ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يك سايت و يك برنامه در مورد توابع API حتماً ببينيد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام .
من يه برنامه از يك سايتي دان لود كردم كه خيلي عالي بودم به نظرم اگه شما هم سري بزنيند بد نباشه - ليست تمامي توابع API همراه مثال و توضيحات كامل
آدرس اين سايت اينه
http://www.mentalis.org/agnet/appdown.shtml
در اين قسمت بايد روي اين لينك كليك كنيد تا برنامه دان لود بشه
Europe - Leuven
در آخر هم بايد نظر بدين . ( البته اينو شوخي كردم )
اميد وارم خوشتون بياد .
با تشكر ـ مشمولي
با سلام مجدد .
من يه فكري به نظرم رسيده . نمي دونم مي شه عملي كرد يا نه
اونايي كه كه برنامه Api Guide رو استفاده مي كنن . ببينيد ما مي تونيم يه برنامه شبيه همين برنامه البته به زبان فارسي ايجاد كنيم . فقط چند نفر مي خواهيم كه به زبان انگليسي وارد باشن ، يكمي برنامه نويسي API بلد باشن و يه خورده هم وقت داشته باشن . مي تونين تو همين قسمت اين برنامه رو قسمت بندي كنيم و هر كدوم يه قسمتشو ترجمه كنيم . در نهايت هم يكي دو نفر زحمت بكشن و ترجمه ها رو تايپ كنن . البته تايپ همة ترجمه ها رو من تقبل مي كنم . در آخر هم يكمي برنامه نويسي و تمام . مي شه يك برنامه بسيار عالي . مي تونيم براي جلب مشاركت يك نظر سنجي هم بذاريم . يعني هر كسي بخواهد مشاركت كنه مثلاً تا يك هفته اعلام كنه . حالا نمي دونم نظر شما راجع به اين طرح چيه . اگه موافق باشين ما اين كار رو راه اندازي كنيم .
آقاي اشكان نظر شما چيه . فكر مي كنين نتيجه بده يا خير و اگه موافق باشين چطوري مي تونيم اين كار رو انجام بديم . اگه ممكنه راهنمايي كنين ،
با تشكر ـ مشمولي
فكر عاليه منم اگه كمكي باشه هستم.
با سلام
آقاي اشكان خيلي ممنون هستم .
من خودم اولين پيشنهاد رو مي دم . ما مي تونيم همون برنامه اي رو كه گفته بودم (ai Guide) رو از سايتي كه گفتم بگيريم .
بعد بياييم يه اعلام مشاركت بزنيم و تو يك هفته هر كسي كه خواست مشاركت كنه ثبت نام كنه . بعد هم توابع رو بر حسب نوعشون تقسيم بندي كنيم . كه البته تو خود برنامه اين كار رو كرده و هر كسي يك يا چند نوع رو ترجمه كنه . البته نام ، پارامترها و يه توضيح مختصر كافيه . ودر آخر به اين محل ارسال كنه . بعد هم يه نظر سنجي راجع به برنامه بشه و يك برنامه عالي جهت مديريت اين ترجمه ها نوشته بشه . تقريباً شبيه همون برنامه اي كه نوشته شده . و به اين ترتيب مي شه يك برنامه API GUIDE فارسي . البته اگه همه توابع رو هم ترجمه نكنيم مهم نيست .
اين برنامه مي تونه براي دانش آموزان كامپيوتر و يا دانشجويان كامپيوتر خيلي خيلي مفيد باشه . چون متآسفانه اكثر معملهاي كامپيوتر و مي تونم بگم خيلي از اساتيد محترم همة توابع رو نمي دونن و همين امر باعث مي شه كه دانشجوهاشون هم چيزي از توابع ياد نگيرين .
حالا اين شيوة كار در حد يك نظر هست . دوستان ديگه هم مي تونن نظر بدن و اگه راه هاي بهتري بلد باشن مي تونيم اون كار ها رو انجام بديم .
البته من يه فكر ديگه هم دارم . اونهم اينكه كه ما تو سايت يك مسابقه بذاريم و يا اينكه برنامه هاي دسته جمعبي بنويسيم كه اين مورد رود بعد از اينكه اين API رو به جايي رسونديم مطرح مي كنم .

با تشكر ـ مشمولي
:( :( :( :( :( :(
چون كسي اينجا جواب نداده يه صفحه ديگه با يه تيتر جذاب تر ايجاد كردم لطفاً برين تو اون صفحه نظر بدين .
قسمت برنامه نويسي ويژوال بيسيك
با عنوان
نظر سنجي در مورد نوشتن برنامه Farsi Api Guide
اگه ممكنه نظرتون رو بگين
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
با تشكر ـ مشمولي 8O