ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساعت با تايمر لجوج ، ترموستات و نمايش تاريخ شمسي با AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
در اين پروژه با استفاده از يك ATmega 16 و يك LCD از نوع 16*2 و چهار تا كليد ، يك ساعت را مي بينيد كه داراي تايمر با قابليت زنگ زدن و با خاصيت لجوج بودن و همينطور Short Sleep ، نمايش روز هفته و تاريخ بصورت شمسي و دماسنج همراه با ترموستات دماي بالا و پايين است .

جهت كسب اطلاعات بيشتر بر روي ادامه مطلب كليك كرده و يك فايل 250 KB را بگيريد .
Image and video hosting by TinyPic

سلام بر عزيزان و مخصوصاً مديريت سايت

اين فايل 250 KB را از زير بگيريد تا توضيح بدم :

فايل TEST.DSN شبيه ساز مدار در نرم افزار پروتئوس 6.9 است . فايل CRCUIT.DSN فقط نقشه مدار را كامل تر نشان مي دهد . فايل SA@.bas نيز برنامه ميكرو است . فركانس ميكرو را بر روي 4 مگاهرتز تنظيم كنيد .

جهت كسب اطلاعات بيشتر و همين طور چگونگي تنظيم ساعت و غيره نيز فايل HELP را مشاهده كنيد .

با تشكر

A.N.T

فایلها :
CLOCK_A_N.zip 250.24KB
سلام استاد
من تازه کارم و این سیم یندی باس وایر ها رو بلد نیستم کجای برنامه پرنیوس سیم بندی رو بر گردونم معمولی ؟؟؟
همون باس ها که خوشگلش کرده بود !
با برچسب هر سیم هستش !

آموزش پروتئوس رو ببین :
http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=11616
سلام/ساعت با تاريخ ميلادي با avr رو ميخواستم
به این قسمت سر بزن به زودی طراحی میشه ....
اینجا
سلام . برنامه با زبان c نوشته شده؟
سلام دوست عزیز
میتونم ازت یه کمکی بگیرم؟ من این مدار رو پیاده کردم ولی مدار شروع به کار نمیکنه یعنی همچی بصورت پیش فرض روی ال سی دی میاد و شروع به کار نمیکنه! من میکرو رو با پروگرامر TVM2000 پروگرام کردم و کریستال اینترنال 4 مگ انتخاب کردم و جیتگ و CKOPTرو دیزیبل کردم! مشکل از کجا میتونه باشه؟
با سلام
ببخشین بچه ها من این برنامشو گپی کردم تو بسکام خواستم با atmega32راه اندازی کنم فقط سطر اولش که معرفی ایسی هست رو 32 کردم بعد تو کمپایل ارورهایی از داخل برنامه بهم نشون داد کسی میتونه کمکم کنه یا فایل hexاینو واسم بده برای atmega32
ممنون