سلام خواهشا کسی اگه میدونه بگه چطور میشه بازی که برای اجرا شدنش به سی دی اصلی خودش نیاز داره رو براش کرک ساخت؟ بنده یک درایو مجازی ساختم ولی باز هم وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنی پیغامی میده که میگه باید سی دی اصلیش رو داشته باشی
(تصویر)، من از این بازیها چند تا داشتم و میدونم که باید براش یک کرکی ساخت که این پیغامو نده یعنی به این جور کرکها که جایگزین آیکن بازی میشن و قفلشو میشکونن میگن Crack NoCD . حالا از شما میخوام که لطفا طریقه ساخت این جور کرک ها رو به من یاد بدید.
با تشکر.
سلام
دوست عزیز شما می خواهید یک بازی کرک شده رو روی سیستم نصب کنید یا خودتون یک بازی کاملا اورجینال رو کرک کنید؟
اگر بازی قبلا کرک شده باشه کافیه فایل های کرکی که در شاخهCrack قرار دارند رو در شاخه نصب بازی کپی کنید
اما اگه خودتون می خواهید بازی رو کرک کنید، باید ببینید فایل اجرایی بازی به دنبال کدوم فایل یا سکتورهایی روی
سی دی می گرده و پس از پیدا کردن اونها چه کاری انجام می ده، سپس باید کاری کنید که برنامه همیشه همون
مسیر رو طی کنه تا بازی اجرا بشه.
بله بنده میخوام یه بازی اورجینال رو کرک کنم ولی چیزی در این مورد نمیدونم. میشه در این مورد یه آموزشی بذارید؟
خوب شما كار رو شروع كنيد هرجا به مشكلي برخورديد اينجا مطرح كنيد تا دوستان كمكتون كنن.
براي شروع كار هم مي تونيد از همين لينك هاي آموزشي كه در امضام قرار داره استفاده كنيد.