سلام به همه ی دوستان ایرانویجی
تصمیم گرفتم استارت آموزش پردازش تصویر را با C#.net(2008) بزنم.
البته تصمیم دارم در ادامه از ++C هم استفاده کنم.
یه نوشته ی کوتاه در این مورد درست کردم که از اول اول توضیح میده. (قسمت اول)
اگر نظری مطلبی هست بگید و ....
محتوای فایل ضمیمه شده:
-PDF
-مثال (برنامه و سورس آن)
- کلاس Principle
کلید واژه!!:
Image Processing - C# - .Net - VS 2008 - Visual Studio 2008 - Imgae
سلام دوست عزیز - من بیشترین توانم در زمینه VB , یکمم VC++ هست - چمند نمونه هم سورس درجه 1 گذاشتم حتما دانلود کن
شما که می خواهی با dot Net پزدازش تصاویر کار کنی حیف نیست از Open VC استفاده نمی کنی؟
بهترین Sdk که روی VS نصب میشه
(۰۸-شهریور-۱۳۸۹, ۲۱:۲۵:۳۲)lord_viper نوشته است: [ -> ]شما که می خواهی با dot Net پزدازش تصاویر کار کنی حیف نیست از Open VC استفاده نمی کنی؟
بهترین Sdk که روی VS نصب میشه
نه دات نت به هیچ عنوان!!!!
من فقط در دات نت عکسو لود می کنم بعد اونو به داخل آرایه میریزم ، فقط همین، و دلیل اینکه دات نت رو برای این کار انتخاب کردم پشتیبانی از فرمت های مختلف عکس و راحتی و امکانات و ... است.
اگه قبلا با vb6 کار کرده باشید میدونید که خوراکش فقط bitmap هست و خبری از tiff و سایر فرمت ها نیست، چندتا کتابخانه هم برا این کار درست کردند که قیمتشون خیلی زیاده در حد 500 دلار و از طرفی شکستن قفل کار خوبی نیست . مثلا کتابخانه ی
Victor Image Processing Library
بعد آرایه رو هرجا که خواستم پردازش می کنم. مثلا با ++C یا خود #C
و به هیچ عنوان نمی خوام از کدهای آماده، برای پردازش تصویر استفاده کنم. یعنی دات نت کد های آماده ی زیادی برای کار های معمولی روی تصویر داره که اصلا قرار نیست ازشون استفاده کنیم(البته نظر منه ، چون در غیر اینصورت اسمش رو نمیشه آموزش پردازش تصویر گذاست و اون وقت باید اسمش رو آموزش استفاده از دات نت بزاریم.)
--------------
درضمن قسمت اول آموزش پر از اشکال هست که سر موقع درستش می کنم.
--------------
آقای kopolezerang اگر آماده به همکاری هستید لطفا بگید در چه زمینه ای بیشتر فعالیت داشتید؟ OCR? یا فیلترها ؟ یا color adjustment؟ یا عمق میدان؟ یا ....
در ضمن زبان برنامه نویسی اصلا مهم نیست ، چون قرار نیست با استفاده از امکانات خاص فلان کلاس یا ... کار کنیم. یعنی مهم الگوریتم و توضیح هست.
یعنی میخوام بدونم چطوری قراره همکاری کنیم؟ من الان دارم روی قسمت دوم آمورش که در باره ی color adjustment ها هستش کار می کنم.
-------------
بازم منتظر معرفی دوستان هستم..
سلام من آماده همکاری هستم
البته در یادگیری
رو منم میتونی حساب کنی
البته تا حالا اعلام آمادگی نمیکردم چون فکر میکردم نمیتونم درست حسابی وقت بذارم. ولی بهرحال اگه کمکی ازم بربیاد درکنارتون هستم.
پیشنهاد میکنم (با وجود اینکه قراره الگوریتم ها بررسی بشه) با C++ و کتابخونه های استانداردش کار کنیم. چون C# که نه استانداردی داره و نه جای دیگه ای بکارمون میاد!
ولی سی شارپ چون راحت و امکانات خوبی داره خیلی راحت تر میشه پیاده سازه کرد....
(۱۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۱:۵۳:۴۰)محمد حسینی نوشته است: [ -> ]رو منم میتونی حساب کنی
البته تا حالا اعلام آمادگی نمیکردم چون فکر میکردم نمیتونم درست حسابی وقت بذارم. ولی بهرحال اگه کمکی ازم بربیاد درکنارتون هستم.
پیشنهاد میکنم (با وجود اینکه قراره الگوریتم ها بررسی بشه) با C++ و کتابخونه های استانداردش کار کنیم. چون C# که نه استانداردی داره و نه جای دیگه ای بکارمون میاد!
سلام
اگر قرار باشه با ++C کار کنیم یا باید با MFC باشه و یا فرم را خودمون درست کنیم (اصلا این دوتا رو دوست ندارم،چون سرعت گسترش برنامه خیلی کم میشه و هم زیاد محیطش باکلاس نیست.)
(در ضمن من که تاحالا هرچی نوشتم تو ++C بود (داخل یک DLL) چون ++Cسرعت خیلی زیادی داره. الانم از همان dll ها داخل C#.net استفاده می کنم.)
یعنی همه جور میشه از کد ها استفاده کرد.(کافیه کد های DLL رو داخل برنامه ای که با ++C نوشته شده ، کپی کنیم.)
به دلیل اینکه من از MFC و برنامه نویسی Form ها در ++C چیزی نمی دونم ، اگر قرار باشه با ++C ادامه بدیم باید محیط فرم ها و برنامه رو .....
(بازم پیشنهاد من #C هست)
ببخشید زیاد با حوصله تایپ نکردم، وقتم کم بود.
درضمن کم مونده تا قسمت دوم آموزش آماده بشه :-)e)
منظورم هدرهای استاندارد c++ بود. مثل هدر math و ... نمیدونم شایدم نیازی نیست. خیلی وقته دات نت کار نکردم.
یه پیشنهاد دیگه:
اگه میخوای از بقیه کمک بگیری، به جای اینکه آموزش ها رو تو فایل واسه دانلود بذاری، پست بزن. اینطوری خیلی بهتره. چون بقیه هم میتونن تو بحث شرکت کنن. من واسه winavr امتحان کردم خیلی خوب جواب میده.
سلام
قسمت اول(مقدمه) و قسمت دوم(بهبود دامنه رنگی یا color adjustment) هر دو یک جا پیوست شدند.
در قسمت جدید خواهید خواند:
توضیحات مربوط به:(بررسی الگوریتم و ...)
کد:
Brightness
RGB Channels
Contrast
Histogram
Gamma Correction
RGB Gamma Correction
Spatial Frequency Filtering
-Low Pass fliter
-High Pass fliter
-Median fliter
-Convolution Masks
Edge Detection
-Sobel
-Laplace
کل صفحات : 34
قسمت 1 و 2
فرمت: PDF
[
attachment=5756]
یقین دارم که مقاله خالی از اشکال نیست، پس اگه موردی رو دیدین حتما توی همین تاپیک مطرح کنید تا کیفیتش بهتر بشه و بیشتر کمک دست دوستان باشه.
موفق باشین
سلام به همه عضوهای گل
به نظر اونایی که پردازش تصویر کار کردن،آیا می شه یه تصویر که از ارتفاع 150 متری که از یه هواپیمای مدل داره ارسال میشه پردازش تصویر انجام داد؟