سلام دوستان
2هفته پیش بعد از اینکه کامپیوتر خاموش کردم و بالاطبع محافظ اونم رو هم خاموش کردم(البته چونت قرار بود برق خونه قطع بشه محافظشو خاموش کردم)
و بعد اون وقتی سیستم رو روشن کردم دیگه هارد بالا نیامد و به روایتی اصلا سیستم بالا نیامد!!
لازم به توضیح هست اینکه میگم بالا نیامد ،هیچی نیامد و فقط یه خط تیره چشمک زن در گوشه سمت چپ بالای مانیتور.
روی سیستم دوتا هارد دارم و وقتی سیستم رو باز کردم و اون هارد قدیمی رو وصلش کردم با اون هارد سیستم بالامیاد و کار میکنه(هارد قدیمی یه هارد با ظرفیت 160گیگ که روش لینوکس نصب بود)
اما هارد جدید که تقریبا 5ماه هست خریدم یه هارد 500گیگ سامسونگ هست.البته قبلیه هم سامسونگ بود.
و کلی اطلاعات(300گیگ ،شامل 80گیگ mp3،100گیگ اطلاعات برقی و 15000تا عکس،20گیگ کلیپهای روز دنیا،3گیگ پیامک،و ....+
چند گیگ اطلاعات سری مهم)
و...
ذوستان این تنظیمات بایوس کجا هست؟
اصلا هیچی بالا نمیاد حتی اون صفحه ای که وقتی واردش میشی با زدن F2وارد ستاپ میشه .
کابلهای رابط رو هم تست کردم درست بود
با سی دی ویندوز هم بالا نمیاد
چون اطلاعات شخصی دارم جرات نمیکنم بدم بیرون
علی هم الان سرش شلوغه و نیست
خلاصه دارم دپرس میشم
ممنون میشم دوستان راهنمایی بنمایند!
شما گرافیک دارین ؟
به بوق هایی که موقع بالا اومدن میزنه توجه کنید.تعداد بوقها مشکل رو میگه . البته توجه کنید بلندگو وصل باشه به مادر برد
شاید از رم سیپی یو و ... باشه مشکل یا از چیپست مادربرد و ...
هاردتون رو روی یک دستگاه دیگه تست کنید بید میرسه که خراب باشه
نگران نباشین
(۰۴-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۰۰:۲۶)Scorpion نوشته است: [ -> ]شما گرافیک دارین ؟
آره
جیفورس 8400 جی اس.512مگ
(۰۴-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۰۰:۲۶)Scorpion نوشته است: [ -> ]به بوق هایی که موقع بالا اومدن میزنه توجه کنید.تعداد بوقها مشکل رو میگه . البته توجه کنید بلندگو وصل باشه به مادر برد
راستش من اصلا صدای بوقی نمیشنوم
وقتی با هارد قدیمی کار میکنم یه صدایی میاد و بعد هم سیستم میاد بالا!!
(۰۴-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۰۰:۲۶)Scorpion نوشته است: [ -> ]شاید از رم سیپی یو و ... باشه مشکل یا از چیپست مادربرد و ...
وقتی با هارد قدیمیم کار میکنم سیستم بدون هیچ مشکلی کار میکنه مثل الان!!
(۰۴-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۰۰:۲۶)Scorpion نوشته است: [ -> ]هاردتون رو روی یک دستگاه دیگه تست کنید بید میرسه که خراب باشه
هنوز دستگاهی پیدا نکردم.
(۰۴-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۰۰:۲۶)Scorpion نوشته است: [ -> ]نگران نباشین
راستش یه نمه بیش از حد نگرانم.
وقتی که سیستم با یه هارد دیگه وصل میشه و کار میکنه بعد که هارد(همونی که مشکل داره) رو وصل میکنم نمیشناستش مثلا نه توی دیوایس منیجر چیزی اضافه میشه نه توی مای کامپیوتر.
اگر هم دوباره سیستم رو ری استارت کنم،دوباره با هارد اول میاد بالا و باز همون مشکل قدیمی!!!
متاسفانه هاردهاي سامسونگ كيفيت خوبي ندارند و به سرعت خراب مي شن
فقط هارد 500 رو به سيستم متصل كنيد( بهتره سالم بودن كابل و اتصال اون به هارد و مادربرود و همينطور كابل برق
هارد رو چك كنيد ) سعي كنيد به ستاپ بايوس بريد و ببينيد مادربورد هارد رو مي شناسه يا نه.
اگه هارد رو كلا نشناخت احتمال زياد بورد هاردتون مشكل دار شده بايد تعمير بشه( در اين حالت اطلاعات سالم
و دست نخورده باقي مي مونن )
اگه هارد رو شناخت ، اونوقت احتمال داره هارد كرش كرده باشه كه معمولا به فرمت درايو C مشكل حل ميشه
اما در هر صورت اگه خودتون مهارت كافي نداريد بهتره هارد رو پيش يه متخصص ببريد ( زياد هم نگران نباش ديگه
گذشت اون زمونا....!!)
نقل قول: فقط هارد 500 رو به سيستم متصل كنيد( بهتره سالم بودن كابل و اتصال اون به هارد و مادربرود و همينطور كابل برق
هارد رو چك كنيد ) سعي كنيد به ستاپ بايوس بريد و ببينيد مادربورد هارد رو مي شناسه يا نه.
وقتی هیچی نمیاره من چه جوری برم تو بایوس؟؟؟
بعد هارد من هنوز گارانتی داره
آیا خود شرکت سامسونگ قبول میکنه که تعمیر کنه با هزینه خودشون(منظورم اینه که این قبیل اتفاقات جزئ گارانتی محسوب میشن یا نه)؟
من از خود نمایندگی شون تو مشهد خریدم.
ممنون از تمامی دوستان.
خوب پس به احتمال زياد اشكال از بورد هست و مي تونيد از گارانتي هارد استفاده كنيد.
سلام
امروز رفتم نمایندگی سامسونگ گفت3000تومن بده 20 روز دیگه بیا یه دونه نو دیگه تحویل بگیر!!
گفتم اطلاعاتم چی؟
گفت کلاغ پر ،300گیگ هم پر!!
بردمش بیرون واسه تعمیر که یکی گفت باید بری یه هارد از این مدل پیدا کنی و برد اینو با اون عوض کنی تازه باید دعا کنی که هدش نسوخته باشه!!
بعد واسه اطلاعاتم باید بفرستیش تهران تا واست ریکاوری کنن و خدا تومن پول بدی!!
بعد یه جای دیگه بردم گفت بزار شب خبرشو بهت میدیم که هارد مشکلش چیه و چه قدر خرج داره.
اما دیگه گارانتی قبول نمیکنه!!
حالا موندم که چکار کنم!!
الان فهمیدم که رایانه هم چقدر مزخرفه!!
به نظر من قيد اون 300 گيگ رو بزن و هارد رو بده واسه گارانتي تا خداي نكرده يه هارد 500 هم به ضررات اضافه
نشه.
رايانه مزخرف نيست، بلكه نگهداري اطلاعات روي يه قطعه الكترونيكي كه با 0.5 ولت نوسان خراب مي شه كار
درستي نيست. فقط با استفاده از چند تا DVD 200 تومني مي تونستي جلوي اين كار رو بگيري.