ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساعت با تاریخ شمسی - GLCD128x64
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستاران میکرو AVR

ساعت فوق که اون رو می بینید قرار بود در روز 22 بهمن اهدا بشه اما به دلایلی متاسفانه محیا نشد. اما به هر جهت ساعت با استفاده ال سی دی گرافیکی 64*128 طراحی شده و زبان اون بسکام ای وی آر است

و دارای آلارام و تن زنگ هر یک ساعت با قابلیت فعال شدن و غیر فعال شدن و منو بندی شده جهت تنظیمات است و یک ثانیه شمار آنالوگ هم داره و تاریخ اون هم کاملا فارسی است و دما سنج هم داره دوستان اگه مطلبی به نظرشون میرسه بگن تا در برنامه بعدی اصلاح کنم . انشاله مورد پسند همگی قرار بگیرد.

Al_akbarabadi@yahoo.com

Ava.electronic@gmail.com

فایلها :
saat-128x64-1.zip 93.04KB
مهندس عالیه ولی فایل برنامشو هم اگه بذاری که دیگه حرف نداره آخه من دانلود کردم ولی برنامش نیست.
مهندس دوتا اشکال داره:
1-دماسنجش دقیق نیست.
2-سورس برنامه رو نداره،یعنی من که دانلود کردم تو فایل هاش نبودWhistle
سلام پست های این بخش اکثرا نقل قل از کسای دیگر هستند که به اسم آقا هادی درج شده بنا بر این برای دنبال کردن موضوع بهتره با ایمیل های صاحب مطلب تماس بگیری
کد:
Al_akbarabadi@yahoo.com

Ava.electronic@gmail.com
دوست عزیز نقشه کجاست پس ؟
جالبه والا ، برنامه رو میزارین ولی نقشه نمیدین !

ناراحت نشید ولی من هر چی پستی که شما میزنید زیرش میبینم که بچه ها یا میگن برنامش رو ندادی یا میگن نقشه رو ندادی یا میگن مدار درست کار نمیکنه

ظاهرا شما یا انسان فراموش کاری هستید یه اینکه از سرکاری گذاشتن لذت میبرید

البته با عرض معذرت و تشـــــــــکر
نقشه که همون فایل dsn هست که ظاهرا هم با پروتئوس باز می شه
این فایل ها رو هم از دروپال به این ور منتقل شده به همین خاطر اسم نویسنده اصلی از بین رفته
فقط چیزی که من دیدم اینه که برنامه توی نیست فقط فایل hex
توی همین بخش بگردی برنامه بقیه دیگه هم هست که همین کارو می کنه و برنامه رو هم داره
!!
Ava.electronic@gmail.com