۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۱:۰۶:۲۱
صفحهها: 1 2
۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۲:۳۷:۳۲
مهندس اگه دقت کنی رو R2 یه افت ولتاژ با جریان مورد نظر ایجاد کرده و با آپ امپ ولتاژ رو بافر و برعکس کرده !
زینر ها رو هم نمی دونم !!
زینر ها رو هم نمی دونم !!
۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۲:۳۷:۴۶
جریانی که از r2 میگذره وقتی تغییر کنه ولتاژ دو سرش تغییر میکنه . با تغییر این ولتاژ(مقسم r1,r2) ورودی اپ امپ و در نتیجه ولتاژ خروجی تغییر خواهد کرد.البته ولتاژ زنر 2.5 ولت رو هم از ولتاژ مقسم باید کم کنید
۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۲۷:۳۹
می خوام بدونم نقش اون دوتا زنر چیه؟
قبلا دیدم با یه مقاومت و آپ امپ (تقویت ولتاژ) جواب میده. ولی این مدار رو نمی فهمم زنر چیکار میکنه. چه مزیتی داره این مدار؟
قبلا دیدم با یه مقاومت و آپ امپ (تقویت ولتاژ) جواب میده. ولی این مدار رو نمی فهمم زنر چیکار میکنه. چه مزیتی داره این مدار؟
۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۵۱:۳۴
شاید ولتاژ ورودی برای آپ امپ رو تنظیم میکنه ومیخواد ولتاژ ثابتی رو بهش بده
۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۴:۲۹:۳۴
سلام
فکر کنم این دو تا زنر ولتاژهای تغذیه آپ امپو درست میکنند
اولیش که 5 ولتی
فیدبک مدار منفیه
جریان عبور داده شده از مقاومت هم باعث ایجاد ولتاژ دو سرش میشه که خروجیمونه چون جریان ورودی آپ امپ صفره و خروجی مدار هم دوسر مقاومت ده کیلویی شماره سه
بهتره دو سر زنر ها برای جلوگیری از نوسان یه خازن 104 بذارین
اما به نظر من این مدار اصولی نیست
البته باید اساتید نظر بدن
اولیش که 5 ولتی
فیدبک مدار منفیه
جریان عبور داده شده از مقاومت هم باعث ایجاد ولتاژ دو سرش میشه که خروجیمونه چون جریان ورودی آپ امپ صفره و خروجی مدار هم دوسر مقاومت ده کیلویی شماره سه
بهتره دو سر زنر ها برای جلوگیری از نوسان یه خازن 104 بذارین
اما به نظر من این مدار اصولی نیست
البته باید اساتید نظر بدن
۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۸:۴۸:۰۷
یه آی سی هست به نام rcv420 که کارش تبدیل جریان 4 تا 20 میلی آمپر به ولتاژ 0 تا 5
البته باید یکم سر کیسه شل بشه...!
راه اندازیش هم بنظر ساده نیست!!
البته باید یکم سر کیسه شل بشه...!
راه اندازیش هم بنظر ساده نیست!!
۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۹:۵۶:۴۴
(۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۵۱:۳۴)رسول نوشته است: [ -> ]شاید ولتاژ ورودی برای آپ امپ رو تنظیم میکنه ومیخواد ولتاژ ثابتی رو بهش بده
ولی ولتاژ ورودی اپ امپ باید تغییر کنه تا بتونه تغییرات جریان رو نشون بده توی خروجیش
(۲۳-تير-۱۳۸۹, ۱۴:۲۹:۳۴)reza555 نوشته است: [ -> ]سلام
ولی این جوری یکی از تغذیه ها 2.5 میشه و اون یکی هم که به vcc وصل هست بیشتر از 2.5 باید باشه
۲۳-تير-۱۳۸۹, ۲۲:۴۱:۳۶
آره دیگه! زنر 5 ولتی واسه تغذیه آپ امپ استفاده شده. پس بنظر مدار خوبی نیست که از منبع جریان برای تغذیه آپ امپ استفاده کرده.
زنر 2.5 ولت واسه چیه؟؟
زنر 2.5 ولت واسه چیه؟؟
۲۴-تير-۱۳۸۹, ۰۹:۳۴:۳۸
این مدار رو یه دانشجوی بی سواد کشیده فکر کنم
تغذیه اپ امپ رو از چریان ورودی گرفته گه کلی خطا ایجاد می کنه تازه اون ۴ میلی آمپر رو هم به صفر تبدیل نمی کنه یعنی کل این مدار کار یه مقاومت رو انجام می ده با کلی خطا
تغذیه اپ امپ رو از چریان ورودی گرفته گه کلی خطا ایجاد می کنه تازه اون ۴ میلی آمپر رو هم به صفر تبدیل نمی کنه یعنی کل این مدار کار یه مقاومت رو انجام می ده با کلی خطا
۲۴-تير-۱۳۸۹, ۱۴:۴۴:۴۸
دقیقا موفقم
چون جریان تغذیه زنر در مقایسه با 4-20 میلی آمپر مقدار غیر قابل چشم پوشی هستش
چون جریان تغذیه زنر در مقایسه با 4-20 میلی آمپر مقدار غیر قابل چشم پوشی هستش
صفحهها: 1 2