۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۵۰:۲۸
۰۳-آبان-۱۳۹۲, ۲۳:۲۹:۳۵
دوستان من تو این سایت تازه واردم میشه منو کمک کنید
این مدار القایی که برای تامین برق قسمت گردون ساخته شده میدانش روی قسمت کنترلی ( میکرو و . . . ) تاثیر نمیذاره یعنی نویز نمی اندازه روی میکرو یا روی پایه های LED ها ولتاژ القا نمی کنه
راستی به جای TL494 نمیشه از 555 استفاده کرد ؟
این مدار القایی که برای تامین برق قسمت گردون ساخته شده میدانش روی قسمت کنترلی ( میکرو و . . . ) تاثیر نمیذاره یعنی نویز نمی اندازه روی میکرو یا روی پایه های LED ها ولتاژ القا نمی کنه
راستی به جای TL494 نمیشه از 555 استفاده کرد ؟
۱۱-آبان-۱۳۹۲, ۰۱:۱۳:۲۵
عزیزای مسئول این سایت ناراحت نشن ولی بدونن که خیلی خیلی خیلی سایت ضعیفی دارن و اینکه من این پستم رو خیلی وقت گذاشتم حتی یکی از مسئولین سایت محض رضای خدا هم شده نیومد یه جوابی به ما بده واقعا سایت ضعیفی هستش
۱۲-آبان-۱۳۹۲, ۱۵:۲۰:۲۲
(۱۱-آبان-۱۳۹۲, ۰۱:۱۳:۲۵)PARTY نوشته است: [ -> ]عزیزای مسئول این سایت ناراحت نشن ولی بدونن که خیلی خیلی خیلی سایت ضعیفی دارن و اینکه من این پستم رو خیلی وقت گذاشتم حتی یکی از مسئولین سایت محض رضای خدا هم شده نیومد یه جوابی به ما بده واقعا سایت ضعیفی هستش
کاری که ازمون بر میاد همینقدره؛ هرچی بدونیم در احتیار میذاریم؛ دیگه بیشتر از این در توان نداریم :)
۱۳-آبان-۱۳۹۲, ۰۳:۳۲:۲۶
(۰۳-آبان-۱۳۹۲, ۲۳:۲۹:۳۵)PARTY نوشته است: [ -> ]دوستان من تو این سایت تازه واردم میشه منو کمک کنید
این سیم پیچ اندازش خیلی کوچیکه و در حدی نیست که روی میکرو بتونه نویز بندازه ..
۲۶-آذر-۱۳۹۲, ۰۰:۴۰:۴۷
سلام :
بنده در سایت زیر ، تمام توضیحات لازم رو در مورد نحوهء ساخت این نوع تابلو و همچنین نحوهء ساخت سیم پیچ برای تأمین ولتاژ مدارش رو قرار دادم . علاقمندان میتونن به این آدرسها مراجعه کنند :
آموزش ساخت تابلوی چرخان فقط با 7 عدد LED
سوالات و مباحث مربوط به ساخت تابلو چرخان
برقرسانی به تابلوی چرخان به روش ساخت ترانس القائی
پرسش و پاسخ در خصوص موضوع ترانس القائی برای تابلوی چرخان
بنده در سایت زیر ، تمام توضیحات لازم رو در مورد نحوهء ساخت این نوع تابلو و همچنین نحوهء ساخت سیم پیچ برای تأمین ولتاژ مدارش رو قرار دادم . علاقمندان میتونن به این آدرسها مراجعه کنند :
آموزش ساخت تابلوی چرخان فقط با 7 عدد LED
سوالات و مباحث مربوط به ساخت تابلو چرخان
برقرسانی به تابلوی چرخان به روش ساخت ترانس القائی
پرسش و پاسخ در خصوص موضوع ترانس القائی برای تابلوی چرخان
۲۵-فروردین-۱۳۹۳, ۱۶:۱۲:۳۰
نمونهء PCB جدیدی که ساختم ... برقرسانی اونو به روش ترانس القائی انجام دادم.
۲۲-شهریور-۱۳۹۵, ۱۸:۱۱:۰۱
(۱۸-خرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۰۸:۴۱)mobah نوشته است: [ -> ]من خودم ايراني هستم ولي خارجي ها از ما ايراني ها بهتر هستند. ما تا با جا يي ميرسيم نميزاريم كسي به ما برسه .... واقعا كه
همين الان تو گوگل كلمه Propeller Clock رو تايپ كن به نتايج جالبي مي رسي .... من مطمئن هستم ايراني به اين آسوني راه و چاه به كسي نشون نميده.
https://www.google.com/search?hl=en&outp...Clock&btnK=
https://www.google.com/search?hl=en&q=Pr...-gaysvCEDA
http://www.google.com/imgres?um=1&hl=en&...,s:0,i:106
اگر فبلتر شكن داشته باشيد دنياي Propeller Clock وسيعتر ميشود مهندسين بايد بيشتر توجه كنند.
من كه فايل ها و برنامه هاي جالبي پيدا كردم حتي يك پنكه معمولي كه با چرخش پروانه هاي پنكه دماي اتاق را نشان ميدهد،طرف تمام مراحل ساخت را به تصوير كشيده.
آرزوي موفقيت دارم من يك سري فايل دانلود كردم خواستيد براتون ميل كنم.
mobah.org@gmail.com
09198510360///Iran
افرین بله دقیقا همیشه تو سایت های خارجی کاملترین چیزهارو میشه پیدا کرد ولی تو سایت های ایرانی دست رو هر پروژه و مقاله ای میذاری پولی هست... :0-0: :0-0: :0-0:
۲۲-شهریور-۱۳۹۵, ۲۱:۴۴:۳۸
سلام دوستان من تمام این تایپیک را خوندم...اما اون چیزی که دنبالش بودم را پیدا نکردم...من دنبال برنامه تابلو روان با کدویژن و زبان سی هستم..اما اینا همش به زبان بیسکام بود.... ): ): ): ):