ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پردازش تصویر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
سلام

بهترین بخشی که برای این موضوع پیدا کردم اینجا بود. البته فعلا که نمیشه بخش پردازش تصویر (یا پردازش سیگنال) ایجاد کرد...

فعلا همینجا نظراتمون رو به اشتراک بذاریم.

من تا حدودی شروع کردم و شروع خوبی داشتم! البته فقط از توابع matlab استفاده میکنم. شاید اصولی نباشه. اما برای شروع خوبه.
برای اصولی کار کردن، پیش نیاز سیگنال و پردازش سیگنال و اعمال فیلتر و ... نیاز هست. من که ترم بعد سیگنال سیستم میگیرم و از اونجایی گه اطلاعات خاصی در این مورد ندارم خیلی کنجکاوم... دوستانی که اطلاعات دارن ما رو هم در جریان بذارن...

اینم یه لینک درمورد کاربرد پردازش تصویر :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=11604.0

البته سرچ کنین مطلب زیاد پیدا میکنین.
سلام.

چطوره با C شروع کنیم چند تا فیلتر روی عکس ها پیاده کنیم مثل: find edge , ... .

ایران رشته پردازش تصویر یا چیزایی تو همین مایه وجود دارد؟ اگه باشه می تونیم با کتاب هاش کلی حال کنیمBiggrin

بیشترین قسمتی که من دوست دارم تشخیص اشیاء و صورت انسان و...

جالب ترین برنامه ای که دیدم و دارم سعی می کنم کشورمو ازش خودکفا کنم!! : Helicon Focus و یا CombineZ

راستی در مورد روباتیک و پردازش تصویر در خارج از کامپیوتر به لینک زیر نگاه کنید بردش جالبه:

http://www.embedds.com/category/arm9-projects/

چیز زیادی نمی دونم ... همین.
یه کارخونه چیپس تو آمریکا هست که تو خط تولیدش، قسمتی که سیب زمینی ها وارد میشن، با پردازش تصویر سیب زمینی های خراب رو تشخیص میده و جدا میکنه. با سرعت خیلی زیاد تا حدی که تو 1 ثانیه چند ده تا سیب زمینی خراب غیب میشن!! (نمیدونم چرا این یادم اومد!! این یه کاربرد ساده و ابتدایی از پردازش تصویر ...)
در مورد رشته پردازش تصویر چیزی نشنیدم. فکر میکنم بیشتر به هوش مصنوعی (گرایش تکمیلی کامپیوتر) نزدیکه.
معروفترین کتاب پردازش تصویر هم کتاب گنزالس. ترجمه فارسی هم داره
بورد های arm هم برای پردازش تصویر بدون وابستگی به کامپیوتر خیلی استفاده میشن. بخاطر سرعت پردازش بالا و سیستم عامل... سایت roboeq هم یه دوربین واسه پردازش تصویر داره که رو arm نصب شده... (خدا بخواد باید arm هم یاد بگیریم!!)

در مورد C چیزی نمیدونم. اگه شما بلدی شروع کن.
اما در مورد matlab
این جزوه آموزش پردازش تصویر در matlab . نکات ابتدایه پردازش تصویر رو گفته. برای شروع باید با انواع و ساختار تصویر آشنا شد.
http://www.power2.ir/index.php?option=co...&Itemid=68
(۰۹-مرداد-۱۳۸۹, ۰۱:۴۹:۵۹)محمد حسینی نوشته است: [ -> ]یه کارخونه چیپس تو آمریکا هست که تو خط تولیدش، قسمتی که سیب زمینی ها وارد میشن، با پردازش تصویر سیب زمینی های خراب رو تشخیص میده و جدا میکنه. با سرعت خیلی زیاد تا حدی که تو 1 ثانیه چند ده تا سیب زمینی خراب غیب میشن!! (نمیدونم چرا این یادم اومد!! این یه کاربرد ساده و ابتدایی از پردازش تصویر ...)
محمد جون فیلم یا عکسی از این نداری؟؟
(۰۹-مرداد-۱۳۸۹, ۰۱:۴۹:۵۹)محمد حسینی نوشته است: [ -> ]در مورد رشته پردازش تصویر چیزی نشنیدم. فکر میکنم بیشتر به هوش مصنوعی (گرایش تکمیلی کامپیوتر) نزدیکه.
تائید میشه
تو هوش مصنوعی دوره ارشد یه درس احتمالا سه واحدی دارن به نام پردازش تصویر ؛
(۰۹-مرداد-۱۳۸۹, ۱۱:۲۸:۵۰)رسول نوشته است: [ -> ]
(۰۹-مرداد-۱۳۸۹, ۰۱:۴۹:۵۹)محمد حسینی نوشته است: [ -> ]یه کارخونه چیپس تو آمریکا هست که تو خط تولیدش، قسمتی که سیب زمینی ها وارد میشن، با پردازش تصویر سیب زمینی های خراب رو تشخیص میده و جدا میکنه. با سرعت خیلی زیاد تا حدی که تو 1 ثانیه چند ده تا سیب زمینی خراب غیب میشن!! (نمیدونم چرا این یادم اومد!! این یه کاربرد ساده و ابتدایی از پردازش تصویر ...)
محمد جون فیلم یا عکسی از این نداری؟؟
نه متاسفانه ندارم! tv نشون داده بود...

کسی هست که شروع کرده باشه؟؟ اگه با matlab شروع کردین، من میتونم کمکتون کنم
منظورم اینه که شروع کنین، سوالی بود من هستم. پیدا کردن شی و شمارش تعداد و ... زیاد سخت نیست!
بهترین منبع هم help خود نرم افزار matlab
من با ویبی یه کارائی کردم ولی الان سورسش رو ندارم
البته ایمیج رو پردازش میکردم
یعنی با دوربین ایمیج میگرفتم بعد اونو پردازش میکردم کار زیاد سختی هم نبود اگه خواستید دوباره مینویسمش
(۱۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۴۴:۳۷)kimiafars نوشته است: [ -> ]من با ویبی یه کارائی کردم ولی الان سورسش رو ندارم
البته ایمیج رو پردازش میکردم
یعنی با دوربین ایمیج میگرفتم بعد اونو پردازش میکردم کار زیاد سختی هم نبود اگه خواستید دوباره مینویسمش

سلام.
میشه توضیح کاملتری بدید ؟چه جور پردازشی؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال کاملا جدا:

اگر بخواهیم با C++ و C# استارتو بزنیم، نظرتون چیه؟بازم خودم می نویسم بعدش خودم می خونم؟Sadمثل ARM؟Biggrin
اگه بشه منم موافقم
مخصوصا با سی شارپ
یه سایت خیلی خوب برای آموزش پردازش تصویر پیدا کردم
http://aisthinktank.com/tutorial/dip/dipIntro.aspx

مفاهیم اولیه رو خیلی ساده و کاربردی گفته. مخصوصا بحث فبلترها و مورفولوژی. (خیلی کنجکاو بودم نحوه اعمال فیلتر رو بدونم)
ابنو که خوندم فهمیدم اصلا احتیاجی به توابع پردازش تصویر متلب نیست! خیلی راحت میشه با برنامه نویسی معمولی همه کار کرد!!
اگه خواستین میتونیم اینجا بازترش کنیم
در عمق رنگ(color depth) های متفاوت رنگ هایی هستند که در سایر عمق رنگ ها وجود ندارند.
مثلا در عمق رنگ 24 بیت رنگی را در نظر بگیریم که در عمق 16 بیت وجود نداره ، حالا وقتی عکس فرضی مون از 24 بیت به 16 بیت تغییر کنه اون رنگ چطور میشه؟Rolleyes

مفهموم را تونستم برسونم یا نه؟Confused Biggrin
Happy
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6