خوب آره میبینی انقدر به الکترونیک فکر کردم جمعو تفریقم یادم رفته فقط یه چند تا سوال دیگه با اجازه
اول اینکه این مدار ما دیقه کار میکنه L298به شدت داغ میورزه
بعدشم اینکه سنسورام باز مشکل دارن یه چیزایی نشون میدن مخم هنگ میکنه با مولتی متر خروجی پایه آند رو حساب کردم 14ولت بود نمیدونم چشه این چجوریه که اینجوریه کلا هنگ کردم مدار سنسورم همونیه که ایگلار جان تو آموزش از صفر تا بینهایت گزاشتن فقط یه پتانسیومتر گزاشتم تنگش نقششم پیوست کردم البته پتانسیومتر 5Kهست
مگه تغذیه رو چقدر دادی؟ولت مترت سالمه؟
l298 یه هیت سینک میخواد.احتمالا خروجیاش یا دیودای خروجیش اتصال کوتاه شدن
داغ کردن L298 عادیه و هیت سینک بذار !
دیود هرزگرد که واسش گذاشتی ؟
مدار سنسور درسته !
دقیقا ایراد چیه ؟
هیت سینک گزاشتم حل شد
نقل قول: دیود هرزگرد که واسش گذاشتی ؟
آره از نقشه ای که خود شما استفاده کردم
نقل قول: مدار سنسور درسته !
دقیقا ایراد چیه ؟
مشکل اینه که خروجی سنسورام هیچ فرقی نمیکنن چه چیزی جلشون باشه چه نباشه کلا ولتاژ 5 هست (قبل از آپ امپ)
یه بار ولتاژ ورودی به آپ امپم شد 17 ولت خودم کف کرده بودم
یه مشکل دیگه اینه که وقتی مدار روشنه همه پایه های آپ امپ 5 هستن ولی وقتی خروجی پتانسیومترو میگیرم 1 تا2 ولت هست مشکلی نیست که انقد پایینه؟
سنسورامم 5 میل معمولین
حاجی اون نقشه من گفتم که جای تغذیه های L298 جابه جا شده و حواستون باشه !!
واسه سنسور هم فرستنده ها رو تست کردی ؟
با دوربین موبایل یا دوربین دیجیتال
گیرنده مادون قرمز باید معکوس وصل بشه !
حواست به این قضیه بوده !!
پتانسیومتر هم باید ولتاژش قابل تنظیم باشه و معمولا همون حدود 2 ولت خوبه !!
نقل قول: حاجی اون نقشه من گفتم که جای تغذیه های L298 جابه جا شده و حواستون باشه !!
حواسم بود عزیزم فقط من دارم از 2 تا از ورودی های 298 استفاده میکنم مشکلی که نداره؟
چون منفی موتورا رو مستقیم وصل کردم به منفیه تغذیه
نقل قول: واسه سنسور هم فرستنده ها رو تست کردی ؟
با دوربین موبایل یا دوربین دیجیتال
نه کار نمیکنه موندم توش الان دو سر فرستنده 5هست در صورتی که یکی از پایه ها رو مستقیم با مقاومت وصل کردم به منفی چکم که میکنمخروجی مقاومت 1.20 ولته ولی خروجی فرستنده 5 هست
نقل قول: گیرنده مادون قرمز باید معکوس وصل بشه !
حواست به این قضیه بوده !!
آره بوده تو نقشه ای که گزاشتمم معکوس بایاس کردم
نقل قول: پتانسیومتر هم باید ولتاژش قابل تنظیم باشه و معمولا همون حدود 2 ولت خوبه !!
آره قابل تنظیم که هست حداکثر هم 2 میده
(۰۲-شهریور-۱۳۸۹, ۱۳:۵۲:۱۲)atmega8 نوشته است: [ -> ]نه کار نمیکنه موندم توش الان دو سر فرستنده 5هست در صورتی که یکی از پایه ها رو مستقیم با مقاومت وصل کردم به منفی چکم که میکنمخروجی مقاومت 1.20 ولته ولی خروجی فرستنده 5 هست
در فرستنده مادون قرمز فقط باید پایه مثبت مادون قرمز را با یک مقاومت به مثبت تغذیه بدی نه منفی....
پتانسیومتر باید حداکثر 5 بده و نه 2 !!!
جدا جدا فرستنده رو با مقاومتی که توی نقشه داری تست کن
من مقاومت 100 اهم میذاشتم تا 1متر راحت با دیود 5 میل جواب میگرفتم منتها دورشو میپوشوندم
بعد از اینکه وصل کردی با دوربین از بالا دیودو ببین سالمه یا نه
گیرنده ها رو هم چک کن .همون طوری که علی میگه باید بایاس معکوس باشه
با ولمتر خروجی مدار گیرنده رو ببین .سنسوراتو به هم نزدیک کن و یه مانع بینشون بذار
یه مانع از بالا بهشون نزدیک کن ببین خروجی گیرنده تغییر داره
مقاومتت حدود 68 اهمه درسته؟
با این مقاومت فکر کنم یکی از دلیلایی که مدارت جواب نده سوختن دیود هاست
تو سرعت بالا جریان لحظه ای زیادی از دیود ها عبور میکنه
سعی کن از گیرنده هم جریان نکشی چون خروجیش رو میدی به آپ امپ
برای مقاومت سری با دیود ها هم فرقی نمیکنه به آند وصل باشه یا به کاتد .مهم اینه که باهاش سری شده و جریانو محدود میکنه
برای گیرنده بستگی داره خروجیتو میخوای از کجا بگیری
از کاتد یا از سر مقاومت.اینجا میشه گفت مقاومتو بالای دیود گذاشت یا پایین دیود
موفق باشی
آقا علی اگه میشه این چنتا پست آخرو بپاک بریم سراغ بحث اصلی
میخواستم بخوام اگه میشه با این استعداد عجیبتون یه چنتا تاپیک درباره ارتباط میکرو با کامپیوتر و کیبرد با میکرو بگین به بنده بعدشم میخواستم اگه بشه یکم اطلاعات در مورد انکودر و دیکدر ها و اپتو کوپلر و اپتوتریاک بدین یه ما فقط همین(شکلک لبخند )