ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک برنامه های دات نت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
خبري نشد ؟‌ Biggrin
(۱۲-مهر-۱۳۸۹, ۱۱:۲۷:۵۵)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]خبري نشد ؟‌ Biggrin

سلام

ولی بازم که اسمارت اسمبلی هست Sad
ميشه بفرمائيد از اين كرك مي چه هدفي داريد ؟ آيا ميخواهيد SmartAssembly را محك بزنيد يا قدرت برنامه نويس خودتون را؟

در مورد اسمارت اسمبلي قبلا بحث شده حالا تكرار اين چه مشكل رو حل ميكنه
(۱۲-مهر-۱۳۸۹, ۱۳:۱۹:۵۸)civilmans نوشته است: [ -> ]ميشه بفرمائيد از اين كرك مي چه هدفي داريد ؟ آيا ميخواهيد SmartAssembly را محك بزنيد يا قدرت برنامه نويس خودتون را؟

علاوه بر اسمارت یه سری تغییرات تو ساختار برنامه ایجاد کردم مثل اینکه جواب داد و مشکلی نیست !

من که هرچه سربه سرش گذاشتم نتونستم کاریش کنم
دوستان کسی تونست ؟
راه حل این اسمارت چیه؟
آموزش اسمارت رو میخوام اگر از دوستان کسی داره اینجا بزاره...؟؟؟
کرک ورژن های 5 به بالا رو هم اگر دارید ممنون میشم ؟؟؟
(استرانگ کی) فایلی با پسوند snk در زمان پروتکتت کردن با اسمارت درخواست میشه ... که یکی ایجاد میکنیم بعد از پروتکت فایل exe پروتکت شده رو بدون فایل کلید snk به فولدر های مختلفی انتقال میدم و برنامه بدون مشکل اجرا میشه با این حال ایا برای اجرای فایل محافظت شده وجود کلید در کنار فایل اجباریست ... ؟؟؟؟

ایجاد این کلید چه کمکی به محافظت از فایل میکند ؟؟؟

با تشکر
سلام دوباره
دوستان با ابزاری به نام dis# میشه سربه سر اسمارت گذاشت.
دوستان کسی با اون کارکرده؟
جناب ostovarit فایل استراگ کی فکرکنم مربوط به strongname هست .
(۱۸-شهریور-۱۳۸۹, ۱۶:۳۸:۰۱)civilmans نوشته است: [ -> ]من آنپكش نكردم سريال فيشينگ كردم اساتيد ديگه كه با اسمارت كار كردند لطف كنن راهنمايي كنند

با سلام دوست عزيزي با توجه به پست قبلي من درخواست كردن تا روش كارم را توضيح بدهم . من هم اين فيلم كوتاه را آماده كردم كه خدمت همه دوستان تقديم ميكنم

يك توضيح مختصري هم بدم هدف يك كرك مي هست كه توي پست 60 فكر كنم باشه و اينكه اين روش با توجه به يك نقطه ضعف برنامه نويس جوابگو هست و در تمامي برنامه ها جوابگو نيست
دوست عزیز زحمت کشیدی آموزششو گذاشتی
چطور میشه انپکش کرد
آیا روشی وجود داره(دستی یا با برنامه های انپکر)؟

دوست عزیز برای اسمارت اسمبلی انپکر وجود نداره بلکه با یک سری دکودر میشه به استرینگها دست پیدا کرد

این آموزش را ببینید البته قدیمی است ولی ارزش دیدن را دارد
کد:
http://www.speedyshare.com/files/25950318/SA_Patching_Advanced.rar

در واقع اسمارت میاد رشته ها و دستورات را کد میکنه با یک تابع دو طرفه مثل base64 و نمیشه کدهاشو از برنامه جدا کرد.
سلام
بالاخره پچ شد
هرسریالی رو به صورت xxx-xxxxx وارد کنید قبول میکنه
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9