ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست کمک برای یه پروژه کاربردی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۲۷-تير-۱۳۸۹, ۰۷:۵۹:۵۳)joker نوشته است: [ -> ]اگه مقدار حجم ورودی آب به استخر تقریبا مشخص باشه تشخیص ترکیدگی سخت نیست
شما نقطه ای که آب در استخر پائین میره تا منجر به اتصال رله مربوطه برای روشن شدن موتور چاه باشه را دارید ، حجم آب ورودی بر ثانیه را هم دارید
حالا شما فقط نیاز به یک تایمر دارید ( یه جور واچ داگ )
مثال :

عمق استخر 10 متر
طول و عرض استخر هرکدوم 10 متر
مکان فعال شدن کاهش آب استخر در عمق 5 متری
میزان حجم ورودی آب بر ثانیه ( فرضا 1 متر مکعب )

خب اینجا با یک فروند محاسبه ( من ریاضیات و هندسه ام خوب نیست پس محاسبه تمام اعداد بالا را انجام نمیدمWink ) میتونید به این نتیجه برسید که برای پر شدن استخر از عمق 5 متر به 10 متر مثلا 30 دقیقه زمان لازم هست ، بایک تلورانس طبیعی فرض را بر این میذارید که باید از زمان روشن شدن موتور چاه ، حداقل به مدت 35 دقیقه بعد لب استخر پر از آب باشه ( میتونید برای پر شدن آب هم از یک فلوتر دیگه در ارتفاع بالا استفاده کنید )
درغیر اینصورت ( مدت 35 دقیقه) یعنی لوله یه جائی رفته تو هوا و اون کارخونه صنعتی در حال بدبخت شدنه :)
خب بریم سر اصل مطلب که ببینیم کجا ترکیده
اول بگو چقدر به این لوله دسترسی هست ؟
لوله روی پایه فلزی هست یا چوبی ؟
رطوبت مکان چقدر هست ؟
جنس لوله از چیه ؟
لوله کلا زمینی رفته یا روی پایه یا ترکیبی از هر دوتا ؟

به نظر منم برای لوله ای که ممکنه سالی یکبار هم ممکنه نشکنه ، یه عالمه سنسور نمیزارن ، یه افغانی استخدام میکنن که هر وقت سیستم بالا تشخیص ترکیدگی داد این افغانیه پیاده ( یا با موتور حالا ) راه بی افته طول 20 کیلومتر را بره ببینه کجا آب میریزه :)

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون و توضیحات کاملتون.
بله نظرتون کاملا صحیح هستش، اما فقط برای موقعی که ما بخواهیم اول استخر رو پر از آب کنیم و بعد ازش برداشت داشته باشیم.ولی در این پروژه این امکان هست که همزمان با پر شدن استخر از اون برداشت شه( و این نسبت برداشت هم به تولید بستگی داره که نمیشه محاسبه اش کرد) پس مسئله تایم منتفی هستش.
اما جواب سوالاتون:
لوله ها کلا روی زمین هستند و فکر میکنم که هم روی زمین کشیده شده باشن و هم روی پایه(دقیق نمیدونم) و منطقه کویری هستش(گرم و خشک). جنس لوله هارو هم نمیدونم ولی مطمئنا باید جنسش با محیط سازگار باشه(که هست).
بله منم با کارگر افغانی موافقم.:) ولی چگونگی نحوه پاسخ به ی مسئله هستش که اون رو از دیگر جوابها متمایز میکنه.
1) برای ترکیدگی میتونین یه دبی سنج اول خط بذارین و یکی تو آخر خط و اینا رو مقایسه کنید
2)محل چاه و استخر امکان کشیدن خط تلفن یا خط دهی خطوط موبایل هست؟

زمینه کاری من درست همین چیزاست
(۲۷-تير-۱۳۸۹, ۱۸:۵۷:۱۴)ilgar نوشته است: [ -> ]1) برای ترکیدگی میتونین یه دبی سنج اول خط بذارین و یکی تو آخر خط و اینا رو مقایسه کنید
2)محل چاه و استخر امکان کشیدن خط تلفن یا خط دهی خطوط موبایل هست؟

زمینه کاری من درست همین چیزاست
ممنونم از توجهتون.
برای ترکیدگی همین راه کار قرار انجام بشه.
بله هم خط تلفن هست و هم آنتن دهی موبایل،چطور؟
بچه ها کسی رابطه بین فشار و طول رو میدونه!؟ اصلا آیا طول باعث افت فشار میشه؟اگه بله،رابطه بین این دو تا چیه؟اگه به این سوال جواب داده بشه فکر میکنم که به جاهای خوبی برسیم!
فلو (جریان) با طول رابطه ای نداره،فکر نمیکنم که از این طریق بشه فاصله ترکیدگی رو بررسی کرد، اگر کسی در مورد رابطه فشار و طول نظری داره ممنون میشم که بگه.
بچه ها یه مشکل جدید!
برای مشخص کردن ترکیدگی لوله که میخواستیم از دبی ورودی و خروجی استفاده کنیم و با مقایسه این دو، پی به ترکیدگی ببریم یه مشکلی پیش آمده و اون اینکه دبی ورودی و خروجی زمانی میتونه با هم برابر باشه که اختلاف سطحی بین ابتدا و انتهای خط انتقال نباشه! ولی متاسفانه در این پروژه سطح ورودی بالاتر از خروجی هستش و این قدری هست که تاثیر چشمگیری داشته باشه!
ای بابا هر چی جلوتر میرم یه مسئله جدید پیش میاد!
دوستان کلا باید یه راهکار جدید پیاده شه! در مورد فشار و طول لوله کسی از دوستان نظری نداره؟ چون بنظرم طول لوله که زیاد هستش میتونه روی فشار تاثیر بزاره اما نمیدونم که دقیقا رابطه ای بین این دو هستش یا نه!
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام
من بهت پیشنهاد میکنم از کتاب کنترل صنعتی دکتر حجت سبزپوشان (دانشگاه علم و صنعت) استفاده کنی
مطالبش علاوه بر علمی بودنش کاربردی هم هست
مرجع درس ابزار دقیق و کنترل صنعتی شده
کلا کتاب خوبیه و فکر کنم با خوندن این کتاب مشکلت حل بشه
موفق باشی
راستی:

فشار:رابطه فشار و نیرو: P=F/A
)(برای رابطه فشار و نیرو هم از رابطه بالا مشخصه:هر چی طول جسم بیشتر بشه سطح مقطع جسم بیشتر میشه و در نتیجه کسر بزگتر میشه و فشارکمتر میشه.حالا این رابطه رو برای پروژت بسطش بده)

دبی:
-دبی حجمی:مقدار حجم سیال که در واحد زمان از مقطع لوله عبور می کند.(واحد آن:گالن در دقیقه - لیتر در دقیقه - متر مکعب در ساعت)
Qv=V*A که در این رابطه:V سرعت سیال و Aسطح مقطع لوله می باشد.

-دبی جرمی:مقدار جرمی که در واحد زمان از مقطع لوله می گذرد.(واحد آن:کیلو گرم در دقیقه و تن در ساعت)
Qm=p*V*A که در این رابطه:V سرعت سیال و Aسطح مقطع لوله و P(رو)جرم مخصوص سیال می باشد.

*با توجه به روابط بالا اندازه گیری سرعت سیال در لوله منجر به اندازه گیری فلو می گردد.

یکی از روشهای اندازه گیری سیالات در یک لوله ایجادمانع سر راه سیال و اندازه گیری اختلاف فشار دو طرف آن است.چون با توجه به قانون برنولی داریم :حمع انرژی پتانسیل و انرژی جنبشی و انرژی فشاری در یک سیال همواره ثابت است.
در این صورت مقدار دبی سیال از رابطه زیر به دست می آید:
Q=sqrt(delta p)*K
که در این رابطهK:به عواملی چون شکل مانع و .... بستگی داره
(در متن بالا منظور از مانع مثلا دریچه اوریفیس می باشد)
برای ایجاد دریجه اوریفیس برای سیالات مایع و گاز باید به استاندارد های زیر توجه داشت:
نسبت قطر دریچه اوریفیس به قطر لوله:
اگر سیال مایع باشد : حدود 15 الی 75%
اگر سیال گاز باشد : حدود 2 الی 7%

(مرجع:جزوه ابزاردقیق دوره کاردانی که مرجعش هم همون کتاب دکتر سبز پوشانه)

امید وارم به دردتون بخوره.
اگر مفید واقع شد برای اینکه اطللاعات بشتری برای پروژتون به دست بیارید پیشنهاد میکنم حتما این کتابو بخرید.
باسلام
دوستان من میخام یه ربات برای تشخیص ترکیدگی لوله های خمیده با استفاده از پردازش تصویر درست کنم میشه کمکم کنید...از کجا شروع کنم؟؟؟؟ویا حتی مقاله ومنبع بگین
با تشکر
Alizadeh.t_764@yahoo.com
صفحه‌ها: 1 2