1.2 که کاملا اتوماتیک شده و تو 2 دقیقه نظر شما رو به حدود 35 تا وبلاگ ارسال میکنه 20.000 تومان هست.

www.progp30.com

سلام
اگه درست اس تاپیک رو خونده باشی و آخرین پست من رو میخوندی متوجه میشدی که اینجا مربوط به مباحث کرکینگ هست نه تبلیغات !!!!
در ضمن اون اسپمری رو هم که توی سایتت گذاشتی رو 100 جا دیدم قبلاً !!!!!
همه ادعا میکنند که خودشون نوشتن این برنامه رو !!!!!!!
بهترین برنامه ای که تا به حال دیدم همون هست که توی پست قبلی خودم نوشتم ، فقط حیف که اون آدم عوضی که نوشته کلاه بردار هست !!!
منتظرم که دوستان کرکر عزیز حقش رو کف دستش بگذارند و جلوی کلاهبرداری های آینده این فرد رو بگیرند.
یا این که حداقل به صورت خصوصی من رو راهنمایی کنند که چطور خودم کد فعالسازیش رو پیدا کنم.

با تشکر
امیر آرا
یکی به صورت خصوصی راهنمائی کنه دیگهWink
سريال صحيح در برنامه پست 14 قابل اسنيف هست

در آدرس زير:
004B5276
Eax
با هم دوست باشید. Biggrin
(۰۶-مرداد-۱۳۸۹, ۱۶:۴۱:۱۹)AmirAra2 نوشته است: [ -> ]
(۰۶-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۳۷:۳۰)lolohacko نوشته است: [ -> ]سلام دوستان مثل اینکه بحث اسپمر این روزها خیلی پر طرف دار شده.پس یه سری هم به سایت من بزنید و اسپمر من رو هم یه تست بکنید.فعلا نسخه 1.1 که باید کد امنیتی رو خودتون وارد کنید رایگان هست و نسخه 1.2 که کاملا اتوماتیک شده و تو 2 دقیقه نظر شما رو به حدود 35 تا وبلاگ ارسال میکنه 20.000 تومان هست.

www.progp30.com

سلام
اگه درست اس تاپیک رو خونده باشی و آخرین پست من رو میخوندی متوجه میشدی که اینجا مربوط به مباحث کرکینگ هست نه تبلیغات !!!!
در ضمن اون اسپمری رو هم که توی سایتت گذاشتی رو 100 جا دیدم قبلاً !!!!!
همه ادعا میکنند که خودشون نوشتن این برنامه رو !!!!!!!
بهترین برنامه ای که تا به حال دیدم همون هست که توی پست قبلی خودم نوشتم ، فقط حیف که اون آدم عوضی که نوشته کلاه بردار هست !!!
منتظرم که دوستان کرکر عزیز حقش رو کف دستش بگذارند و جلوی کلاهبرداری های آینده این فرد رو بگیرند.
یا این که حداقل به صورت خصوصی من رو راهنمایی کنند که چطور خودم کد فعالسازیش رو پیدا کنم.

با تشکر
امیر آرا

سلام دوست من.
بله میدونم که اینجا جای تبلیغات نیست میخواستم بهتون بگم که نمیخواد زحمت کرک کردن این برنامه ها رو بکشید برنامه ای که من نوشتم رو رایگان استفاده کنید!
در ضمن دوست من اگر داخل برنامه رو یه نگاهی بندازید ID من یعنی shiraz_king65@yahoo.com رو میتونید ببینید.و ایدی من توی ایرانویج رو ببینید lolohacko هست و اسم اسپمر lolo spammer هست.وبلاگم به آدرس lolohacko.blogfa.com فی....ر شد به خاطر همین....

در ضمن این برنامه هایی که گزاشتین Client side هستند پس راحت میشه کرکشون کرد ولی اسپمر من یه بخش خیلی مهمش تحط سرور هست که هم باعث میشه سرعت عملکرد اسپمر بالا بره هم نشه کرکش کرد و هم اینکه نسخه غیر رایگان کاملا اتوماتیک شده و نمیخواد کدهای کپچای بلاگفا رو دستی تایپ کنید.Wink و اینکه اسپمر من مستقیم از پروتکل HTTP استفاده میکنه و از کامپننت IE استفاده نمیکنه که اینا همش مزیت های این اسپمر هست.

در ضمن واسه این اومدم تو این تاپیک که ببینم میخواید اسپمر من رو کرک کنید یا...Biggrin:
و چون خودم اسپمر مینویسم نمیخوام کرک کنم و نون کسی رو آجر کنمLaugh
(۰۷-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۳۶:۱۲)lolohacko نوشته است: [ -> ]در ضمن واسه این اومدم تو این تاپیک که ببینم میخواید اسپمر من رو کرک کنید یا...Biggrin:

سلام

لطفا اينقدر مطمئن نباشيد .

اين بازي assasin creed 2 با اين بزرگيش كه وصل يه سرور تو اينترنت ميشد و بعد اجازه ميداد وارد بازي بشيد تيم skidrow اونو كرك كرد....

...

موفق باشيد.
(۰۷-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۵۳:۵۹)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]
(۰۷-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۳۶:۱۲)lolohacko نوشته است: [ -> ]در ضمن واسه این اومدم تو این تاپیک که ببینم میخواید اسپمر من رو کرک کنید یا...Biggrin:

سلام

لطفا اينقدر مطمئن نباشيد .

اين بازي assasin creed 2 با اين بزرگيش كه وصل يه سرور تو اينترنت ميشد و بعد اجازه ميداد وارد بازي بشيد تيم skidrow اونو كرك كرد....

...

موفق باشيد.

سلام دوست من.
چرا اینقدر عصبانی میشید؟ من که چیزی نگفتم.در ضمن من هرچی دارم از ایرانویج خدا بیامرز و دوستانی که اینجا پیدا کردم دارم و تا آخر عمر هم اینو هرجا
بشینم میگم.

امیدوارم لحن صحبت کردنم کسی رو ناراحت نکرده باشه.Wink
فقط کاش میشد دوباره ایرانویج برگرده چون هروقت آدرسش رو وارد میکنم و این بنده خدا داره با مته هیلتی زمین رو میکنه میبینم کلی حالم گرفته میشه.Exclamation
صفحه‌ها: 1 2 3