ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک برنامه های دات نت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۲۲-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۵۷:۳۶)sadra1234 نوشته است: [ -> ]سلام
بالاخره پچ شد
هرسریالی رو به صورت xxx-xxxxx وارد کنید قبول میکنه

یک توضیحی در این باره میدید چطوری با چه دیباگری پچ کردید؟
خسته نباشید دوستان
منظور از این خط چیست؟

Dim num As Double = Math.Abs(Me.c.encryptString(Me.c.ccc(Me.txtboxCpuid.Text).ToString).GetHashCode)
این خط یک الگوریتم تولید سریال است که برخی از توابع آن مشخص ست مثل abs ولی برخی از توابع آن مثل c.ccc تعریف شده توسط برنامه نویس هست
سلام
بعضی وقتا به برنامه هایی برمی خوریم که درصورت تغییر حتی یک بایت از اونا برنامه متوجه میشه و از خودش عکسالعمل نشون میده
بحث استرانگ نیم نیست و یه اسکنر داخلی هست .
دوستان کسی با همچین موردی برخورد کرده؟
crc32 را چک میکنه یا md5 را توسط یک dll چک میکنه
سلام دوستان

براي پکر Babel .Net Obfuscator v3.x آنپکري يا ديباگري يا ديکامپايلري موجود هستش ؟
از کدوم ديباگر بايد براي اين پکر استفاده کرد ؟
در کل روشي براي کرک برنامه هاي پک شده با اين برنامه موجود هستش ؟
روشي براي آنپک کردن پکر Babel .Net Obfuscator v3.x موجود هستش ؟

ممنون
(۱۱-اسفند-۱۳۸۹, ۲۲:۳۰:۵۲)civilmans نوشته است: [ -> ]crc32 را چک میکنه یا md5 را توسط یک dll چک میکنه
سلام
توی دات نت چارش چیه؟
دوستان من یه فایل dll دارم با دات نت رفلکتور وقتی اون رو ادیت میکنم
به هنگام سیو کرپن سوال میکنه می خوای strong name remove کنم منم میگم آره اما بعد از ریمو کردن حجم فایل 5 کیلو کم میشه و برنامه اجرایی دیگه بالا نمیاد !!! با برنامه دیگه ای هم ریمو میکنم http://www.nirsoft.net/dot_net_tools/str...emove.html
حجم تغییر نمیکنه اما باز فایل اجرایی بالا نمیاد در ضمن موقع سیو با رفلکتور باز میگه این فایل از نوع strong name هستش می خوای ریموش کنی
دوستان چک کنن ممنون
اینم دو تا فایلی که مربوز به برنامه ای که می خوام کرکش کنم
البته هدف من به لطف خدا کرک این نوع قلف هستش که دستوراتش رو هم تو رفلکتور ایشالله اوکی کردم اما موقع سو گیر میده(strong name remove)
ضمیمه
دوست عزیز این فایل مربوط به قفل شتاب هست و بحث در مورد کرک برنامه های ایرانی ممنوعه
باسلام
دوستان یه برنامه دارم که با اسمار اسمبلی {smartassembly} محافظت میشه
برنامه هایی مثل {smartkill} v0.6.exe و {smartassassin} کاری ز پیش نبردم
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟!!!!
با سلام
با de4dot تست کنید .
یا علی
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9