ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شبیه ساز کنترل TV,Camera,mp3 Player و ... .
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
خیلی ممنون
چون دیدم ترتیب پایه ها با سنسور های معمول توی بازار فرق داره این سوالو پرسیدم
من این مدارو بستم و بهم جواب داد، خیلی ممنون تشکر
راستی یه خازن 0.1 میکروفاراد رو به دو سر تغذیه چشمی پارس وصل کردم تا از نویز جلوگیری کنه
سلام

آقا مرتضی (Pardazesh-Gar) نمیخواین ورژن جدیدشو بذارین 040

راستش من اینو روی دستگاه های موجود در خانه امتحان کردم که خوشبختانه روی همشون جواب داد بغیر از یک مدل!!

متاسفانه روی تلویزیون LG جواب نمیده Sad

مدلش: CT-21FA310PX

به نظرتون LG پروتکلش خیلی با بقیه فرق داره؟؟
ممنون که اطلاع دادید"با LG کار نکرد".
یادمه کدها خیلی بهینه نبود. در حال حاضر هیچ دستگاه LG ندارم تا بتونم سیگنالش رو ببینم. اگر اسیلوسکوپ یا دیجتال آنالایزری دارید که تصویر سیگنال رو قرار بدید عالی میشه.Wink
به هر حال خیلی مایل هستم در یک زمان مناسبتر این پروژه رو با کمک دوستان کامل کنیم.
دستگاه هایی که تونستم جواب بگیرم:
SAMSUNG/MARSHAL/ICLASS/GIGABYTE/CAR MP3/NEXT SPEAKER

که در بین اینها SAMSUNG بهتر از همه اونها و از فاصله خیلی دور هم جواب میداد!!

درضمن داخل برنامه مقدارکریستال رو چقدر بذارم و اینکه به فیوز بیت ها دست بزنم یا نه (آخه وقتی فیوز بیت کریستال رو داخلی 8 مگاهرتز میذارم بازم کار میکنه!!)

یه سری عکس و فیلم از سیگنال کنترل LG با اسیلوسکوپ گرفتم (البته ببخشید که کیفیت دوربینم خیلی خیلی پایینهShy )

[attachment=7431]
تشکر از تصاویر.
یک نکته مهم اینه که فرکانس حامل در دستگاه های مختلف با هم متفاوت مثلا سامسونگ فرکانسش 38Khz.
بعضی از دستگاه ها 40 و برخی 36 و حتی 32 هم هست. لازمه که در گیرنده این پروژه از فتو دیود استفاده کنیم. تا بتونیم فرکانس حامل رو دقیق دریافت کنیم. و در هنگام شبیه سازی با همون فرکانس پیام رو بفرستیم.
اگر اشتباه نکنم این پروژه با فرکانس 38Khz کار میکنه به همین خاطر با سامسونگ سازگار تر.
2Khz بالا و پایین تر به شرط نزدیک بودن ریموت به گیرنده پیام رو دریافت میکنه.
ممکنه فرکانس حامل LG اختلافش زیاد باشه. میتونید با یک فتو دیود این فرکانس رو با اسیلوسکوپ دریافت کنید. مقدارش رو بهمون بگید.Shy

زمانی که فرکانس کار میکرو رو تغییر میدید همه بخش ها باید درست کار کنند و طبیعیه. اما در قسمت فرستنده فرکانس حامل تغییر میکنه. و میتونه با توجه به دستگاه مورد نظر کیفیت ارسال بدتر و یا بهتر بشه.

راستش من کاری رو شروع کردم و تا دو هفته دیگه به اتمام میرسه بعدش رو این کار میکنم.
(۲۶-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۸:۲۵)Pardazesh-Gar نوشته است: [ -> ]میتونید با یک فتو دیود این فرکانس رو با اسیلوسکوپ دریافت کنید. مقدارش رو بهمون بگید.Shy

مرتضی جون منظورت اینه که از فتو دیود دو پایه برای گیرنده استفاده کنم؟؟

همچنین فرکانس کدوم قسمتشو اندازه گیری کنم؟؟

آخه سیگنالش چند بخش داره ... یکی یکی بگیرم جمعشون کنم یا اینکه فرکانس قسمت استارت و ... رو بگیرم؟؟

کمی توضیح بدین لطفا ...

مثلا اگه ممکنه از روی این عکس بگین ( که برای فیلیپس 36 کیلوهرتز هستش) :

[تصویر:  v2mokdxz8a3twbgul0.jpg]
[attachment=7435]
[تصویر:  attachment.php?aid=7435]
سیگنال 1 توسط IR دیکودر همون سه پایه ها دریافت شده.
و سیگنال 2 توسط یک دیود IR دریافت شده.
کافی زمان T رو داشته باشیم تا فرکانس حامل به دست بیاد.
البته ممکنه در سیگنال 1، صفر و یک ها معکوس باشه. بستگی به مدار داره.
سلام

روی سونی هم امتحان کردم جواب داد ...

اما روی تلویزیون شهاب و دوربین پاناسونیک جواب نداد!!!

در مورد اندازه گیری فرکانس LG هم یکی دوبار با اسیلوسکوپ آنالوگ امتحان کردم که نشدجواب دقیق بگیرم و دیگه امتحانش نکردم!!!

حالا نمیشه یه تغییراتی توی مدارش بدین که با دیود مادون قرمز 2 پایه کار کنه که همه فرکانسها رو بگیره؟؟

البته در این حالت باید فکری برای نویز مادون قرمز محیط هم کرد!!!
درسته باید از فتو دیود ها هم استفاده بشه.
گفته بودم تا دو هفته دیگه کاری که دارم تموم میشه و این کار شروع میکنم. اما هنوز تموم نشد به امید خدا به زودی.
سلام خدمت همه عزیزان
من زیاد از برنامه نویسی سر رشته ندارم و چند تا درخواست داشتم
توی خونه ها معمولا چند تا دستگاه با چند تا کنترل هست که هر دقیقه باید نبال یکیش باشیم دوست دارم اگه بشه با یکسری تغیرات این برنامه به کنترل واحد در خانه تبدیل بشه که با اون هم تلوزیون هم رسیور هم دی وی دی پلیر وحتی یخچال با اون کنترل بشه
یک سری کلید برای ورودی یه ال سیدی برای نمایش و عملکرد گیرنده و ذخیره و .. باشد مثلا تغییرات ولوم و تغییرات شبکه خاموش کردن و هرچی که به نظر خوب بیاد زیاد حرف زدم درضمن نمیشه از چند تا گیرنده در مدار استفاده بشه که مشکل فرکانس برطرف بشه نهایت از طریق یک کلید وو.. ممنون میشم نظر و راهنمائی کنید
(۲۴-دى-۱۳۹۲, ۱۳:۵۸:۲۲)star3151 نوشته است: [ -> ]سلام خدمت همه عزیزان
من زیاد از برنامه نویسی سر رشته ندارم و چند تا درخواست داشتم
توی خونه ها معمولا چند تا دستگاه با چند تا کنترل هست که هر دقیقه باید نبال یکیش باشیم دوست دارم اگه بشه با یکسری تغیرات این برنامه به کنترل واحد در خانه تبدیل بشه که با اون هم تلوزیون هم رسیور هم دی وی دی پلیر وحتی یخچال با اون کنترل بشه
یک سری کلید برای ورودی یه ال سیدی برای نمایش و عملکرد گیرنده و ذخیره و .. باشد مثلا تغییرات ولوم و تغییرات شبکه خاموش کردن و هرچی که به نظر خوب بیاد زیاد حرف زدم درضمن نمیشه از چند تا گیرنده در مدار استفاده بشه که مشکل فرکانس برطرف بشه نهایت از طریق یک کلید وو.. ممنون میشم نظر و راهنمائی کنید

سلام
اگه صرفا واسه قطع و وصل تغذیه سیستم های مختلف بخواهید، در انجمن سرچ بزنید مدارات مربوط به ریموت کنترل های چندکانال هستن
ولی بخواهید به همه سیستم ها دسترسی کامل داشته باشید، مبحثش جداست و باید با نحوه ارتباط بین سیستم ها آشنا باشید
صفحه‌ها: 1 2 3