فوتو شاپ بلدين؟ جعل هم مي كنين؟
خوب كار بديه مي گيرنتون ها.
كدهاي مخفي رو در بعضي از پرينتر هاي رنگي مانند laser jet جا سازی شده که به دولت آمریکا این امکان رو می ده تا با رمز گشایی اونها تشخیص بده که این پرینت با کدام دستگاه پرینت شده است !
ادامه مطلب
پرينتر رنگي و افشاي اطلاعات
فوتو شاپ بلدين؟ جعل هم مي كنين؟
خوب كار بديه مي گيرنتون ها.
كدهاي مخفي رو در بعضي از پرينتر هاي رنگي مانند laser jet جا سازی شده که به دولت آمریکا این امکان رو می ده تا با رمز گشایی اونها تشخیص بده که این پرینت با کدام دستگاه پرینت شده .
این تحقیقات توسط (Electronic Frontier Foundation (EFF انجام شده است
این ها یک سری الگوهای غیر قابل تشخیص زرد رنگ است که در پرینتر های شرکتهای Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica/Minolta, Kyocera, Lexmark, Ricoh, ektronix/Toshiba and Xerox نيز مشاهده شده است .
اين خبر رو كاملتر مي تونين از اين لينك زیر پي گيري كنيد
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Det...wsId=15329
اين نقاط زرد رنگ هستند و كمتر از يك ميليمتر قطر دارند و معمولا در تمام صفحاط پرينت شده قرار داده مي شوند. اين الگو ها را مي توان با نور آبي ، زره بين يا ميكرو سكپ مشاهده کرد
البته اين فقط مربوط به پرينتر ها نيست طبق تحقيقات خودم دور بين هاي عكاسي و شايد نرم افزار هاي ويرايش عكس هم مي توانند چنين اطلا عاتي را در عكس قرار دهند.
در ساختار JPeg جداولي قرار دارند كه مي توان در آن اطلاعاتي مانند نوع دوربين اسم شركت سازنده نوع لنز و ... رو ذخيره كرد كه اين بستگي به نوع دوربين شما داره تمام اين كدها در قسمتي از فايل JPeg به نام EXIF ذخيره مي شن كه مي تونين اطلاعات بهتري از اون را با سرچ كردن به دست بيارين .
تمامي دور بين هايي ديجيتالي رو كه من امتحان كردم داراي چنين جداولي هستند .
شايد جداول ديگه اي باشن كه من خبر ندارم بنابر اين مراقب عكسهايي كه مي گيرين پرينت هايي مي گيرين باشين چون قابل پيگيري است .
حتي فايل هاي اجرايي هم كه مي نويسين حاوي اطلاعاتي است كه بعضي از مواقع اسم نويسنده هم جزء اونهاست ولي اگه شما تازه كاريد و ويروس مي نويسين پس مراقب باشين اسم خودتون رو توش جا نزارين !!!