ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدار تشخیص سوخته بودن لامپ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام...
برای اینکه بفهمیم یه لامپ با فلمان , با ولتاژ 12 سوخته یا نه باید چی کار کنم؟؟؟
نمیخوام روشنش کنم ها...که از جریان کشدنش یا ولتاژ دو سر RL بخوام بفهمم..
فرض کنید لامپ توی فاصله 5 متری منه...
باید پالس بفرستم و در صورت برگشتش ,معلوم میشه سوخته یا نه؟؟؟ یا کار دیگه ای باید انجام بدم...
تو اون فاصله 5 متری لامپت به مداری هم وصله یا نه؟
میخوای بیسیم تشخیصش بدی یا ...

یکم بیشتر توضیح بده!!!
با سیم....
یا لامپ فیلمان دار خاموشه...شما میخوای بفهمی که سالمه یا نه....
وصل تغذیست و فقط کلید رو نزدی تا روشن بشه....من میخوام بفهمم سالمه یا نه...
همین...
خب مقاومت دوسرشو اندازه بگیر ویا با بیزر امتحان کن ..
(۱۶-مرداد-۱۳۸۹, ۱۹:۴۷:۴۱)رسول نوشته است: [ -> ]خب مقاومت دوسرشو اندازه بگیر ویا با بیزر امتحان کن ..
الهی من فدات بشم...
رسول جان گل...ببین یه مدار که داره کار میکنه حدودا 200 تا لامپ...خوب!!!
میخوام یه پالس بفرستم تو هر کدوم از این لامپ ها که جاهای خاصی هستند..
نمیخوام تست کنم که فدات بشم..می خوام یه مدار همیشه کنارش باشه که قبل از روشن شدن لامپ ها بیاد و همشون رو تست کنه و بطور مثال بگه لامپ شماره 110 سوخته و بقیه سالمند...
یا بیا تعداد لامپ ها رو کم کنیم 12 تا لامپ 12 ولتی...من باید با چه ای سی پالس بفرستم تو مسیر این لامپ ها و برگشته هرکدوم رو بخونم ..اگه برگشت نداشت یا مسیر خرابه یا سوخته..در هر دو حالت لامپ روشن نمیشه و باید درستش کنن..

فک کنم با ای سی 4001 بشه این کار رو کرد...تو یه مدار تست سیم کواکسیال دیدم..
مدار با ای سی 4001 رو پیدا کردم ..
این مدار 2 تا ورودی داره که برای تست کابله...اتصال کوتاه یا قطعی....
من فقط اتصال کوتاش بدردم میخوره...اگه وصل بود سالمه اگرم نه که سوخته..
من 12 تا لامپ دارم...با یه مدار باید هی پایه ها رو به این مدار وصل کنم و خروجیشو بخونم...مثل مالتی پلکسرها..که میشه 10 تا سنسور رو به یه ورودی داد..
چی کار کنم...؟؟؟
چه ای سی معرفی میکنید....
خوب اون مدار رو بذار !!!!
(۱۸-مرداد-۱۳۸۹, ۲۲:۵۰:۱۳)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]خوب اون مدار رو بذار !!!!
کدوم مدارو؟؟؟
میخوام یه مدار باشه که بیاد اول دوسر لامپ 1 رو بگیره اگه سالم بود بره 2 و بعد بره 3....... اگرم خراب بود که خروجی بهم منفی بده که میکرو بفهمه کدوم شماره لامپ خرابه...
مثل دست من ووتو که میای و سیم پراب رو بر میداری و میزاری دو سر یه لامپ دیگه...این کارو با چه ای سی بکنم.... مدار 4001 که سر جای خودش هست..
مدار 4001 رو می گم بذار !!!
(۱۸-مرداد-۱۳۸۹, ۲۲:۵۹:۳۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مدار 4001 رو می گم بذار !!!
علی جان مدار 4001 که سر جاش هست من ورودی مدار که دو تا سیمه رو باید با یه مدار دیگه بدم که از سر این لامپ برداره بزاره دوسر یه لامپ دیگه و..................... بعد بفهمم که کدموشون سوخته و کدومشون سالمه...

خب ابکا جان منظور علی جون اینه که اون مداری که بالا گفتی مدار با ای سی 4001 رو پیدا کردم اینو بذار(عکسشو) تا شاید یه راهی پیدا کنه...
صفحه‌ها: 1 2