ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال صدا و تصویر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
چگونه به وسیله دو کامپیوتر که هر دو هم با هم شبکه هستند میشه صدا ، تصویر ، تصویر هر دو کامپیوتر را دید.(مانند نرم افزار Net Support)

2-چگونه کنترل کامپیوتر طرف دیگر را بدست بگیریم
(۰۹-مرداد-۱۳۸۹, ۱۴:۵۰:۵۸)joker نوشته است: [ -> ]www.RADMIN.com

دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد من يه راهكار خواستم
منتظرما؟
سلام دوست من.

بهترین راه برای ارسال تصوریر و صدا استفاده از Stream هست که یکی از انواع متغیرها در سیستم عامل ویندوز هست.با جستجو توی اینترنت در مورد این نمونه متغیر به نتایج خوبی میرسی.

در مورد سوال دومتون و کنترل یک سیستم دیگه از راه دور باید بگم که بهتره از فکر اینکه خودتون این کار رو بکنید بیرون بیایید چون با وجود کنترول های آماده ای که توی اینترنت هست نوشتن یه همچین چیزی نادرست هست.برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر کلمه VNC رو توی گوگل جستجو کنید یه نتایج جالبی میرسید.
سلام
استفاده از برنامه تیم ویویر رو بهتون پیشنهاد میکنم.
لینک دانلود:
http://sajadelectricitygroup.persiangig.com/page.html
سلام.
تیم ویور لایسنس داره و چون از یه سرور واسط استفاده میکنه نمیشه کرکش کرد. هنگام استفاده سرور لایسنست رو چک میکنه و اگه نامعتبر باشه ارتباط قطع میشه.
ضمن این که تیم ویور نیاز به اتصال به اینترنت داره. در واقع یه جورایی مشکل ip های invalid رو برای ما حل کرد تا بتونیم از راه دور به هم کانکت بشیم.
در کل کاربرد تیم ویور چیز دیگه هست. ارتباط از طریق اینترنت بین دو کامپیوتر که ip هاشون برای هم invalid هست. نه دو تا سیستم که با هم شبکه هستن.

ردمین سرور هم که ژوکر جان گفت یه چیزی مثل همون نت اسکوله. اما فکر کنم ایشون سورس میخواستن نه نرم افزار.

برای کنترل سیستم طرف مقابل میتونی از Socket Programming استفاده کنی.
با کنترل winsock ip حارو ست کن و یک picturebox تو هر 2 برنامت بزار و با api bitblt در یک timer شروع کن عکس گرفتن از صفحه ی نمایش و هم دیگرو ببینیت به همین راحتی ولی صدا رو نمیدونم
با تیم ویویر هم میشه از طریق LAN ارتباط برقرار کرد و هم از طریق internet
به هیچگونه لایسنسی هم نیاز نیست .شما به سایتی خودش هم اگه مرجعه کنید فقط نسحه هایی که بصورت تجاری استفاده میشن ،رایگان نیسنتد ولی نسخه های personal رایگانند.

به هیچگونه لایسنسی هم نیاز نیست .شما به سایتی خودش هم اگه مرجعه کنید فقط نسحه هایی که بصورت تجاری استفاده میشن ،رایگان نیسنتد ولی نسخه های personal رایگانند.