ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی فرم گرافیکی #C
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کسی بلده فرم رو زیبا در #C طراحی کنیم
http://www.telerik.com/download.aspx

اگر پیداش کردید خیلی خوبه، به پست زیر هم نگاه کنید.
http://iranled.com/forum/showthread.php?tid=17847
ببخشید لینک اولی مشکل داشت باز نشد از لینک دومی هم چیزی سر در نیوردم میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
ممنونم
دوست عزیز میتونید از اسکین استفاده کنید!
(۱۵-خرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۰۵:۱۲)samadblaj نوشته است: [ -> ]ببخشید لینک اولی مشکل داشت باز نشد از لینک دومی هم چیزی سر در نیوردم میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
ممنونم

سلام

شما باید از GDI+ استفاده کنید و هم چنین فتوشاپ.
اگر یکمی هم تجربه طراحی صفحات وب رو داشته باشید، خیلی بهتون کمک میکنه.

اگر از C#.net یا VB.net استفاده می کنید، می تونید از wpf استفاده کنید.
ولی برای کار با wpf باید کد نویسی XAML رو بلد باشید.
برای کار با WPF، بجای ایجاد پروژه از نوع Windows Form Application باید از
Windows Presentation Foundation استفاده کنید.

و اینم باید بگم که کار خیلی خیلی زمان بریه.

موفق باشید
(۱۵-خرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۴۳:۱۸)bitaroos نوشته است: [ -> ]اگر یکمی هم تجربه طراحی صفحات وب رو داشته باشید، خیلی بهتون کمک میکنه.
خیلی جالب بود واسم صفحات وب چه ربطی به فرم سی شارپ داشت؟
(۱۵-خرداد-۱۳۹۱, ۲۳:۱۵:۰۲)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]
(۱۵-خرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۴۳:۱۸)bitaroos نوشته است: [ -> ]اگر یکمی هم تجربه طراحی صفحات وب رو داشته باشید، خیلی بهتون کمک میکنه.
خیلی جالب بود واسم صفحات وب چه ربطی به فرم سی شارپ داشت؟

آره جالبه Rolleyes

میدونی دوست جان، برای من که حرفه ای نیستم و با Windows Form Application کار میکنم، کدنویسی بعضی از طرح ها با GDI+ غیر ممکنه، بخاطر همین مجبورم برم سراغ تصاویر پیکسلی، که تو فتوشاپ درستشون کردم.
خوب برا اینکه حجم کار پایین بیاد و با تغییر سایز فرم، اون عکس ها تمام نشن باید بعضی جاها قابلیت tile شدن داشته باشن و ...، که این کار ها رو برای طراحی صفحات وب هم انجام میدیم.

به هر حال به نظر من یک وب سایت یه نوع نرم افزاره، که حالا یا با asp یا php یا ... کد نویسی شده و دقیقا مثل یه نرم افزاری که با c#.net کد نویسی شده، نیاز به یه انترفیس داره و اینترفیس هاشون هم میتونن مثل هم زیبا باشن. جدیدا با نرم افزار Expression blend هم برای وب سایت و هم برای application طرح اینتر فیس میزنن که نشون میده طراحی 2تاشون به هم نزدیکه

آرزوی موفقیت