۱۱-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۸:۵۲:۵۳
۱۳-خرداد-۱۳۹۰, ۱۸:۰۹:۰۲
مهندس جان اون پایه های الی دی هایی رو که توی PCB تون خالی گذاشتین رو جریان منفی اعمال می کنیم یا مثبت؟
آیا تاحالا این مدار رو ساختین ؟
میشه سیم پیچ ها رو دقیقا توضیح بدین ؟ قطر - دور - سیم
من دارم روی دو رنگ گرافیکی با 48 تا LED کار میکنم اگر امکان هست زود جواب بدین که تموم کنم و بذارم توی سایت تا همه استفاده بکنند
گرافیکی با توانایی نمایش طرح گرافیکی و متن فارسی به همراه ساعت و تاریخ و دماسنج گرافیکی
فقط زودتر جواب بدین تا بتونم تموم کنم هم میخام پروژه پایان ترم بدم هم بذارم توی سایت تا دوستان درست کرده و لذت ببرند[/size][b]
آیا تاحالا این مدار رو ساختین ؟
میشه سیم پیچ ها رو دقیقا توضیح بدین ؟ قطر - دور - سیم
من دارم روی دو رنگ گرافیکی با 48 تا LED کار میکنم اگر امکان هست زود جواب بدین که تموم کنم و بذارم توی سایت تا همه استفاده بکنند
گرافیکی با توانایی نمایش طرح گرافیکی و متن فارسی به همراه ساعت و تاریخ و دماسنج گرافیکی
فقط زودتر جواب بدین تا بتونم تموم کنم هم میخام پروژه پایان ترم بدم هم بذارم توی سایت تا دوستان درست کرده و لذت ببرند[/size][b]
۱۴-خرداد-۱۳۹۰, ۲۲:۲۲:۵۹
نقل قول: مهندس جان اون پایه های الی دی هایی رو که توی PCB تون خالی گذاشتین رو جریان منفی اعمال می کنیم یا مثبت؟چی؟
این همه کار رو با avr نمی تونی انجام بدی سرعت کم می یاره
۰۱-تير-۱۳۹۰, ۰۲:۵۱:۴۵
چرا نشه هادی امین زاده
به جای فن از موتور براش لس و تمام قطعات SMD کردم و وزن و مدار و قدرت موتور رو بیشتر کردم از کریستال 76 مگاهرتزی ترکیبی استفاده کردم و از هشت عدد سنسور و 42 عدد led و اندازه مدار 4 سانت در 20 سانت هست که در زمان کار میتونه ساعتی با طول و عرض 40*40 سانتی متر ایجاد کنه
ولی به علت سادگی مدار دوست داشتم این مدار رو ارتقا بدم و سه رنگ کنم
ولی حیف که کلا این مدار از ریشه موجود نیست و هرچی هم نوشتند کشکه
به جای فن از موتور براش لس و تمام قطعات SMD کردم و وزن و مدار و قدرت موتور رو بیشتر کردم از کریستال 76 مگاهرتزی ترکیبی استفاده کردم و از هشت عدد سنسور و 42 عدد led و اندازه مدار 4 سانت در 20 سانت هست که در زمان کار میتونه ساعتی با طول و عرض 40*40 سانتی متر ایجاد کنه
ولی به علت سادگی مدار دوست داشتم این مدار رو ارتقا بدم و سه رنگ کنم
ولی حیف که کلا این مدار از ریشه موجود نیست و هرچی هم نوشتند کشکه
۰۱-تير-۱۳۹۰, ۰۹:۲۱:۱۹
"کریستال 76 مگاهرتزی ترکیبی "
۷۶ مگاهرتز و ارم؟ بعد ترکیبی دیگه چیه؟
الان ساختیش؟
۷۶ مگاهرتز و ارم؟ بعد ترکیبی دیگه چیه؟
الان ساختیش؟
۲۹-تير-۱۳۹۰, ۱۲:۳۲:۴۱
می شودفایل پروتئوس ان رابگذارید
۰۵-دى-۱۳۹۰, ۲۱:۵۵:۴۴
سلام دوستان این ساعت پروانه ای که قرار شد دوستان بسازنند و در موردش توضیح بدند پس چی شد؟
۲۷-دى-۱۳۹۰, ۰۱:۳۲:۳۰
(۱۳-مرداد-۱۳۸۹, ۰۳:۴۳:۵۶)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]یه چند تا نکته این وسط هست من باید بگم !
1- اصلا برنامه مال من نیست ولی خیلی تغییرات دادم و بهینه تر شده الان و نمایش ساعتش هم قشنگ تر و برنامه هم یه خورده سبک تر شده !!!
2- پست های بی ربط به زودی پاک میشه !
3- لطفا یکی شروع به ساخت کنه که من در حین ساخت نکات رو بگم و ایشون هم عکسهاشو بذاره !
الان عملا با این متن هایی که گفته شده گیج میشین !
4- مدار فرستنده هر نوسان سازی می تونه باشه و خودتون محدود نکنین !!
5- این مدار جوات ترین مدار تو کلاس ما بودش و هر چی میشد بچه ها اینو ارائه میکردن !!!
چون درس ما دیگه تموم شد واسه همون عمومیش کردم !!!
6- در ضمن محمود جان اون بیست تومان واسه کرایه مدار جهت ارائه به استاد بود ! ( یعنی دوباره باید مدارو بر میگردوندن )
7- چون عدد مقدسیه واسه همین گذاشتمش !!!
سلام دوست من.
میخواستم بدونم تغذیه آیسیو چطور تامین کردی.منظورم اینه که وقتی مدار درحال چرخشه چطور میشه بهش سیم وصل کرد.اون وقت سیم دور روتور میپیچه
۲۷-دى-۱۳۹۰, ۱۲:۵۷:۴۰
(۲۷-دى-۱۳۹۰, ۰۱:۳۲:۳۰)hamed_458 نوشته است: [ -> ]سلام دوست من.
میخواستم بدونم تغذیه آیسیو چطور تامین کردی.منظورم اینه که وقتی مدار درحال چرخشه چطور میشه بهش سیم وصل کرد.اون وقت سیم دور روتور میپیچه
یاشاسین
ضمن خوش آمد گویی خدمت شما دوست گرامی ...
تغذیه قسمتی که در حال چرخش هست , از طریق القاء ولتاژ سیم پیچ (درست مثل کار ترانسفورماتور) انجام میشه !!
-------------------------------------------------------------------------------
همه کسانی که با تو می خندند دوستان تو نیستند (ضرب المثل آلمانی)
۲۷-دى-۱۳۹۰, ۱۳:۱۵:۴۲
با سلام
مطلب جالبی است لطفا اگه ممکن است نمونه کاملی هم مدار و برنامه و نقشه نوعی را بگذارید که led ها عمود به محور چرخان قرار دارنند
با تشکر
مطلب جالبی است لطفا اگه ممکن است نمونه کاملی هم مدار و برنامه و نقشه نوعی را بگذارید که led ها عمود به محور چرخان قرار دارنند
با تشکر
۲۷-دى-۱۳۹۰, ۲۲:۴۲:۵۷
نقل قول: تغذیه قسمتی که در حال چرخش هست , از طریق القاء ولتاژ سیم پیچ (درست مثل کار ترانسفورماتور) انجام میشه !!تا حالا در موردش فکر نکرده بودم!اگه میتونی یک سری توضیحات در مورد این روش قرار بده...خیلی به درد میخوره! ممنون.
...
در ضمن،من احتمالا بخوام به زودی یک تابلو روان هوایی گردون با 32 تا LED اونم RGB درست کنم!در مورد موتورش هم به نظرم این فن ها خوب نیستن،میخوام از موتور گیربوکس با سه نظام استفاده کنم!!!
یعنی میشه یک تلوزیون گرد با رزولوشن هدود 800 P با 16 ملیون رنگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه این در صورتیه که از اینکودر 25 پالس استفاده کنیم! اگه از 80 پالس استفاده کنیم که ... رزولوشن میشه 2560P
(میدونم که نمیشه)