بخش فیزیک و شیمی و مکانیک و عمران و نقشه کشی و معماری و سینما تلویزیون و هنر و آشپزی و خیاطی و دکور خونه و ... رو هم فکر کنم کم کم باید بذاریم !!!
علی جون ورزش رو نگفتی
از شوخی گذشته هوا وفضا که بیشترش وابسته به الکترونیک ورباتیک هستش ومیتونه خوب باشه مثل ماهواره های فضایی / ربات های کاوشگر فضایی و....
من فکر میکنم مهمترین بخشی که سایت کم داره بخش پردازش تصویر
البته نیروی متخصص هم نداریم!
کاش میشد چند نفر جمع بشیم...
(۰۸-مرداد-۱۳۸۹, ۱۱:۱۳:۰۲)محمد حسینی نوشته است: [ -> ]من فکر میکنم مهمترین بخشی که سایت کم داره بخش پردازش تصویر
البته نیروی متخصص هم نداریم! کاش میشد چند نفر جمع بشیم...
موافقم. جای خالی این قسمت در همه ی سایت های ایرانی حس میشه!
چند وقت پیش هم یه پست زدم برای شروع اما...
(تنهایی که نمیشه!
)
موافقم حتما اين كار را بكنيد واقعا جاش خاليه
اول باید یه تعریف دقیقی ازش داشته باشیم
کاربردش
هدف از پردازش تصویر
وابستگی به رشته های دیگه
جایگاهش توی الکترونیک و کامپیوتر و مهم تر از همه ایران !!!!
اول با یه دید کلی بهش نگاه کنیم بعد وارد جزئیات بشیم تا مثل بعضی جاهای دیگه بحث و تحقیق و پژوهش پا در هوا نمونه
خوب شد من درخواست دادم.
منم با پردازش تصویر موافقم ، ولی خواهشن اول برنامه نویسی ربات.
راستی با هوا فضا هم موافقم.
نقل قول: من پیشنهاد می کنم یه مدت موقتی بذاریم و اگه استقبال ازش زیاد بود که ادامه اش بدیم !!
آقا هادی ( مدیر سایت ) منتظریم !!!
چرا توپ رو می ندازین تو زمین من شما زودتر شروع کنین که عقب نیوفتین اگه استقبال شد حتما یه بخش اضافه می کنیم
کاش دوستایی که اطلاعات یا مقاله هایی رو از رباتیک دارن رو بدارن تا بیشتر بتونیم تو این ضمینه کار کنیم .
راستش من ترم آخر کارشناسی کامپیوترم و موضوع پروژم رو می خوام رباتیک انتخاب کنم برنامه نویسیم خوبه ولی
واسه رباتیک نمیدونم از کجا و چجوری باید شروع کنم . میشه کمکم کنید .
دوست عزیز اگه برنامه نویسی بلد باشین نصف کارتون حله ..فقط باید کمی با محیطهای برنامه نویسی میکرو آشنا بشین
نصف دیگشم که سخت افزاره .. میتونی با کمی جستجو در همین ایرانویج به مطالب زیادی برسی ... اگه تو هر نقطه از سخت افزار ونرم افزار دچار اشکال شدی میتونی تو بخش مربوطش سوالتو طرح کنی تا دوستان در اولین فرصت کمکت کنند