من فکر می کنم اگر یک بخش به صورت اختصاصی به برنامه نویسی ربات بدید ،خیلی بهتر می شه، الان برنامه نویسی برای ربات به صورت پراکنده در بخش رباتیک وجود داره.
خواهش می کنم این بخش راه اندازی کنید و اگر برنامه نویسی از پایه شروع بشه و به جزئیات بیشتر بپردازید ، خیلی بهتر می شه.
لطفا به ما مبتدی ها کمک کنید.
اگه از پست بالا تشکرها زیاد باشه ( یعنی اینکه بیشتری ها موافق باشن ) این بخش رو اضافه می کنیم !!!
به نظر من همین بخش کافیه ، مگه اینکه به جای تشکر ، مطلب برنامه نویسی رباتیک زیاد بشه :)
بخش میخاد چیکار
یه تاپیک سوال و جواب بزنین بره ! (کی به تو گفته نظر بدی !!!!!! ها .. ها)
البته منم موافقم با همه چی
سلام
دوست عزيز
براي اينكه تايپيك راه بيفته بگو خودت چي ميدونه وچه اطلاعاتي را ميخوايي؟
من برنامه نویسی می خونم و می خوام بدونم برنامهنویسی برای ربات چه تفاوت هایی داره با برنامه نویسی برای نرم افزارها.
فکر می کنم اگه یه تایپیک در خصوص همین موضوع داشته باشیم ، به نتایج خوبی می رسیم.
لطفا کمک کنید.
هیچ تفاوتی نداره
جز اینکه آرگومانهای توابعتو سنسورات بهت میدن و مقادیر برگشتی توابعت رو به پورتهات میدی همین
مثلا تویه یه if ، شرط شما مقداری هستش که سنسورات بهت میدن و داخل بدنش (بدنه اجرایی شرط) شما دستوراتت رو به موتورها،بازوها و در کل محرک ها و یا حتی شرطهای تودرتویه دیگه اعمال میکنی
ممنون از توضیحتون، هر طور دوست دارید، دیگه اصرار نمی کنم ولی اگه می شد خیلی بهتر بود.
موفق باشید.
من پیشنهاد می کنم یه مدت موقتی بذاریم و اگه استقبال ازش زیاد بود که ادامه اش بدیم !!
آقا هادی ( مدیر سایت ) منتظریم !!!
آقا چطوره یه بخش هم باشه تحت عنوان هوا وفضا
نظرتون چیه ها؟؟؟