ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نحوه كار برنامه هاي Anti Keylogger
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان عزيز مي تونند يه توضيح درباره ي نحوه كار برنامه برنامه هاي Anti Keylogger بدهند.
مثل :
اينجا و اينجا
بیشتر توضیح بده

معمولا keyloger ها از یه سری توابع خاص استفاده میکنن که این برنامه ها به اون توابع حساسن و از روی همون هم این برنامه ها رو شناسایی و پاک سازی میکنن
ممنون كه جواب داديد.

ببينيد مثلا اين برنامه اگه اجرا باشه و يك برنامه Keylogger بخواهد كه كليد هاي زده شده را ثبت كند اين كار براي برنامه Keylogger امكان پذير نيست.
این برنامه های آنتی کیلاگر هم دست کمی از آنتی ویروس ها ندارن....! حیلی فرقی ندارن... میشه دورشون زد. میشه از کار انداختشون...
بهترین الگوریتم ضد کی لاگر، parswall خودمه که جشنواره خوارزمی شش کشوری شد. (البته نامردا از استان نبردنم واسه دفاع! اگه نه خیلی ها میگفتن باید رتبه1 تا 3 میاوردی! ... سفره دلم باز شد!!....)
سلام
رفیق اگر میشه برنامتو بزار بیبینم من میتونم دورش بزنم؟
keyloger های نرم افزاری معمولا توابع api مربوط به کیبورد مثل GetAsyncKeyState را مانیتور یا هوک میکنند ، نرم افزارهای ضدشون هم میان از همین روش استفاده میکنند ، یعنی توابع هوک شده را به حالت اول برمیگردونند.
و روشهای دیگه :)
(۰۲-مرداد-۱۳۸۹, ۰۸:۳۸:۳۱)joker نوشته است: [ -> ]keyloger های نرم افزاری معمولا توابع api مربوط به کیبورد مثل GetAsyncKeyState را مانیتور یا هوک میکنند ، نرم افزارهای ضدشون هم میان از همین روش استفاده میکنند ، یعنی توابع هوک شده را به حالت اول برمیگردونند.
و روشهای دیگه :)

این روش همیشه جواب نمیده و به نوع هوک بستگی داره مثلا اگه هوکر unhook شدنش رو تشخیص بده و دوباره هوک کنه این روش دیگه جواب نمیده.
راستی چجوری میشه تو جشنواره خوارزمی شرکت کرد؟
سطخ توابع هوک، بالاتر از توابع api مربوط به کیبورد هست.
ضمنا هوک در مورد کیبورد کامل انجام نمیشه و یه ردپاهایی ازش میمونه... خاصیت هایی داره که من با استفاده از اونا الگوریتم رو طراحی کردم... شاید فیلمش رو بذارم ببینین
من خیلی تحقیق کردم و شاید بالای چند ده هزار بار برنامه نوشتم و تست کردم ...

ولی حیف که فقط عمرم تلف شد!

اصلا فکر جشنواره خوارزمی رو نکنین... اگه پشتت کسی یا سازمانی نباشه یا پارتی نداشته باشی...
(۰۲-مرداد-۱۳۸۹, ۱۱:۰۴:۳۲)veyskarami نوشته است: [ -> ]راستی چجوری میشه تو جشنواره خوارزمی شرکت کرد؟
آرش جون اینو ببین:
آشنایی با جشنواره خوارزمی
(۰۲-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۱۹:۲۱)محمد حسینی نوشته است: [ -> ]ولی حیف که فقط عمرم تلف شد!

واسه چی تلف بشه!!! شما بیا کاراتو با یک مثال ساده و بصورت شروع کار یاد بدی و بقولی آموزشی براش بساز . نمیخاد کل اطلاعاتتو بدی فقط و فقط استارت کاری باشه اگه کسی خواست میره دنبالش و ادامه کار .دیگه این آموزشی برات میمونه و هرکی که میخونه برات دعا میکنه . خودم به شخصه اینطوریم وقتی آموزشی جالب و درست حسابی میخونم میگم خدا رفتگان و خودش رو بیامرزه . قول میدم اولین کسی هم که بخونه خودم باشم ;)