ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سنسور مادن قرمز بدون حساسيت به نور محيط
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام به همگی
من خروجی مدار بالا رو دادم به یک فلیپ فلاپ j k که در حالت toggle قرار داشت . می خواستم یک رله رو خاموش و روشن کنم طوری که مو قعی که مانعو دید روشن بمونه و وقتی دوباره مانعو دید خاموش بمونه . اما مثل اینکه نمیشه زیادی به این فلیپ فلاپ اعتماد کرد هر چند تا یه بار قات میزنه دوستان مدار جایگزین بهتری سراغ دارن ؟ فقط میخوام رله موقع مشاهده پالس روشن بمونه و در پالس بهدی خاموش بمونه دوباره به همین روال ...
لچ ها خودشون دقیق هستن ...

چرا از میکرو استفاده نمی کنین؟؟!!
(۰۹-بهمن-۱۳۹۱, ۱۷:۴۶:۵۶)رسول نوشته است: [ -> ]لچ ها خودشون دقیق هستن ...

چرا از میکرو استفاده نمی کنین؟؟!!

اگه از میکرو بخوام استفاده کنم هزینه ها میره بالا تو تولید انبوه .
شایدم گزینه خوبی باشه چون من میخام موقع قطع و وصل منبع تغزیه هر کدوم از رله ها حالت قبل خودشونو حفظ کنن فکر می کنم باید از eeprom داخلی میکرو استفاده کمن درسته آقا رسول؟
(۰۹-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۰۱:۲۵)hamed_458 نوشته است: [ -> ]شایدم گزینه خوبی باشه چون من میخام موقع قطع و وصل منبع تغزیه هر کدوم از رله ها حالت قبل خودشونو حفظ کنن فکر می کنم باید از eeprom داخلی میکرو استفاده کمن درسته آقا رسول؟

برای حفظ حالت قبلی باید برق اضطراری بهش وصل کنین (برای آس سی بدون حافظه مثل لچ)

البته با برنامه میکرو میشه و نیازی به برق اضافی نداره (با همون eeprom هم میشه)

اما اگه بخواین از لچ استفاده کنین دیگه حافظه نداره و باید برق اضافی داشته باشه

شما از کدوم آی سی برای لچ استفاده کردین؟
ممنون از راهنماییتون
از 74ls107 و 74s112 که هر دو فلیپ فلاپ jk با کلاک پایین رونده هستند.
حالا اگه من از میکرو استفاده کنم باید از یه خازن بزرگ موازی با تغذیه و زمین میکرو استفاده کنم تا لحظه ای که برق میره میکرو فرصت کافی برای ذخیره داده در eeprom داشته باشه تا اینجاش درسته ؟؟
نه ... چرا خازن!!

همونطوری خودش هر لحظه ثبت میکنه دیگه
نقل قول: نه ... چرا خازن!!

فکر میکنم اگه خازنای رگولاتور رو گزاشته باشن خوده اونا برا این کار کافی باشن
هرچن که نیازی بهشون نیست کلا
(۱۰-بهمن-۱۳۹۱, ۱۱:۴۴:۰۰)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]
نقل قول: نه ... چرا خازن!!

فکر میکنم اگه خازنای رگولاتور رو گزاشته باشن خوده اونا برا این کار کافی باشن
هرچن که نیازی بهشون نیست کلا

ظرفیت eeprom خیلی کمه اگه بخواد هر لحظه ثبت کنه که خیلی زود حافظش پر میشه این طور نیست ؟من می خوام فقط لحظه قطع برق وقایعو ثبت کنه
با این حساب باید یه کارت حافظه مثل MMC هم بذاری Biggrin
[font=Times New Roman][i]
شوخی شوخی بحث داره جدی میشه ها
بهتر نیست یه اتصال از تغذیه به adc میکرو بدیم تا موقعی که ولتاژ رو به کاهشه. و میخواد صفر بشه بگیم تو eeprom ذخیره کن ؟؟ مثلا وقتی ولتاژ کمتر از 4 ولت شد خروجی مدارو تو eeprom ذخیره کن
نظر مهندسا چیه ؟
هر چیزی ممکنه Biggrin
صفحه‌ها: 1 2 3