ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هارد اكسترنال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
(۲۶-مرداد-۱۳۸۹, ۲۳:۵۰:۴۵)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]
(۲۶-مرداد-۱۳۸۹, ۱۹:۲۸:۵۵)shedayat نوشته است: [ -> ]خوب به نظر شما یه هارد خوب (1TB) کدوم مارکش خوبه. البته بدون آداپتور.

من شخصا مارک seagate رو قبول دارم !
پارسال یه هارد1 گرفتم تو طول روز هم وصل کامپیوتره و روشن !! تا حالا هم مشکلی نداشته !! البته هارد desktop هست !!

برعکس گفتی
استادم هر روز میگه seagate سامسونگ نخرید از لحاظ مدار و ... قبول نداره
(۲۷-مرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۱۴:۴۶)shedayat نوشته است: [ -> ]هارد سیگیت رو اتفاقا دوستم داره ولی قیافش خیلی خوب نیست و همچنین خیلی بزرگه و سنگینه در ضمن به آداپتور نیاز داره.
(۲۶-مرداد-۱۳۸۹, ۲۱:۵۶:۲۶)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]من تو اکسترنالها مکستور قبول دارم

قیمت یک ترابایتش چنده؟

فبیمت ندارم
www.rayansaba.com اینحا بیبین
قیمتش 20 حدودا بالا بازار هستا حواست باشه
(۲۷-مرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۱۴:۴۶)shedayat نوشته است: [ -> ]هارد سیگیت رو اتفاقا دوستم داره ولی قیافش خیلی خوب نیست و همچنین خیلی بزرگه و سنگینه در ضمن به آداپتور نیاز داره.

دوست عزيز كلا هارد هاي اكسترنال دو دسته هستند !
Desktop و mini !!!!!!
هارد هاي Desktop داراي آداپتور برق هستند و كاربردش هم اينه كه هميشه كنار كيس كامپيوتر باشه ! و معلومه كه بزرگ و سنگينه !!! ساختار اين نوع هارد ها مثل هارد هاي اينترنال هست يعني داراي موتور و شيار.......
هاردي كه شما ميخواي از نوع mini هست !!!! اين نوع هارد ها بدون آداپتور هستند ساختارشون مثل فلش مموري هاست و به همين دليل تغذيه رو از خود usb‌ ميگرن !! از اون جا كه ساختارشون مثل فلش مموري هست پس سبك تر ، كوچك تر و خوشتيپ تر و در واقع گرون تر هستند !!!!!‌

Desktop خودم :‌
[تصویر:  aaeca9ca819441a59473.jpg]
اتفاقا همين مدل رو 2 هفته پيش پسر عموي منم گرفت!!

Mini:
[تصویر:  60bbd5886bb24bc3b8ec.jpg]

OK ؟
موفق باشيد.
صفحه‌ها: 1 2 3