ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رابط میکرو با LAN
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
با استفاده از این رابط شما قادر خواهید بود که میکروی خودتون رو به شبکه وصل کنید!!!! این پروژه شامل شماتیک مدار و کتاب خواهنه های لازم جهت راه اندازی این رابط می باشد. تنها نکته لازم به ذکر این می باشد که کتابخوانه ها برای کامپایلر اوپن سورس WINAVR نوشته شده است.
اگر شما از کامپایلر CODEVISON استفاده میکنید می متوانید به راحتی کتابخوانه را برای کامپایلر خود تغییر دهید.
چون هر دو از زبان C استاندارد بهره می برند!!!!
این رابط از آیسی rtl8019 استفاده میبرد که به راحتی میتوان آن را در بازار ایران یافت
فایلها :
LAN.zip 239.62KB
با سلام
دوست عزیز ممنون از برنامه خوبتون ، اگر امکانش هست برنامه را برای کدویژن هم بگذارید . کتابخانه های استفاده شده در این برنامه آیا در کدویژن معادل دارند ؟

با تشکر
میشه یه کم در مورد ارتباط lan به میکرو توضیح بدین
اصلا چی هست و مهم تر از اون کجا به درد میخوره ؟؟؟؟؟
تعریف lan که اگه بخوی توی انترنت پره بس توضیح نمی دم ولی برای اهمیتش فرض کن بخوای یک میکرو به یک شبکه از چندین دیوایس مختلف وصل کنی باید این کارو با یک پروتکل استاندارد مثل LAN انجام بدی ......
مرسی
ولی من هیچی شو نفهمیدم
فرض کن مخوای چندتا دیوایس مختلف (پرینتر .اسکنر . کامپیوتر ،میکرو "برای انجام سنس از محیط یا هر کار دیگه") احتیاج داری هر کدام دسترسی به هم دیگه داشته باشن برای کاهش هزینه که برای ارتباط میکرو با این شبکه میان ،میکرو رو به صورت مستقیم به این شبکه متصل می کنن اگه اینجوری نباشه باید برای ارتباط میکرو با این شبکه از یک رایانه برای ارتباط دهی استفاده کنن البته کاربرد های دیگه ای هم داره ...
دیگه فهمیدم.... Smile
ولیی خوب میکرو که سرعتی نداره..؟؟؟؟ Rolleyes
(۲۷-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۱۵:۴۵)abbasalifix نوشته است: [ -> ]دیگه فهمیدم....Smile
ولی خوب میکرو که سرعتی نداره..؟؟؟؟Rolleyes

چرا نداره ؟؟؟ مگه میکرو ها فقط همین چند مدلی هستند که می شناسیم .......... بعضی از میکرو ها خیلی سریع هستند در ضمن قصد ما شبکه کردن میکرو نه سرعت
به یک باره چشمم به این تاپیک خورد گفتم منم یه نظری داده باشم!
به نظر من ENC28J60 خیلی ساده تر از سری های RTL هستند هرچند که از لحاظ سرعت به پای RTL نمیرسن ولی واسه بعضی کارا خیلی خوب و راحت جواب میدن.